Başlık açan arkadaşlar alınmasın biraz gırgırına açtım bu konuyu. Kimsenin sıkıntısıyla dalga geçmem asla. Zaten ben de açtım zamanla bu tür konular ama acaba sevgilim gay mi sevgilim beni seviyor mu sevgilim beni anlıyor mu sevgilim aldatıyor mu başlıkları, bir de hoşuna giden ama hoşuna gitmiyor gibi acaba sevgilim beni kıskanıyor mu, çok aşırı mı seviyor, çok mu aşırı sadık sorularına özendim ve Ben de diyorum ki acaba benim adam odun mu :) Ben onun ağır ama bir yandan sıcakkanlı oluşumu sevdiğini biliyorum adama söyletmek için sen sosyal kızları daha çok beğeniyorsun diyorum hayır hayatım seni beğeniyorum demiyor da ben sosyal kızlardan hiç hoşlanmam buz dolabı gibi olacak ama sıcak ilişkiler de kuracak ( güya beni övüyor :) yemin ederim hayatım sırf bir sene kimseyle konuşmadı diye çıkmıştım bir kızla. Artık lise mi ortaokul mu hayal mi

Doğum günümde çiçeği siyah poşetle getirmesi, sabah seni özledim deyip akşam sabah söyledim ya demesi vs vs. Odun mu bu biri desin bari

[/QUOTE
eheheheheh...üzülme Nightingale,,, sevgilin odun ama inan ki GAY degil !
siyah poşet bana 90 larde sex dergilerinin poşete sokuldugu dönemin geyiğini hatırlattı:))
Başlık atardı büyük puntolarla ''GÜNGÖR BAYRAK POŞETE'' girdi diye:))
Şimdi senin çiçek öööööööle böööle degil çok anlamlı,çooook ateşli bacım...
POŞETLİK OLMUŞ UTANCINDAN:))))))))))))))))