Acaba sevgilim odun mu :) Maksat muhabbet olsun :)

Aaaa o başka:) .İlkokul 1'de bahçede deli gibi koşturduğum bir çocuk vardı.Niyeyse ısırarak anlaşıyorduk.O benim elimi ben onun kolunu:) Okuma,yazmayı sökünce mektup yazmaya başladık birbirimize ne yazıyosak artık hatırlamıyorum. Ali gel,İpek ılık süt iç,Hayvan kolumu ısırma,Isırma hayvan ısırma :)

Benimde 2. sınıfta vardı bahçede kovalardık birbirimizi sonra amerikaya gitti.
Hayvan kolumu ısırma :D: :D

Benimki de sevdiğim bir şey olsun alalım mı der, bünyem zayıf diye şunu alalım şunu ye şöyle giyin falan her şeyi yapar ama bir hediye kasar adamı bir de güzel söz söylemek :47: Benimki de bana ben bir gün sana kızarsam çok üzersen beni gönlümü almak için et pişir yeter demişti :52::52:

hahahha:):) iyi bari kolay ve orjinal bişey secmiş:) oda güzel

aynen o yüzden dikkatli hareket etmek lazım, olanı da bitirmemeli :1:

:1:
aynen güzel bir şey yaptıklarını düşünüyorlar, cool duruyorlar sanırım :))
papağan çok hoşmuş ama :) iyi niyetli düşünüyor, ona da dikkat etmesi gerektiğini zamanla anlar belki :1:
birbirinizi bulmuş gibisiniz :))

Allah'a bin şükür iyi niyetli düşünür. Bende de azıcık odunluk var anlaşıp gidiyoruz işte :D Aman sözlerine dikkat etse yeter bana :)

Aaaa o başka:) .İlkokul 1'de bahçede deli gibi koşturduğum bir çocuk vardı.Niyeyse ısırarak anlaşıyorduk.O benim elimi ben onun kolunu:) Okuma,yazmayı sökünce mektup yazmaya başladık birbirimize ne yazıyosak artık hatırlamıyorum. Ali gel,İpek ılık süt iç,Hayvan kolumu ısırma,Isırma hayvan ısırma :)

Allah'tan okuma yazmaya geçmişsiniz de ısırma dışında iletişime geçmişsiniz :D:D

En doğrusunu yapıyorsun.Düşüncesi bile tüyler ürpertici.Aileler çok yanlış kararlar verebiliyor.Bu durumda öğretmenlere çok iş düşüyor.Tebrik ederim.

Yani ben burda konuyu görünce şok oldum resmen. Çok küçük daha. Aşktan anlayacak yaşta değiller, Rabbim korusun yanlış bir şey yapmasınlar. Ben sevgiliye de karşıyım ama yaş gereği oldu diyelim ama sınır bilinmeli kız öğrencilerime özellikle samimi olurum böyle anlatırım onlara uzaktan kontrol ederim. Aileler de duyarlı olsa keşke.

Allah'a bin şükür iyi niyetli düşünür. Bende de azıcık odunluk var anlaşıp gidiyoruz işte :D Aman sözlerine dikkat etse yeter bana :)

aynen karakter, niyet en önemlisi.. :) çok hoşsunuz cidden Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

Yani ben burda konuyu görünce şok oldum resmen. Çok küçük daha. Aşktan anlayacak yaşta değiller, Rabbim korusun yanlış bir şey yapmasınlar. Ben sevgiliye de karşıyım ama yaş gereği oldu diyelim ama sınır bilinmeli kız öğrencilerime özellikle samimi olurum böyle anlatırım onlara uzaktan kontrol ederim. Aileler de duyarlı olsa keşke.

Söylediğini hatırlıyor musun ??
Ben frsat vermeme rağmen dokunmadı dedi :36:

Başlık açan arkadaşlar alınmasın biraz gırgırına açtım bu konuyu. Kimsenin sıkıntısıyla dalga geçmem asla. Zaten ben de açtım zamanla bu tür konular ama acaba sevgilim gay mi sevgilim beni seviyor mu sevgilim beni anlıyor mu sevgilim aldatıyor mu başlıkları, bir de hoşuna giden ama hoşuna gitmiyor gibi acaba sevgilim beni kıskanıyor mu, çok aşırı mı seviyor, çok mu aşırı sadık sorularına özendim ve Ben de diyorum ki acaba benim adam odun mu :) Ben onun ağır ama bir yandan sıcakkanlı oluşumu sevdiğini biliyorum adama söyletmek için sen sosyal kızları daha çok beğeniyorsun diyorum hayır hayatım seni beğeniyorum demiyor da ben sosyal kızlardan hiç hoşlanmam buz dolabı gibi olacak ama sıcak ilişkiler de kuracak ( güya beni övüyor :) yemin ederim hayatım sırf bir sene kimseyle konuşmadı diye çıkmıştım bir kızla. Artık lise mi ortaokul mu hayal mi :D Doğum günümde çiçeği siyah poşetle getirmesi, sabah seni özledim deyip akşam sabah söyledim ya demesi vs vs. Odun mu bu biri desin bari :D[/QUOTE

eheheheheh...üzülme Nightingale,,, sevgilin odun ama inan ki GAY degil !

siyah poşet bana 90 larde sex dergilerinin poşete sokuldugu dönemin geyiğini hatırlattı:))

Başlık atardı büyük puntolarla ''GÜNGÖR BAYRAK POŞETE'' girdi diye:))

Şimdi senin çiçek öööööööle böööle degil çok anlamlı,çooook ateşli bacım...

POŞETLİK OLMUŞ UTANCINDAN:))))))))))))))))

aynen karakter, niyet en önemlisi.. :) çok hoşsunuz cidden Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

"Ben onun ağır ama bir yandan sıcakkanlı oluşumu sevdiğini biliyorum adama söyletmek için sen sosyal kızları daha çok beğeniyorsun diyorum hayır hayatım seni beğeniyorum demiyor da ben sosyal kızlardan hiç hoşlanmam buz dolabı gibi olacak ama sıcak ilişkiler de kuracak ( güya beni övüyor :) yemin ederim hayatım sırf bir sene kimseyle konuşmadı diye çıkmıştım bir kızla" bu duruma sinir oldum üzerine 16 yaş evlilik falan sinirler attı kızlarla muhabbet edelim dedim konuyu açtım. Kapanmadı neyse ki :) Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, hayırlısını versin inşallah ;)

Konuyu ben bilmiyorum.Merak ettim şimdi?

[/QUOTE

siyah poşet bana 90 larde sex dergilerinin poşete sokuldugu dönemin geyiğini hatırlattı:))

POŞETLİK OLMUŞ UTANCINDAN:))))))))))))))))[/QUOTE]

Bak konu açarım sevgilim siyah poşette çiçek getirdi yoksa cinsellik düşkünü mü diye :52::52:

[/QUOTE

POŞETLİK OLMUŞ UTANCINDAN:))))))))))))))))

Bak konu açarım sevgilim siyah poşette çiçek getirdi yoksa cinsellik düşkünü mü diye :52::52:[/QUOTE]

****Aç annem ben sana pis sapık diye çemkiriim sen bana hakkkaret edersin:))

Geçinir gideriz MUNE ABLA izinliymiş...Yaprak kıpraşmıyo:)))

senin de eksikli--- sex içerikli bir konun olmasın mı? nen eksik guzuuummm:))

Son düzenleme:
Back
X