Anket Acaba??Yardım Lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen bir hastaneye gidip kan versin. Korkutmak gibi olmasın ama bu şekilde üçüzlere hamile kalan birini tanıyorum. Siz de beş gün geçmiş.
5iz bile olabilir.
Sizin yorumlarınız beni hayata bağlıyor ahaha

Yakın zamanda yaptırdı birsey çıkmadı evli misin öyle mi kaldın eğer değilsen allah yardımcın olsun

Yalnız böyle yorumları dikkate alıp korkan bir genç kız intihara bile sürüklenebilir dikkat

Yeni üye olacağı için kendisini ciddiye almazlar diye düşündüm adet döngüsü bozuk biri olduğu İçin korkuyor yoksa adet döngüsü nasıl ilerler bende biliyorum 3 ayda adet olan birisi

Hii şimdi konu çok inandirici oldu tabi

Adet bilgisi sadece döngü icin değil, neden oldugunu diye dedim. Yani genel kadin anatomisi üzerine bilgi olarak dedim.

Neyse, konuyu pek inandirici bulmuyorum zaten. Iyi forumlar.

Yakın zamanda yaptırdı birsey çıkmadı evli misin öyle mi kaldın eğer değilsen allah yardımcın olsun
Hafi yaaa bence yine yaptırsın kan versin acil
Ben öyle hamile kaldım
Tabi eşim çarşafa yapmış ordan geçmiş bana şimdi hamileyim ne yaparsın kısmet önüne geçemiyorsun
Eşimin spermleriyataktan koşarak gelmiş heralde nasıl oldu bilmiyorum
Olacakla öleceğe çare Yok

Arkadaşım şaka mısın yaaaa
Bi de çocuğun varmış sen inanıyor musun buna
Bu hangi seviye yarabbim
Vallahi beynim tanıyor forum da
Hayır çocuk da değilsiniz ki
İnşallah trolsündür

Sen daha yeni ken yatakta bulunmuşsun dur Aradaki fark hem 5 gün hem üstlü olması

Anneliğime laf etmezseniz sevnirim inanıp inanmamak size kalmış arkadaşlar ben kendim için sormadıgım aşikar
Bu kadar saçma bir soru sorarsanız anneliginize de laf ederim. Siz kendi çocuğunuzu bu kafa yapısı ile mi yetistireceksiniz?

Bu kadar saçma bir soru sorarsanız anneliginize de laf ederim. Siz kendi çocuğunuzu bu kafa yapısı ile mi yetistireceksiniz?
Bunu kendim için sormadıgımı arkadaşıma sizin kadar geçerli cevaplar verdiğimi söyledim ıstedim ki sizlerden de duydum değişik değişik konuşmak yerine konuyu kapattırın arkadasım bu kadar da pes

Arkadaşı nöbetçi hemşire miş o gece gündüz Onu o yataksa görünce anlatmış böyle oldu diye merak etmeyin öyle birsey olaydı kendi yapmış emin ol söylerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…