Acaba yanilmis olabilir mi?

Tesekkur ederim ben sadece hazirliklar icin erkenmi die yazdim heyecan yaptim hemen alis verise basladim istemesem ismini bile hazirlarmiyim simdiden cok guzuldum bu yorumlara

Eli ayağı düzgün, sağlıklı olsun deyip şükretmek zor olmasa gerek, cinsiyetin önemi nedir acaba!

Renklere fazla takilmayin ama sari kirmizi renk her iki cinsiyete de gider. Hayirla kucagina alin insallah.

Her erkek annesinin hayalidir iyi erkek evlat yok karısını ezmeyen yok iyi ahlaksız değil karısını aldatmayan filan sonuç gene ortada çok kasmaya gerek yok
Benim bir tanıdığım çok uğraştı gene olmadı iyi erkek ahlaklı bilmem ne beter çıktı ne yazık ki :)

Mevzu sadece kıyafet veya isimse çok takılacak bir durum gibi durmuyor. Unisex bir isim ve her renk kıyafet bu sorunu ortadan kaldırır

süslü kelimeler ama sonuç aynı
yanlış anlamayın anlayabiliyorum
Süslü kelimeler degil ben ablayim bir de erkek kardeşim var ama ailenin en kıymetlisi benim cunku sülalede benden başka kız kuzen yok.. bende bir kız bir erkek evladım olsun istiyorum ama ilki erkek olsun bunda erkek sevdalısı denecek ne var acaba??? Hele ki eşim kız a daha meraklıysa? Zaten eşimin sülalesinde erkek dolu yanı bir özelliği de olmayacak ki oğlum olsun kıymetleneyim diyecek.

:) tabi gerisini Allah bilir elimden gelen ahlaki aşılarım. Hiç çaba göstermemekten iyidir bazi analar gibi. Ama haklısın pamuk gibi kadınların serefsiz oğulları oluyor oldumu da oluyor yanı.

Mune hamile bir hanımefendinin duyguları incitiliyor, aşağılanıyor. Lütfen gereken neyse yapılsın...

5 aylik suan ama doktordan cikar cikmaz heyecandan kendimi alis verise vurdum besik haric herseyini aldim bile
Yani sende fazla heycan yapmissin ya:)
Tullu pembe kurdeleli cicekli biseyler almadiysan erkegede olur.zaten kucucuk bebek ne olcak.
Hem hastane cikisi zibin felan almisindir.bir iki kere anca giyer.
Ya da kizi olan birine hediye edersin daha guzel olur.
4aydan sonra ogrenmissin zaten bide ayrintili olunca yanilma payi supriz olur heralde.erken olsa tamam da.

Hepsi pembeli miki mauslu incili felan:) hemde bi dolop dolusu

Tesekkur ederim ben sadece hazirliklar icin erkenmi die yazdim heyecan yaptim hemen alis verise basladim istemesem ismini bile hazirlarmiyim simdiden cok guzuldum bu yorumlara
Canım üzülme insanlar fazla önyargılı açıklamanı beklemeden saydırdılar. Bir kısmı ise sen açıkladıktan sonra yorumları okumadan devam ettiler. Sağlık olsun.

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Dilerim yanılmamıştır doktor da hevesle aldığın herşeyi kızına giydirip kullanabilesin.

Kimseye dayanmaya yaslanmaya ihtiyacınız yok hayatta kendiniz de güçlü olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…