Acaba yaşadiklarim normal mi?

Normal olmadigini biliyorum.

Ama öyle bir tepki alinca inanin sooka girdim.

Bırakın allaseniz. Bunca şey yaşıyorsunuz da tepki alınca mı şoka giriyorsunuz?
Bu olayların sorgulanacak, sorgulatılacak bir yanı yok. İnanmakta güçlük çektim okurken ki hala daha fake mi ki diyorum bakın böyle inanasım gelmiyor. Destek alın, bunda kendinizi sorgulayacak bir taraf yok, aksine aldığınız bu tepkiye karşılık "Arkadaşım sen ne çeşit bir idiotsun?" filan denir yani.

Yaşadıklarınız psikopat işkencesi şeyler, destek alın.
Duygudan arı yazmışsınız bi de, hala daha şüpheliyim fake olmanız konusunda da böyle de uydurulmaz herhalde. Neyse.

Anliyorum hayir, keske Fake olabilse veya öyle bir hikaye hic yasanmamis olabilse.
En üzüldügüm Ailem yok. Terk etmek zorunda kaldim. Isterseniz diger konuya da bakabilirsiniz.

Rahat yazmis olabilirim cünkü suan güvendeyim NEFES alabiliyorum.

Yurtdisinda yasadigim icin klavye degisik kuzura bakmayin

Aklima karisinin kafasından asagi dışkısını döken zengin prof geldi. Buna normal diyen kisi anormaldir

Tabiki normal degil
Bunlara katlanmak zorunda degilsiniz

Normal olan sizin bu hanzodan kurtulmuş olmanız. Anormal olanda derdinizi anlattığınız sözde insan diye geçinen kişinin bu durumu normal karşılaması.... "Ailene yazıkmış" size yazık değil mi? ben olsam bu kişiye ağzının payını verir bir daha görüşmezdim.

InşAllah yaşadıkların gerçek değildir ya.
Uzaklaştırma al kac kurtar kendini.

Normal değil tabiki bunun normal olduğunu söyleyen insanlarda normal değil. Kanım çekildi ya bu nasıl bir adam elini kolunu bağlamak idrarını içirmek nedir midem kaldırmadı ya. Kaç kurtar kendini bacım yaşanmaz o adamla

Söyleyecek birşey bulamadım nutkum tutuldu nefesim kesildi okuduklarımdan. Açıkçası açtığınız konunun başlığına da kizmadim degil. Sizce yaşadıklarım NORMAL mi? Sizce gerçekten normal mi? Bu soruyu kendine sorup cevapladın mı merak ettim. Allah yardımcın olsun.

Eşim dediğiniz insanın tedaviye ihtiyacı var ne var ki bunda diyenin de en az onun kadar ihtiyacı var .Bu yaşananların üstüne kendinizi sorguluyorsanız siz de acil destek alın anlattıklarınızın zerresi normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…