- 23 Mart 2016
- 276
- 13.333
- 188
- 29
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Tabiiki hamile ne sandınız? Arkadaşın da kendi yatağı dururken pis yatakta yatarak zaten istemiş bu bebeği artık günahına girmek olmaz doğurur. Hayırlı bir evlat olur imş
Hayır Asla ben öyle bir üye değilim gayet ciddi bir kullanıcı yımCiddiye alıp cevap vermeyi kendime hakaret sayarım vallahi. Bizimle kafa buluyorsanız hiç hoş değil, yok sadece cahillikse, boyutu ürkütücü.
Ya ona da şaşırdım şahsen. Eski bir üyesiniz. Dünün çocuğu da değilsiniz. Yani bu kadar mantık dışı bir şeye totonuzla gülüp geçmeniz lazımdı. Arkadaşınızın cahilliğini körüklemeyin. Yani sperm dışarıda o kadar uzun süre yaşamaz ama hadi yaşadı diyelim, arkadaşınızın yatak örtüleriyle nasıl bir münasebeti olabilir ki, hamile kalması mümkün olsun? Ay vallahi şunları yazarken bile kendimi aptal gibi hissediyorum.Hayır Asla ben öyle bir üye değilim gayet ciddi bir kullanıcı yım
Bu konuyu bnde açmayı çok istemedim evli bir insanım günlerdir başımın etini yedi psikolojik olarak cevaplarınız onu rahatlatır diye açtım evli biri olarak bunu ona anlattım ama bekar ve bakire olduğu için korkusu çok sanırımYa ona da şaşırdım şahsen. Eski bir üyesiniz. Dünün çocuğu da değilsiniz. Yani bu kadar mantık dışı bir şeye totonuzla gülüp geçmeniz lazımdı. Arkadaşınızın cahilliğini körüklemeyin. Yani sperm dışarıda o kadar uzun süre yaşamaz ama hadi yaşadı diyelim, arkadaşınızın yatak örtüleriyle nasıl bir münasebeti olabilir ki, hamile kalması mümkün olsun? Ay vallahi şunları yazarken bile kendimi aptal gibi hissediyorum.
Korkmak yerine kendini geliştirsin, okusun, araştırsın, hiçbir şeyciği kalmaz. Bunlar da işe yaramıyorsa, bir psikologa gitsin. Böyle takıntıların altında pek iyi şeyler yatmıyor genelde.Bu konuyu bnde açmayı çok istemedim evli bir insanım günlerdir başımın etini yedi psikolojik olarak cevaplarınız onu rahatlatır diye açtım evli biri olarak bunu ona anlattım ama bekar ve bakire olduğu için korkusu çok sanırım
Dediğin gibi psikoloğa gidecek kendisi cahil bir insan degik sınıf öğretmenliği okuyan bir kız çocuğuKorkmak yerine kendini geliştirsin, okusun, araştırsın, hiçbir şeyciği kalmaz. Bunlar da işe yaramıyorsa, bir psikologa gitsin. Böyle takıntıların altında pek iyi şeyler yatmıyor genelde.
Bende öyle düşündüm buraya konu açayım dedimpiskolojık olarak evhamlı vesveselidir.olmayacağını bildiği halde rahatlamak emin olmak ister.
Yeni üye olacağı için kendisini ciddiye almazlar diye düşündüm adet döngüsü bozuk biri olduğu İçin korkuyor yoksa adet döngüsü nasıl ilerler bende biliyorum 3 ayda adet olan birisiJane the virgin bile aşilama ile hamile kaldi.
Üniversiteli birinde araştirma ruhu olmali. Hadi diyelim insan ve kadin anatomisinden zerre haberi yok (ki buda korkunç), aç interneti oku. Adet dönemi nedir? Ovülasyon nedir? Sperm ile yumurta nasil döllenir?
Yani bu yapilan cahillik bile değil, başka birşey. O zamana kadar leke kurumuş oluyor zaten. Nasil fark etti? Kurumyş lekeden spermler nasil pyjama ve külottan geçip, vajinanin içine girsin? Bunu düşünemeyen nasil üniversiteli oluyor?
Bana yinede fake geliyor. Hesaplar para ile değil, kendisi burda hesap açabilirdi. Reytingli bir konu bence, baska birsey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?