Acaba sevgilim odun mu :) Maksat muhabbet olsun :)

16 yaşında 11 yaş büyük sevgilisi var 1.5 sene ilişkisi var 18 yaşında evleneceğiz diyor. Buraya açmış konuyu. Editörler ve konuyu açan kızmasın asla dalga geçmek değil niyetim çok üzüldüm sadece.

ALLAH kimseye göstermesin bunun gibi ve daha kötülerini

Bak konu açarım sevgilim siyah poşette çiçek getirdi yoksa cinsellik düşkünü mü diye :52::52:

****Aç annem ben sana pis sapık diye çemkiriim sen bana hakkkaret edersin:))

Geçinir gideriz MUNE ABLA izinliymiş...Yaprak kıpraşmıyo:)))

senin de eksikli--- sex içerikli bir konun olmasın mı? nen eksik guzuuummm:))[/QUOTE]

Siyah poşette çiçeğim de var hiç bir eksiğim yok cinsel konu açmak için :D :D Sevgilim de öptü beni Gay de değil :D:D:D

16 yaşında 11 yaş büyük sevgilisi var 1.5 sene ilişkisi var 18 yaşında evleneceğiz diyor. Buraya açmış konuyu. Editörler ve konuyu açan kızmasın asla dalga geçmek değil niyetim çok üzüldüm sadece.

Hmmm. Yazık! Bende üzüldüm.Umarım bir an önce aklını başını alır ne diyim bilemedim !

****Aç annem ben sana pis sapık diye çemkiriim sen bana hakkkaret edersin:))

Geçinir gideriz MUNE ABLA izinliymiş...Yaprak kıpraşmıyo:)))

senin de eksikli--- sex içerikli bir konun olmasın mı? nen eksik guzuuummm:))

Siyah poşette çiçeğim de var hiç bir eksiğim yok cinsel konu açmak için :D :D Sevgilim de öptü beni Gay de değil :D:D:D[/QUOTE]

Hah işte şöle...biride normalim desin yahu...14,5 yaşında hayatının aşkını bulanlar var aramızda...

seni gelin etcez bir yakında telli duvaklı...gel teskere gel teskere bitsin bu hasret....

"Ben onun ağır ama bir yandan sıcakkanlı oluşumu sevdiğini biliyorum adama söyletmek için sen sosyal kızları daha çok beğeniyorsun diyorum hayır hayatım seni beğeniyorum demiyor da ben sosyal kızlardan hiç hoşlanmam buz dolabı gibi olacak ama sıcak ilişkiler de kuracak ( güya beni övüyor :) yemin ederim hayatım sırf bir sene kimseyle konuşmadı diye çıkmıştım bir kızla" bu duruma sinir oldum üzerine 16 yaş evlilik falan sinirler attı kızlarla muhabbet edelim dedim konuyu açtım. Kapanmadı neyse ki :) Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, hayırlısını versin inşallah ;)

bi güzel anlatıyor sohbet edercesine haha :1: yontulur daha :1:
farketmemişlerdir daha :))
amiin inşallah.. :)

konuyu şimdi okudum link paylaşılınca, benzer bi durum olmuştu çevremde, lise 3 de falandım.. kötü bir şey yaşamaz inşallah, Allah korusun...

Siyah poşette çiçeğim de var hiç bir eksiğim yok cinsel konu açmak için :D :D Sevgilim de öptü beni Gay de değil :D:D:D

Hah işte şöle...biride normalim desin yahu...14,5 yaşında hayatının aşkını bulanlar var aramızda...

seni gelin etcez bir yakında telli duvaklı...gel teskere gel teskere bitsin bu hasret....[/QUOTE]

Gelin olayım daha ne başlıklar ne başlıklar :D Benimki benimle evlenecek mi bakalım. Konuyu açamayız çünkü erkek karar alır evlenmek isterse bana sorar ben cevaplarım istemezse de sormaz ben anlarım zaten :D Mantığa bak :D

bi güzel anlatıyor sohbet edercesine haha :1: yontulur daha :1:
farketmemişlerdir daha :))
amiin inşallah.. :)

konuyu şimdi okudum link paylaşılınca, benzer bi durum olmuştu çevremde, lise 3 de falandım.. kötü bir şey yaşamaz inşallah, Allah korusun...

Sen şimdi kötü bir şey çıkartırsın diye uzun uzun anlattım diyor bana bir de. :D Ben de yok benim huyumu sevdiğini böyle anlattığını biliyorum dedim beni anlıyorsun ya çok seviyorum dedi :D:D Ama onlarca mesaj attım sabah bakınca sonum kötü olabilir :D

Yarına kapanır o zaman :)
Allah kimseye vermesin. Aklını başına alır inşallah.

Sen şimdi kötü bir şey çıkartırsın diye uzun uzun anlattım diyor bana bir de. :D Ben de yok benim huyumu sevdiğini böyle anlattığını biliyorum dedim beni anlıyorsun ya çok seviyorum dedi :D:D Ama onlarca mesaj attım sabah bakınca sonum kötü olabilir :D

Yarına kapanır o zaman :)
Allah kimseye vermesin. Aklını başına alır inşallah.

haha güzel anlaşıyorsunuz gerçekten :):nazar: niye kötü olsun canım, olmaz heralde, trip mi attınız :1:

yada taşınır bakalım :)
aminn, inşallah...

Canım açıkçası ben sevgilimi çok seviyorum. Hep dediğim gibi dışarı sert bana karşı da yumuşak olsun, ilgi alaka istesin vs. Ellerinde çiçekle gezmesine gerek yok da güzel bir laf duymak da istiyor insan :) Maşallah Allah daim etsin canım :16:

amin canım inşallah daim eder allah.evet ınsan guzel söz istiyo benımkı söylemiyoda pek söylesısı böyle bakma etrafa zaten guzelde olmussun bugun gıcık sey dıye ıltıfatı böyle yapıyo bana hosumada gıdıyo :) sensin gıcık diyorm bnde.

Eşim için yarı odun deme hakkımı kullanıcam çünkü adamın içi pamık :D henüz yeni evliyiz çiçek almıs güzelce getirmiş apartmanda boşboğaz dolu hemen takılmıslar tabi. Utanmıs garibim. Ne dediklerini bilmiyorum gerci ama o gün avaz avaz bagırmak istemiştim. :(
Bahcede herkes istediğini yapıyo ama yeni evli çift gece cıkmıs oturuyolar sarılmıslar diye deli saçması yakıstırmalar. Kıskanclık mı nedir bilmem. İnsanın yapası varsa bile kursagında bırakıyolar.
Siyah poşet vakasına gelmedik henüz ama bu apartmanda o da yakındır. :D

Her turk erkeginde odunluk var ama, biraz bilincli yapiyorlar bence. Cunku istediklerinde o kadar ince olabiliyorlar ki. Mesela " askim beni cok mu ozlemis oy kiyamam gel bi beni gor" diyende "iki dakika goreyim seni cok ozledim" diyen de ayni odun :))

Yanisi simarik turk erkeginden esintilerle sabir tasina donen turk kadini.

Back
X