• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

Kesin kadinin haberi vardir diyecektim ki varmis, hic sasirmadim.
Esimin yakin bir akrabasi var, adam face e fotografini koyardi altina once sevgilisi, seni cok ozledim bitanem vs yazardi, sonra karisi canim yakisikli kocacigim... adamin profilinde hem sevgilsiyle hem karisi ve cocuklariyla mutluluk pozlari vardi.
Adami da gorseniz, evladim olsa eldivenle severim :KK70:
Sinir oldum engelledim adami, siz de yavastan mesafe koyun bu ciftle araniza, böyle genis insanlardan her sey beklenir.
tovbeler olsunn
boylesinide ilk duydummm:KK57::KK57::KK57:

hic oyle bi hali yoktu
banada tavsiye verince gorme gec diye dur dedim kendime
ataerkil düzen sadece erkeklerin kendini ustun gormesi degil, kadinlar da erkekleri ustun haklara sahip varliklar olarak görüyorlar; kendilerini de erkegi memnun etmekle mukellef zannediyorlar o yüzden erkek ne yaparsa yapsın, kadin sucludur (!) o zihniyete gore

Tiksindim kadından ya. Hadi boşanmaya cesaretin yoktur, afedersin vs ama kadın pişkin pişkin nikah bende diyor.

Bu kadına müstahak, gram acımadım. Çok sinirlendim ya insanda biraz onur olur, boynuzlanmaya devam etsin ne diyelim.
Aslinda bu nikah olayini insanlar kaniksamis
Kocasi aldatan bir kadin bosanmak istese, "erkektir yapar, nikahi sende, biraz disarida gonlunu eglendirsin nasilsa sana geri doner" diye erkegi savunan laflar edebiliyorlar
Boyle bir tanidik var, kadin ayrilmak istiyor "benim kadinlik gururum incindi, dokunmasini istemiyorum, tiksiniyorum" diyor ama hem esinin ailesi hem kendi ailesi "kızım erkektir, ne yaparsa yapsın nikahi sende, elbet donecektir sabret" deyip kadinin bosanmasina karsilar

ataerkil düzen sadece erkeklerin kendini ustun gormesi degil, kadinlar da erkekleri ustun haklara sahip varliklar olarak görüyorlar; kendilerini de erkegi memnun etmekle mukellef zannediyorlar o yüzden erkek ne yaparsa yapsın, kadin sucludur (!) o zihniyete gore

Aslinda bu nikah olayini insanlar kaniksamis
Kocasi aldatan bir kadin bosanmak istese, "erkektir yapar, nikahi sende, biraz disarida gonlunu eglendirsin nasilsa sana geri doner" diye erkegi savunan laflar edebiliyorlar
Boyle bir tanidik var, kadin ayrilmak istiyor "benim kadinlik gururum incindi, dokunmasini istemiyorum, tiksiniyorum" diyor ama hem esinin ailesi hem kendi ailesi "kızım erkektir, ne yaparsa yapsın nikahi sende, elbet donecektir sabret" deyip kadinin bosanmasina karsilar
İşte kadının vazifesi de bu kart zamparaların kadınların koynundan çıkıp evlerine dönmelerini beklemek bu yozlaşmış insanlara göre.

Sinir oluyorum ya, erkek olmak varmış. Aldat, kandır sonra kadın seni kazanmak için uğraşsın daha.

İşte kadının vazifesi de bu kart zamparaların kadınların koynundan çıkıp evlerine dönmelerini beklemek bu yozlaşmış insanlara göre.

Sinir oluyorum ya, erkek olmak varmış. Aldat, kandır sonra kadın seni kazanmak için uğraşsın daha.
Kadinin gururu olamaz bu tiplere göre.
Bir de kadin ılımlı olmali, hic hayir ben bunu istemiyorum denemeli, derse "dik konusan, itaatsiz, tüh sana" tarzi hakaretleri hak ediyor gibi bir algı var. Maalesef bunu ben de yaşıyorum, erkeklerin söylediğinin onda birini söylesem kotu oluyorum, evli olmasam da is yerindeki erkekleri bile idare etme zorunlulugum varmis gibi bir algi mevcut insanlarda.

Doğumdan sonra yaninda facebooka girin tesadüfen görmüş gibi olsun.

O zamana kadar fotolar kaldırılırsa da söylersiniz açıkca.

