Anket Acaba??Yardım Lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-MinikAnnecik-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
276
13.333
188
29
Arkadasım için Konuyu YaZıyıorum sizin fikirleriniz bizim için önemli ünüvwrsite ögrencisi. Bir arkadasım var bayramda 5 günlüğüne evine gitmiş Öğrenci evinde kalyo bunu fırsat bilen arkadaşı sevgilisini eve almış bir takım seyler yapmış yaşamışlar arkadasım 5 gün sonra eve döndüğünde o kızın yatağına yatmış erkekle bi takım seyler yapmışlar ve aradan tam 5 gün sonra o yatakta bulunmuş sanırım pis bırakılmış sizce hamile kalma olasılığı varımıBen olmaz dedim ama içi rahat etmedi bendes siz değerli Üyelere sormak istedim

Hayır Asla ben öyle bir üye değilim gayet ciddi bir kullanıcı yım
Ya ona da şaşırdım şahsen. Eski bir üyesiniz. Dünün çocuğu da değilsiniz. Yani bu kadar mantık dışı bir şeye totonuzla gülüp geçmeniz lazımdı. Arkadaşınızın cahilliğini körüklemeyin. Yani sperm dışarıda o kadar uzun süre yaşamaz ama hadi yaşadı diyelim, arkadaşınızın yatak örtüleriyle nasıl bir münasebeti olabilir ki, hamile kalması mümkün olsun? Ay vallahi şunları yazarken bile kendimi aptal gibi hissediyorum.

Bu konuyu bnde açmayı çok istemedim evli bir insanım günlerdir başımın etini yedi psikolojik olarak cevaplarınız onu rahatlatır diye açtım evli biri olarak bunu ona anlattım ama bekar ve bakire olduğu için korkusu çok sanırım

Korkmak yerine kendini geliştirsin, okusun, araştırsın, hiçbir şeyciği kalmaz. Bunlar da işe yaramıyorsa, bir psikologa gitsin. Böyle takıntıların altında pek iyi şeyler yatmıyor genelde.

Korkmak yerine kendini geliştirsin, okusun, araştırsın, hiçbir şeyciği kalmaz. Bunlar da işe yaramıyorsa, bir psikologa gitsin. Böyle takıntıların altında pek iyi şeyler yatmıyor genelde.
Dediğin gibi psikoloğa gidecek kendisi cahil bir insan degik sınıf öğretmenliği okuyan bir kız çocuğu

Jane the virgin bile aşilama ile hamile kaldi.

Üniversiteli birinde araştirma ruhu olmali. Hadi diyelim insan ve kadin anatomisinden zerre haberi yok (ki buda korkunç), aç interneti oku. Adet dönemi nedir? Ovülasyon nedir? Sperm ile yumurta nasil döllenir?

Yani bu yapilan cahillik bile değil, başka birşey. O zamana kadar leke kurumuş oluyor zaten. Nasil fark etti? Kurumyş lekeden spermler nasil pyjama ve külottan geçip, vajinanin içine girsin? Bunu düşünemeyen nasil üniversiteli oluyor?

Bana yinede fake geliyor. Hesaplar para ile değil, kendisi burda hesap açabilirdi. Reytingli bir konu bence, baska birsey degil.

Yeni üye olacağı için kendisini ciddiye almazlar diye düşündüm adet döngüsü bozuk biri olduğu İçin korkuyor yoksa adet döngüsü nasıl ilerler bende biliyorum 3 ayda adet olan birisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…