• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Yanlış Anlar mı Kızlar?

Ben senin yerinde olsam soguk davranirdim. Bahaneler uydurup gorusmeleri minimume indirirdim.

Eskiden cok olurdu bende bu. Herkesle rahatca konusma kabiliyetim var nerden geldiyse. Ikizler burcuyum belkide ondan. Erkekler bunu hep yanlis anladi. Cok eskiden okul sirama mektup sikistirdi bi erkek. Reddettim. Okulda ders bolumu yaptigimizda daha cok erkeklerle yapardim bunu. Kizlarla anlasamazdim. Hemen yanimdaki sira arkdasimla paylasim yapardik.Sene sonuna dgru birden huylari degisirdi. Neyseki acilmadan okul senesi biterdi bende bi oh cekerdim bana acilamadi diye. Cunku reddetmek karsi tarafi uzuyor. Ayrica eski arkadaslik kalmadigi icin bende hoslanmiyodum bu durumdan.
Ya aynen bu durumdayız.
Ben sadece birbirimize yardım ediyoruz diye minnet duydum, yani bir şekilde arkadaşlık ediyorduk işte.
Bunu bozmanın ne gereği var?
Çok utanç verici ya.

Benim gibisin bitmeyecek gibi geliyor artık.
Yok ya biter, ben zaten ineğim. Ders çalışmak nefes almakla eş değer :D
Hımmmm sen 24 olduysan demek...:işsiz:
Bayaca büyüceymişsin maşallah...:KK14:
Ayol gencecik kızsın delikanlılara mı çocuk diyorsun, hıhhhhhhhh:KK67:
Sonra sevgilim 27 yaşındaydı Lale :D
Eh 20 elbet küçük gelir.

Yok ya biter, ben zaten ineğim. Ders çalışmak nefes almakla eş değer :KK70:

Sonra sevgilim 27 yaşındaydı Lale :KK70:
Eh 20 elbet küçük gelir.
Standarta bağlıyoruz yani...:işsiz:
O da iyiymiş...:KK14:
Ayol senin yüzünden ders çalışamadım ben!:KK67:
Bir he desen,oturucam şu testlerin başına.:temizlik:
Aaaaaa kızıyorum bak!!!!:63:

Standarta bağlıyoruz yani...:işsiz:
O da iyiymiş...:KK14:
Ayol senin yüzünden ders çalışamadım ben!:KK67:
Bir he desen,oturucam şu testlerin başına.:temizlik:
Aaaaaa kızıyorum bak!!!!:63:
Hahhaha :D Bahaneye bak.
Kalk dersine otur, deli kız.
Ben kırmızı kar yağarsa ancak o zaman he derim :D

Hahhaha :KK70: Bahaneye bak.
Kalk dersine otur, deli kız.
Ben kırmızı kar yağarsa ancak o zaman he derim :KK70:
Eh kendin bilirsin.:KK14:
Ben dostluk vazifemi yaptım.:hamarat:
Hakkında hayırlısı inşallah...:KK36:
Gidiyorum etmiyorum eyvallah...:KK31:
Finallerim beni bekler ühühühühühnnnkkkkEn Büyük KK

Ya çok şeker birisi, ama o gelirken ben dönüyordum maalesef.
Ya yemek istemiyorum zorla yemek ısmarlıyor. Kafasına göre bilet alıyor.
Kafasına göre hediye alıyor falan offfff.
Büyür o ya, bence de yazık ;) Ne kadar yaş farkı var, beraber eğleniyorsun belli. Tipi mi çekmedi?

Büyür o ya, bence de yazık :KK66: Ne kadar yaş farkı var, beraber eğleniyorsun belli. Tipi mi çekmedi?
4 yaş var canım.
Tipi de çekmedi, hem de ben zaten dominant bir yapıya sahibim.
Ve bu çok yorucu, artık yönetmek istemiyorum. Bu yüzden daha net, sert tiplerden hoşlanıyorum.

Ya aynen bu durumdayız.
Ben sadece birbirimize yardım ediyoruz diye minnet duydum, yani bir şekilde arkadaşlık ediyorduk işte.
Bunu bozmanın ne gereği var?
Çok utanç verici ya.

Bende hoslanmiyorum. Bi erkekle kadin arkdas olamaz, bunu tekrar tekrar goruyorum. Erkekler, ve helede turk erkekler hmen baska bisey ariyor altindan. Sinif arkdaslarim, eski arkdaslarim var, erkek mesela. Yabanci. Hala gorsurz ve iyi arkdasiz. Avrupada yasiyorum ve sinifta bi turk erkegin verdigi rahatsizligi anlatamam. Akli hep baska yerde. Bende turk oldugum icin bakislarindan anliyorum. Ornegin bi yabanci erkegin yan sandalyesine oturmayi, 2 metre mesafeyle turk erkeginin civarina oturmaya yeglerim. Bence bahaneler uret ve mesafe koy.

Bende hoslanmiyorum. Bi erkekle kadin arkdas olamaz, bunu tekrar tekrar goruyorum. Erkekler, ve helede turk erkekler hmen baska bisey ariyor altindan. Sinif arkdaslarim, eski arkdaslarim var, erkek mesela. Yabanci. Hala gorsurz ve iyi arkdasiz. Avrupada yasiyorum ve sinifta bi turk erkegin verdigi rahatsizligi anlatamam. Akli hep baska yerde. Bende turk oldugum icin bakislarindan anliyorum. Ornegin bi yabanci erkegin yan sandalyesine oturmayi, 2 metre mesafeyle turk erkeginin civarina oturmaya yeglerim. Bence bahaneler uret ve mesafe koy.
Ya aslında kötü niyetli değil, masum bile diyebilirim.
Ama olamayacak şeyler istiyor. Ve bu ikimizi de utanç verici, kötü durumlara sokabilir.

Back
X