Acaba yanilmis olabilir mi?

Malesef güçsüz yetiştirildim kızımı elimden geldiğince güçlü yetiştireceğim. Eziklik çocukluktan geliyor cok kızgınlığım var bu yüzden.

Anne kadın her zaman güçlü olmak zprunda çocuklarına yetebilmek için. Gün gelir yavrusunu koruyan aslan kesilirsiniz, kendiniz bile şaşarsınız. Sizden de bir aslan yavrusu bekliyoruz o zaman

Ya kizlar ben 17 haftalikken doktora gittim 4 boyutlu ulturasyonna girdim kiz bebek dedi acaba 4 boyutluda yanilma payi olabiliyomu bi arkadasim yengemede kiz dediler bi dogdu erkek dedi kafam karisti

Yanılma payı tabi ki var ama 17 hafta diyorsunuz ve renkli ultrason.. işinin ehliyse doktor beyefendi kızdır o bi dahaki randevunuzda kesinleşir

Anne kadın her zaman güçlü olmak zprunda çocuklarına yetebilmek için. Gün gelir yavrusunu koruyan aslan kesilirsiniz, kendiniz bile şaşarsınız. Sizden de bir aslan yavrusu bekliyoruz o zaman
İnsallah hayalimdeki kişiyi karakteri evlatlarımda görmek istiyorum

Amin canim insallah :)

Ya kizlar ben 17 haftalikken doktora gittim 4 boyutlu ulturasyonna girdim kiz bebek dedi acaba 4 boyutluda yanilma payi olabiliyomu bi arkadasim yengemede kiz dediler bi dogdu erkek dedi kafam karisti

16. Haftada artık belli oluyor. Ben doktoruma sordum öyle erkek diyorlarmış kız dönüyormuş falan öyle bir risk var mı dedim. Kadın benim başıma hiç gelmedi dedi. Olmaz öyle şey dedi. Açıkçası ben de çok inanmıyorum ya aletleri düzgün göstermiyordur ya da deneyimsiz doktordur. Sadece dış cinsiyet organı değil iç organlara da bakıyorlar kız bebeklerde yumutaliklar gelişmiş mi gelişmemiş mi görebiliyorlar. Erkekler de testis ve pipi net olarak gözüküyor zaten

sırf kıyafet için soruyo olabilir konu sahibi hemen neden yüklendiniz ki?

ayrıca kız olacak niye nolur herşeyi bembeli çiçekli böcekli yapmayın yani.
Öyle olmuyor canım. Ben de kızım olsun pembe hiç bir şey almayacağım derdim. Ayakkabısı bile pembe. Çok tatlı oluyor çiçekli pembeli kızım.

Konu sahibine de çok yüklenmişsiniz. Kız heyecanla kız bebek eşyalarına yüklenmiş. Benim eşim 8.ayda bile soruyordu kız değil mi eminsiniz yani diye doktora. Park yatağı bile pembe aldık...

Önce bir konuyu anlasaydınız da ona göre yorum yapsaydınız.

Bazen cinsiyet tahminleri hatalı çıkabiliyor, bizlerinde genel bir adeti var, kız olunca pembeler, süslü giyimler, erkek olunca maviler alıyoruz Bebek doğmadan cinsiyet ultrasonda kız, Doğumda erkek çıkınca da eyvah nasıl giydireceğiz diyoruz, ondan soruyor konu sahibesi.

Bu ara kız, kadın dense hemen bir savunmaya geçiyorsunuz yapmayın lütfen istemeden kırıyorsunuz sonra.

Konu sahibesi 4 boyutlu ultrasonla alakalı bir bilgim yok ama cinsiyet tahminlerinde %10 yanılma payı olabiliyor, siz bebeğinizin kıyafetlerini her iki cinsiyetinde giyebileceği gibi alın.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

ben hoşlanmıyorum ya bu kadar pembelikten. kızsa kız erkekse erkek işte renklere kadar ayrıştırmaya gerek yok. ilerde -olursa tabi- oğlum da gönlünce pembe giyebilmeli :)

Tesekkur ederim insanlar anlamadan dinlemeden yorum yapti ben tamamen sizin dediginiz gibi dusundugum icin yazmistim ve herseyini aldim bile bi heyecan

Amin canim insallah once cok uzuldum yorumlara ama sonra sizin gibi anlayisli insanlarin yorumlarini gorunce rahatladim ben kizimin herseyini aldim bile ondan sordum:)

Amin canim insallah once cok uzuldum yorumlara ama sonra sizin gibi anlayisli insanlarin yorumlarini gorunce rahatladim ben kizimin herseyini aldim bile ondan sordum:)
Kız bebeklerin giyimi eşyaları daha bir süslü olunca insan kendini alışverişten alamıyor değil mi :)
Bende kızım olacağını duyduğumda ne kadar cici bici kıyafet varsa almaya kalktım ama %10'luk erkek ihtimaline karşı sarı, yeşil gibi renkler tercih ettim, kızım dünyaya gelince ne kadar fistolu şapka, süslü elbise varsa aldım

Herkes ne kadar meraklı direkt saldırmaya...
Bazıları yazmış olmak için yazıyor sadece!!
Bana doktorum 12. Haftada erkek dedi 4 boyutlu ve diğer her kontrol de de erkek olarak devam :)) çok az yanılma payı olabiliyor ama nadir bir durum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin canim sagol:)

Daha hiç duymadım doktor erkek dedi ama acaba yanılma payı var mıdır diyeni.
Üç kontrol de de iyice baktirdim doktora bakin kizsa ona göre alışveriş yapıcam dedim 12 de erkek dedi yinede 20 ye kadar bekledim ayrintilida kesin erkek diyince öyle gidip alışveriş yaptım drm artk kızdı yani. çok unisex almak istemedim çünkü kız olsa çok süslü fikirlerim vardı kafalar net olsun istiyor insan bazen

Ben ve annem beraber hamileydik onunki kız doğdu şimdi kendime alışveriş yaparken bile hep ona baktım kızlar için gerçekten çok süslü şeyler var inşallah bunu sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin rabbim kız evlattan da mahrum etmesin kaynanamin 3 oğlu var kız yok korkuyorum benimde öyle olur mu diye Rabbim hayirlisini versin tabi ama kız evlat her zaman anneye Yoldaş arkadaş Sırdaş destek. en azından biz öyleydik inşallah benimde olur öyle bi kızım :)

doktor net gördüyse yanılma payı olmaz 17.haftada erkek olsa zaten iyi bir doktor bunu açıkca görebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…