Ortadoğu mu ortaçağ mıNe farkeder ?
Yanilmis olsa ..
Kurtulamadik bu ortadogu zihniyetinden ..
Tesekkur ederim ben sadece hazirliklar icin erkenmi die yazdim heyecan yaptim hemen alis verise basladim istemesem ismini bile hazirlarmiyim simdiden cok guzuldum bu yorumlaraHemen bir laf çarpın da zaten... Kızcağız ben erkek istiyorum kız dediler acaba yanlış olabilir mi dememiş ki. Her hamilenin içinde oluşan bir suphedir bu. Bize de erkek dediler, herseyini erkek bebeğe gore ayarladık ama son dakikaya kadar ya kız doğarsa diye tereddütteydik. Sonuçta kız denilip erkek doğan, erkek denilip kız doğan bebekler de var. Hatta eşimle sakalasiyorduk bebegin ismini Salih olarak belirlemistik. Kız doğarsa sonuna A koyarız Saliha olur diyorduk. :)
Simdi kac aylik hamilesin ki dogum yakinmida .Kiz aldim tabikide
Hemen ters tepkiler vermeyin istemedigimden sormadim isminden tutunda kiyafete kadar aldim bicok seyini bebegimin emzigini bile arkadasim alma bu kadar yengemde senin gibi yapti basina bu geldi dedi benimde kafam karisti ondan yoksa tabiki benim evladim saglikli olsun hayirli olsun yeter
Her erkek annesinin hayalidir iyi erkek evlat yok karısını ezmeyen yok iyi ahlaksız değil karısını aldatmayan filan sonuç gene ortada çok kasmaya gerek yokBenim hayalimde cok centilmen, örnek bir erkek yetiştirmek var ve abisi olanlar her zaman hoşuma gitmiştir, kız evlat kendini tanımı korur, yeterki anne baba olarak kızlarımıza özgüven ve öz saygıyı küçük yaşlarda öğretelim, ihtiyacı olan tüm sevgi saygı ve onayı ailesinden alsın, etrafındaki herkes yeterli saygıyı otomatikmen gösterecektir. Ben bu hayatta kendime yaşattığımi kızıma yaşatılmasına izin vermeyeceğim, ve bana hayatın acı yanını yaşatanlar gibi ahlaksız erkek evlat yetiştirmeyeceğim. İkisi de olsun insallah ama ilki abi olsun o da benim gönlümden geçen. Eşim de ilki kız olsun ister ablası olduğu icin...
5 aylik suan ama doktordan cikar cikmaz heyecandan kendimi alis verise vurdum besik haric herseyini aldim bileSimdi kac aylik hamilesin ki dogum yakinmida .
Abovvv sjajjsYok baya ortadogu
Süslü kelimeler degil ben ablayim bir de erkek kardeşim var ama ailenin en kıymetlisi benim cunku sülalede benden başka kız kuzen yok.. bende bir kız bir erkek evladım olsun istiyorum ama ilki erkek olsun bunda erkek sevdalısı denecek ne var acaba??? Hele ki eşim kız a daha meraklıysa? Zaten eşimin sülalesinde erkek dolu yanı bir özelliği de olmayacak ki oğlum olsun kıymetleneyim diyecek.süslü kelimeler ama sonuç aynı
yanlış anlamayın anlayabiliyorum
:) tabi gerisini Allah bilir elimden gelen ahlaki aşılarım. Hiç çaba göstermemekten iyidir bazi analar gibi. Ama haklısın pamuk gibi kadınların serefsiz oğulları oluyor oldumu da oluyor yanı.Her erkek annesinin hayalidir iyi erkek evlat yok karısını ezmeyen yok iyi ahlaksız değil karısını aldatmayan filan sonuç gene ortada çok kasmaya gerek yok
Benim bir tanıdığım çok uğraştı gene olmadı iyi erkek ahlaklı bilmem ne beter çıktı ne yazık ki :)
Yani sende fazla heycan yapmissin ya:)5 aylik suan ama doktordan cikar cikmaz heyecandan kendimi alis verise vurdum besik haric herseyini aldim bile
Hepsi pembeli miki mauslu incili felan:) hemde bi dolop dolusuYani sende fazla heycan yapmissin ya:)
Tullu pembe kurdeleli cicekli biseyler almadiysan erkegede olur.zaten kucucuk bebek ne olcak.
Hem hastane cikisi zibin felan almisindir.bir iki kere anca giyer.
Ya da kizi olan birine hediye edersin daha guzel olur.
4aydan sonra ogrenmissin zaten bide ayrintili olunca yanilma payi supriz olur heralde.erken olsa tamam da.
Zaten doktor kiz demis.Hepsi pembeli miki mauslu incili felan:) hemde bi dolop dolusu
Canım üzülme insanlar fazla önyargılı açıklamanı beklemeden saydırdılar. Bir kısmı ise sen açıkladıktan sonra yorumları okumadan devam ettiler. Sağlık olsun.Tesekkur ederim ben sadece hazirliklar icin erkenmi die yazdim heyecan yaptim hemen alis verise basladim istemesem ismini bile hazirlarmiyim simdiden cok guzuldum bu yorumlara
Ben de su an erkek olsun ilk abi olsun diye istiyorum ama bu erkek olursa ikinci nasip olduğunda da kız olsun diye gece gündüz dua edeceğim. Büyük bi abi olsun herşeyden önce hayırlı olsun, ben ablayim en büyüğüm keske benden büyük bi abım olsaydi da ger daim ardımda olsaydi. Tabi bunlar hayal, hayırsız abi olsa kime ne faydası var degil mi... ama abisi olanlara da ayrı bir saygılı oluyor damatlar sankim :) Rabbim sen hayırlısını ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?