- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Abooooooovvvv evli bir insanım dedin bende ipler koptu!Bu konuyu bnde açmayı çok istemedim evli bir insanım günlerdir başımın etini yedi psikolojik olarak cevaplarınız onu rahatlatır diye açtım evli biri olarak bunu ona anlattım ama bekar ve bakire olduğu için korkusu çok sanırım
Bide doktora mı sordunzBen bunu bir doktora sorduğum da 5 gün de sperm yaşamaz dedi
Bunu cevaplayan doktorun diplomasından öperim.Ben bunu bir doktora sorduğum da 5 gün de sperm yaşamaz dedi
Tam ciddiye alacagız bir gülme geliyor.,Konu artık dalga meselesine geldi kapatmayı istiyorumMune kapatır mısın
Nasıl anlamak istersenKafanızı arkadaşınızla beraber bir soguk suya tutun iyi gelir sanki
Az önce resmen size alay vari ben öyle hamile kaldım diyen bayana inanarak yorum yaptıgınızı görünce hele bir de evli oldugunuzu öğrenince bu kadar da olmaz dedim.
Hakikaten alay mı ediyorsun ?
Anlayabilsek işte :)Nasıl anlamak istersen
Artık güldünüz eğlendiniz gidinAnlayabilsek işte :)
Sorunda orada zaten.
Şimdi ben size eşimin kilodunu kafama geçirdim acaba hamile olabilir miyim ? diye gelsem.
Merak ediyorum inanacak mısınız hakikaten ?
Hayda ! Vallahi gülüp eglendigimden sormuyorum.Artık güldünüz eğlendiniz gidin
Hayır Asla ben öyle bir üye değilim gayet ciddi bir kullanıcı yım
Ne açmış ki ?2016 da açtığınız konunuzu neden biraz önce sildiniz? Konu silmek yasak zatenMune
Yasak olduğunu bilmiyordum2016 da açtığınız konunuzu neden biraz önce sildiniz? Konu silmek yasak zatenMune
Arkadasım için Konuyu YaZıyıorum sizin fikirleriniz bizim için önemli ünüvwrsite ögrencisi. Bir arkadasım var bayramda 5 günlüğüne evine gitmiş Öğrenci evinde kalyo bunu fırsat bilen arkadaşı sevgilisini eve almış bir takım seyler yapmış yaşamışlar arkadasım 5 gün sonra eve döndüğünde o kızın yatağına yatmış erkekle bi takım seyler yapmışlar ve aradan tam 5 gün sonra o yatakta bulunmuş sanırım pis bırakılmış sizce hamile kalma olasılığı varımıBen olmaz dedim ama içi rahat etmedi bendes siz değerli Üyelere sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?