Acaba testi belli olur mu

göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler mi
Korkma o akıntı adet zamanında da oluyor. Bende korunmayı bırakıp gebe kalmaya calısırken kalana kadar her ay reglime bir hafta falan kala mide bulantısı bel ağrısı koku hassasiyeti tutardı beni insan kendini öyle sanmak istiyor ya da tam tersi senin gibi korkup öyle sanıyor psikoloji kendi kendine yapıyor

Korkma o akıntı adet zamanında da oluyor. Bende korunmayı bırakıp gebe kalmaya calısırken kalana kadar her ay reglime bir hafta falan kala mide bulantısı bel ağrısı koku hassasiyeti tutardı beni insan kendini öyle sanmak istiyor ya da tam tersi senin gibi korkup öyle sanıyor psikoloji kendi kendine yapıyor
Ya bende çok korkuyorum ve hani bilemiyorum ya 23 gün geçti illaki belli olr diyede düşünüyorum bilmiyorum dünya kadar test denedim hep

Ya bende çok korkuyorum ve hani bilemiyorum ya 23 gün geçti illaki belli olr diyede düşünüyorum bilmiyorum dünya kadar test denedim hep
15. Gün net bir sekilde kanda belli oluyor için rahat olsun hamile değilsin

Bende öyle düşünüyorum Bi regl günüm gelsin bakalım bide söylemeyi unuttum göğüs ağrım ve bel bağrımda var bana bide psikolojik mi bilmiyorum göğüs ucunun etrafı koyu gibi geliyor akıntı da hep sarı sümüksü sizce bunlar belirtiler mi
Yok canım son testinde göremedim bu sefer

Yok evet
Ama dünkünde gölge vardı sanırım kuruma çizgisiydi o rahatlayabilirsin

Back
X