Çünkü şu an bebege birsey olsa sizden bulunur eminim.

evet hamile olmasa direk sorardim
sanane demezdi eminim ama boyle olunca diyorum ya birsey olursa vs vs

Kendini bir düşün.
Diyelimki arkadasin sana söyledi ve sen bebeğini kaybettin mesela.
Keşke doğumdan sonra soyleseydi derdin büyük ihtimalle

benimkinin facesine bakarken tolganin afina acilmis ortak hesap gordum acaba yanindakini taniyormusun dedim
kizardi bozardi vs ama hicte sordugum sorunun cevabini vereyim demedi
sonra demin ne dedim bazi seyleri gormeyeceksin nikahi sendeyse korkun olmasin dedi

:oha: olay çözülmüş ben daha yorum yapıyormusum.

Yaa arkadaşın ama keşke bu zihniyetler tükense...

Hay nikahina...
Ulan adam başkasının koynuna girdikten sonra nikah onda olsa nolur olmasa nolur. Bu da farklı bir kendini kandırma yöntemi heralde.

Esimin yakin bir akrabasi var, adam face e fotografini koyardi altina once sevgilisi, seni cok ozledim bitanem vs yazardi, sonra karisi canim yakisikli kocacigim...

Igrenclik diz boyu :oha:
Midelerdeki genişlige bak.

Adami da gorseniz, evladim olsa eldivenle severim :KK70:

:KK70::KK70::KK70:

tovbeler olsunn
boylesinide ilk duydummm:KK57::KK57::KK57:

:oha: olay çözülmüş ben daha yorum yapıyormusum.

Yaa arkadaşın ama keşke bu zihniyetler tükense...

Hay nikahina...
Ulan adam başkasının koynuna girdikten sonra nikah onda olsa nolur olmasa nolur. Bu da farklı bir kendini kandırma yöntemi heralde.

Igrenclik diz boyu :oha:
Midelerdeki genişlige bak.

:KK70::KK70::KK70:

Sevgilisi (ya da metresi mi demeli) sozde imam nikahli 2. Esiymis, o yuzden kimse garipsemiyor.
Zaten o cevrede biraz parayi bulan hemen bir genc kiza ev acip kapatmasi yapip 2. Es aldim diye bikac yil takiliyor, sıkılınca da bosaniyorlar.
Evdekilerin umrunda degil, o kadar kaniksamislar ki, bana cocuklarima baksin, disarda ne yaparsa yapsin modundalar.

.

Ulen sanki adam 20 dönüm arazi de, tapusunu almış... Şu ülkede kadın olacağıma su kurbağası falan olsaydım keşke.. Gram değerimiz yok.

Bazi kadinlarda herseyi hak ediyorlar.

Kisi kendine deger vermezse kimse ona deger vermez.

Allah islah etsin boyle kadinlari boyle erkekleri

meraba kızlar konuyu son kez duzenleyip bitiriyorum .
hiç oyle fake hesap gibi ekşinlara girismedim öncelikle soyleyeyim
neden mi eğer mesaj atsam ileride karşıma çıkar belkide eşimle aram bozulurdu çünkü eşim böyle şeyleri sevmez .
daha sonra arkadaşıma gitmeye karar verdim bugün saat 11 gibi aradım dedim müsaitsen bi kahveye geleyim senide özledim dedim

oda gel tabi bende seni ozledim seni canım sıkılıyordu zaten dedi .
neyse 1 bucuk gibi gittim
konuya nasıl girsem diye dusunurken ilk bi evliligi nasil gidiyor agzini arayayim dedim cunku disardan gorundugu kadari ile güzeldi .

Dedim aksam bizde biraz tartistik oyle canim daraldi falan dedim kendide belki acar diye .

Bana erkeklerin bazi yaptiklarini gormeyeceksin dedi.
Bende bu laftan sonra actım konuyu hafiften dedim dun benimkinin facesine bakarken tolganin afina acilmis ortak hesap gordum acaba yanindakini taniyormusun dedim
kizardi bozardi vs ama hicte sordugum sorunun cevabini vereyim demedi
sonra demin ne dedim bazi seyleri gormeyeceksin nikahi sendeyse korkun olmasin dedi
kizlar ben konuyu uzatmadim kahvemi ictim ve eve gideyim cocuk huysuzlaniyor dedim (teyzemin oglu ) kalktim .
arkadasiminda gordugum kadari ile haberi var
yani bilmiyorum ben karmakarisigim hem esini seviyor hemde onu aldatmadina goz yumuyor .
Açıkça nikahina guveniyor
ben ustume duseni yaptim pismanmiyim hayor degilim ama duydugum cevaplar beni sekteye ugratti acikcasi .
bu kadar rahatlik pazarda bile yok
hangi kadin gururunu hice sayip donup dolasip bana gelir dysuncesiyle nikahiyla ovunur ki.

