• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

Cok tuhaf gören görmüstür kesin, acaba kimse hicbirsey dememismi arkadasiniza yada esine? Belkide arkasinda baska birsey vardir, ne biliyim kuzeni birini kandirmak icin abi senle resmimi koycam hesap acicam hbrin olsun falan demistir. Yoksa bir sürü arkadas vardir sonucta, birinden biri illaki direk söyler bu ne diye. Hadi diyelim senaryom fazla ucuk:) o zaman söyleyin arkadasiniza facede birsey gördüm cok sasirdim, beni yalnis anlama yakin oldugumuz icin sormak istiyorum bu kiz kim deyip resmini gösterin.
benim karsima cikyiysa onun hayli hayli cikmistir yani arkadasimin .

cikmasa bile goren soylrmistir bilmiyorum brlkide biliyor
biliyorsa esiyle arasida cok iyi
ne biliyim beynim yandi

benim karsima cikyiysa onun hayli hayli cikmistir yani arkadasimin .

cikmasa bile goren soylrmistir bilmiyorum brlkide biliyor
biliyorsa esiyle arasida cok iyi
ne biliyim beynim yandi
Cok yakin arkadasiysaniz konusabilirsiniz aslinda, siz gördükten sonra hic görüstünüzmü veya telefonlastinizmi? Son halinden hbriniz varmi kisacasi?

Cok yakin arkadasiysaniz konusabilirsiniz aslinda, siz gördükten sonra hic görüstünüzmü veya telefonlastinizmi? Son halinden hbriniz varmi kisacasi?
hayir en son 4 5 gun once geldiler oyurduk vs
iki gun incede telefonla konustuk

Canım face i özelden atsana biz görebiliyormuyuz herkese açiktır belki ama ne cesaret yani :KK57::KK57: belkide arkadaşınızın haberi var :(

Tatlım bence burda sormak yerine
kendine sor bakalım
Senin eşinin böyle bi durumu olsa
söylenmesini mi isterdin
Saklanmasını mı ?

Tatlım bence burda sormak yerine
kendine sor bakalım
Senin eşinin böyle bi durumu olsa
söylenmesini mi isterdin
Saklanmasını mı ?
konu o degil
konu arkadasimin hamile olmasi
normal nir durumda olsa gider beklemem soylerim zaten
ama kendisi hassas ve asabi biri
cocuguna bisey oldugunda bu vebalin altindan kalkacak bi yurek vijdan yok bende
simdide vijdanimla savastigim gibi mesela .

konu o degil
konu arkadasimin hamile olmasi
normal nir durumda olsa gider beklemem soylerim zaten
ama kendisi hassas ve asabi biri
cocuguna bisey oldugunda bu vebalin altindan kalkacak bi yurek vijdan yok bende
simdide vijdanimla savastigim gibi mesela .
Kızın ablası veyahut abisi yok mu gizli bi hesap açsanız ona gönderseniz fotoğraflarını
Kendinizi deşifre etmeden

Kızın ablası veyahut abisi yok mu gizli bi hesap açsanız ona gönderseniz fotoğraflarını
Kendinizi deşifre etmeden
ailesi var fakat eger aldatma varsa ortada ki bariz belli
kotu olur
iyice ogrenmeden birseyde soylemek istemiyorum

Bence ekran görüntüsünü alın ve arkadaşınızın eşine sorun bu senmisin senin adına açılmış bir hesap mı diye
Ondan aldığınız cevabın inandırıcılığına göre hareket edin

Resim al faceyle birlikte cek dogumdan bi kac ay sonra goster hamilrsin diye gostermedim emin olamadm dersin
Lohusayken soylenmemeli bence.
Ne zamn nasil soylenirki bu durum.insallah yanlis anlasilmadir.resmimleri faceye koymakta salaklik

Hesap yeni bir hesao mi? Belki de gencliginde acilip sonra unutulan bir hesaptır. Hesaba erisim gerceklestiremeyip mecbur kalıyordur öyle?

Bence arkadaşın ve akrabalarını zaten o hesaptan engellemiştir eşi. Yoksa mutlaka görürdü diye düşünüyorum açıkcası.. sizde de çıkması çok garip belki sizin profilinize fln bakmıştır o yüzden çıkmıştır ya da arkadaşınızın eşinin numarasıysa o facebook adresi o yüzdende çıkmış olabilir .. ne yapmaya karar verdiniz ? Eşinizle paylaştınız mı ekran görüntüsünü aldınz mı ?:işsiz:

Back
X