- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu diyorumbana söylensin isterdim.
ekran görüntüsü alıp, acaba sahte hesap mı ne bu diye salağa yatsanız deyim yerindeyse olmaz mı?
evet konu hemende benim esime nasil geldi ven anlamafimayrıca numara olmadan da tanıyor olabileceklerimizde çıkıyor arkadaşlar. numara şart değil.
anlıyorum çok zor bir durum. yalnız ortak hesap açacak kadar ileri bir durumda ise yapacak en doğru davranış gibi gözüküyor söylemek. hamile olsa bile..bende bunu diyorum
arkadasim bilse gorse bana soylemese ben cok gucenir ve cok kizardim belki konusmazdim bile ama suan hamile o yuzden
hayir arkadasimla arkadasimin esi bizde ekli
ve ustte cikiyor adamin adi soyadi yaziyor cunku kixin ismiyle birlikte
evet çıkıyor bazı yorumlarda gördüm ona istinaiden yazdım :)evet konu hemende benim esime nasil geldi ven anlamafim
kizin adi sonra adamin adi ve soyafiyla birlikte acilmis face zaten
arkadasimda eside bizde ekli cikmasi gayet normal
ben cesaretine hayran kaldim acikcasi bu kisilerinanlıyorum çok zor bir durum. yalnız ortak hesap açacak kadar ileri bir durumda ise yapacak en doğru davranış gibi gözüküyor söylemek. hamile olsa bile..
esim malesef karismaz boyle seylereEşinizin face ise bakın bakalım eşiniz ile ortak arkadaşları varmı?eşiniz bilgi alabılıyormu.duruma görede arkadaşınıza aaa eşimin facesınde senınkini kuzeni ile gördüm diyin .salağa yatın .en azından sorun yok ise sizde ortalığı karıştıran durumuna düşmezsiniz.nede olsa yapmazmıyız böyle şeyler aaa senınkını gördüm ettim vsss
yok resimde kisi arkdasimin esiBahsettiginiz kisinin bilgilerine ve diger fotolarina ulasabiliyormusunuz?
Yani gayet ortak kullanilan sevgili hesabi gibi mi yoksa baska baska insanlarla da fotolari var mi gorebiliyor musunuz?
Erkek ismi ayni zamanda soyad olarak da kullanilabilen bir isim mi?
Mesela atiyorum soyadi Gokhan olan insanlar var. Tesadufen isim soy isim benzerligi olabilir mi..
muhtemelen sizde çıkacağınızı kestiremedi.ben cesaretine hayran kaldim acikcasi bu kisilerin
bence arkadasimi engellediler peki ya akrabalar arkadaslar vs ?
aha ben gordum
cesarete bak
evet bende boyle dusunuyorumAdam zaten cidden aldatıyorsa çoğu şeyi göze almış görünüyor.ben olsam dediğim gibi seninki yeni face acmış vs diye soylerdım.kadınlar aptal durumuna düşmekten ciddi zarar görüyor.en azından bir an önce öğrenmiş olur.sonra ah aylarca beni uyutmuş kandırmış diye dertleniyor hemcınslerimiz.öğrenmek hakkı.
bence kizda biliyormuhtemelen sizde çıkacağınızı kestiremedi.
kız evli oldugunu bilmiyor olabilir.. hesabı kız açmış olabilir. arkadaşınızın eşi de evli oldugunu öğrenmesin diye ses çıkarmamış olabilir..
paylaşım tarihlerine baktınız mı?
Bir ihtimal acaba eski sevgilisiyle açtıgı eski bir hesabı mı dedim ama.. Değilmiş çok üzücübence kizda biliyor
bu adamin cocugu ve karisiyla facede resmi var
esininde facesi var ve esiyle iliski yapmislar facede
gangi kiz aratmaz sevdigi adamin hesaplarini ?
bnde tanidik diye cikiyorsa bence bu kizdada esi ve o adamin hesabi ondada cikiyor
en son 5 eylulde profil degistirilmis iste
adam 26 yasindaAdamı 2.evliliğiyse kızıda olabili mi acaba... Ama siz eminseniz bu kızın sevgilisi olduğuna arkadaşınıza kesinlikle gösterin ... karışmayım susayım demek dr bu ayıba ortak olmak gibi birşey olur... Empati yapınca sizde böyle birşeyin sizden saklanmasını istemezsiniz eminim