bilmiyorum bu nasil is :KK34:

nasılsa nikah bende diye övündüğünü, takılmadığını mı düşünüyorsunuz? ben sizin gibi düşünmüyorum. söz konusu kadın belli ki kendince bir savunma/rahatlama mekanizması geliştirmiş, onu oynuyor. hiçbir kadın, hiç kimse, böyle bir konuya tapusu bende mantığıyla yaklaşmaz. kadının hamile olduğunu söylemişsiniz; içinde olduğu buhranı, keşmekeşi tahmin edebiliyor musunuz? kendisini nasıl rahatlatıyor, nasıl kandırmaya çalışıyor, hiç düşündünüz mü? yeni bir insan getirecek dünyaya; belki korkuyor, belki bir destekçisi yok, anlamaya çalışıyor musunuz?

oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz, yaşaması o kadar kolay değildir emin olun. onur gurur bir tek bizde yok, ne tür psikolojik bir şiddetle, sıkışmışlık duygusuyla bu olayı sineye çekiyor bilemeyiz. bu ülke kadınlar için çok ama çok zor...

Son düzenleme:
.

Ulen sanki adam 20 dönüm arazi de, tapusunu almış... Şu ülkede kadın olacağıma su kurbağası falan olsaydım keşke.. Gram değerimiz yok.
Ah ah
Erkeklere kadini kendine hizmet için yaratilmis varlik olarak gormesi öğretiliyor çünkü onu yetistiren de kendini erkege adamanin doğru olduguna inanıyor
Kısır döngü kısaca..

Boyle konularda hep ikilemde kalirim.
Yuva yikmak gibi hissettirir.
Ama sonra derimki " ya benim basima gelseydi?".
Ben zamaninda sevgilimin beni aldattigini soyleyen kiza hala minnettarim. Bu minnettar oldugum kizda halbuki beni aldattigi kisi. Kiza dusman olmam gerek halbuki cogu kisiye gore. Ama asil mevzu aldattigi kiz degil, beni aldatan serefsiz sevgilim.

Valla naptın bilmiyorum ama ben olsam fake bir profil açar öyle gönderirdim.

nasılsa nikah bende diye övündüğünü, takılmadığını mı düşünüyorsunuz? ben sizin gibi düşünmüyorum. söz konusu kadın belli ki kendince bir savunma/rahatlama mekanizması geliştirmiş, onu oynuyor. hiçbir kadın, hiç kimse, böyle bir konuya tapusu bende mantığıyla yaklaşmaz. kadının hamile olduğunu söylemişsiniz; içinde olduğu buhranı, keşmekeşi tahmin edebiliyor musunuz? kendisini nasıl rahatlatıyor, nasıl kandırmaya çalışıyor, hiç düşündünüz mü? yeni bir insan getirecek dünyaya; belki korkuyor, belki bir destekçisi yok, anlamaya çalışıyor musunuz?

oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz, yaşaması o kadar kolay değildir emin olun. onur gurur bir tek bizde yok, ne tür psikolojik bir şiddetle, sıkışmışlık duygusuyla bu olayı sineye çekiyor bilemeyiz. bu ülke kadınlar için çok ama çok zor...
icinde yasadigi buhran diyorsunuzda hangi kadin yasadigi seyi bi baskasina gorme diyerek tavsiye verebilir .

burada hamile olmasindan soylemekte kararsiz kalan kisi bendim siz degil .
kaldi ki bu kadin benim cocukluk arkadasim
psikolojisini yasadigi seyi oncelikle bi kadin olarak anlayacak ilk kisi benim .

ama bi kadin nikahim bende sende gorme yaparsa yapsin diyecek kadar gururunu hice sayiyorsa bu beni ilgilendirmez .
vijdan ve hakkaniyet denilen seye safece sizler sahip degilsiniz bilin isterim
onun icin elimden geleni yaptim yapardimda devami icin keske bana nikahini goateterek benim dememis olsaydi .

her neyse birinin yuzune bakip kelimelerinden icinde yasadigi seyi anlamayavak kadar vijdansiz biri dehilim .
iyi aksamlar

akrabası olamaz çok saçma .. Belliki kız açmış bence arkadaşınıza her ne olursa olsun diyin böle bir şeyin vebaline girmeyin derim :olamaz:

Back
X