içinde bulunduğumuz şartlarda kız doğurmak istemiyormusunuz istemiyorsanız artık kınayamıyorum ne yazıkki haklısınızYa kizlar ben 17 haftalikken doktora gittim 4 boyutlu ulturasyonna girdim kiz bebek dedi acaba 4 boyutluda yanilma payi olabiliyomu bi arkadasim yengemede kiz dediler bi dogdu erkek dedi kafam karisti
peki bunun altında yatan psikoloji nedir ilk erkek olsa güçlüdür kızkardeşini korur çünkü kız aciz azyıftır kendini koruyamazBen de su an erkek olsun ilk abi olsun diye istiyorum ama bu erkek olursa ikinci nasip olduğunda da kız olsun diye gece gündüz dua edeceğim. Büyük bi abi olsun herşeyden önce hayırlı olsun, ben ablayim en büyüğüm keske benden büyük bi abım olsaydi da ger daim ardımda olsaydi. Tabi bunlar hayal, hayırsız abi olsa kime ne faydası var degil mi... ama abisi olanlara da ayrı bir saygılı oluyor damatlar sankim :) Rabbim sen hayırlısını ver.
Hayy ağzına sağlık....peki bunun altında yatan psikoloji nedir ilk erkek olsa güçlüdür kızkardeşini korur çünkü kız aciz azyıftır kendini koruyamaz
Hemen ters tepkiler vermeyin istemedigimden sormadim isminden tutunda kiyafete kadar aldim bicok seyini bebegimin emzigini bile arkadasim alma bu kadar yengemde senin gibi yapti basina bu geldi dedi benimde kafam karisti ondan yoksa tabiki benim evladim saglikli olsun hayirli olsun yeter
Kiz kiyafetimi aldin yoksa erkek miHemen ters tepkiler vermeyin istemedigimden sormadim isminden tutunda kiyafete kadar aldim bicok seyini bebegimin emzigini bile arkadasim alma bu kadar yengemde senin gibi yapti basina bu geldi dedi benimde kafam karisti ondan yoksa tabiki benim evladim saglikli olsun hayirli olsun yeter
Benim hayalimde cok centilmen, örnek bir erkek yetiştirmek var ve abisi olanlar her zaman hoşuma gitmiştir, kız evlat kendini tanımı korur, yeterki anne baba olarak kızlarımıza özgüven ve öz saygıyı küçük yaşlarda öğretelim, ihtiyacı olan tüm sevgi saygı ve onayı ailesinden alsın, etrafındaki herkes yeterli saygıyı otomatikmen gösterecektir. Ben bu hayatta kendime yaşattığımi kızıma yaşatılmasına izin vermeyeceğim, ve bana hayatın acı yanını yaşatanlar gibi ahlaksız erkek evlat yetiştirmeyeceğim. İkisi de olsun insallah ama ilki abi olsun o da benim gönlümden geçen. Eşim de ilki kız olsun ister ablası olduğu icin...peki bunun altında yatan psikoloji nedir ilk erkek olsa güçlüdür kızkardeşini korur çünkü kız aciz azyıftır kendini koruyamaz
Kiz aldim tabikideKiz kiyafetimi aldin yoksa erkek mi
süslü kelimeler ama sonuç aynıBenim hayalimde cok centilmen, örnek bir erkek yetiştirmek var ve abisi olanlar her zaman hoşuma gitmiştir, kız evlat kendini tanımı korur, yeterki anne baba olarak kızlarımıza özgüven ve öz saygıyı küçük yaşlarda öğretelim, ihtiyacı olan tüm sevgi saygı ve onayı ailesinden alsın, etrafındaki herkes yeterli saygıyı otomatikmen gösterecektir. Ben bu hayatta kendime yaşattığımi kızıma yaşatılmasına izin vermeyeceğim, ve bana hayatın acı yanını yaşatanlar gibi ahlaksız erkek evlat yetiştirmeyeceğim. İkisi de olsun insallah ama ilki abi olsun o da benim gönlümden geçen. Eşim de ilki kız olsun ister ablası olduğu icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?