Acaba yaşadiklarim normal mi?

Hayatınıza soktuğunuz insanları sorgulamak yerine hala acaba mı diyorsunuz? Eşiniz de arkadaşınız da çöp.

Ilk siraya ozaman Ailem, akrabam ve "esim" gelir onlari nekadar Sorguliyabiliyoruz? Hade Annem babam akrabayiz diye Sabir et veya yüzümüzü kara cikartma ( bosanmakla) diyorlardi.. Ya Akrabalarim? Onlara ne denmeli? Acitarak veya üzülerek bana bakmadilarki. Sadece Bosanmak istedigim icin üzüliyorlardi okadar.

Ya zaten balık baştan kokuyor. Akrabayı katmıyorum. Ben hiçbir akrabamla samimi değilim ailem de öyle. O yüzden fikrim yok o konuda.
Ama aile ilişkileriniz kötü ve siz kendi kararınızla hayatınıza soktuğunuz insanları doğru seçemiyorsunuz.

Ben ailemi nasil Secebilirim ki?
Evet haklisiniz hayatima degmeyen insanlari soktum-> "esim"
Ama cevrem ozamanlar Genis degildi, günüm okuldan, eve , cocuk bakma, ev isi ile geciyordu daha 15 yasinda.."esimle" tanistirdilar. Benim icin degisik birseydi.

Dalga geçiyorsunuz herhalde? Bunlar normal mi diye soruyorsanız bence siz bir tedavi olun en kısa zamanda.

Ailenizi seçtiniz demedim. Aileniz yüzünden seçtiğiniz insanlar yanlış. Arkadaşınızı seçtiniz mesela o bile saçma bir insan.

Konu gercek mi ya, saka gibi. Bu bizim toplumumuzda ki evlilik, es bagimliligi beni tiksindiriyor artik. Bosanin! Normal degil bu.

Ya bu tip profildeki insanları merak ediyorum gerçekten

Eşinizin mesleği ne ? Eğitim seviyesi ne ? Yetiştiği çocukluğunun geçtiği şehir mahalle ortamı naısl ?

Orta sınıfı mı yoksa alt gelir grubu mu

Yoksa şok şok zengin grup mu eğitimli fln o zaman şok yaşıyoruz genelde

Merak ettim işte detayı

Konuya gelirsek korkunç kaç

Meslegi yok, yurtdisinda yasiyorum, türkiyede asgari ücret çalışıyordu, evlendikten sonra yurtdisina getirdim. Buldugu is yapabildigi isi yapiyor.

Egtim desen Sifir. Ortaokulu bitirdi sadece. Hatta dil kursuna gitmedi.

Yoksuluk büyüdü. Evlendikten sonra Ailesine yardim etik, simdi maddi durumlari iyi sayilir.

Profili anladım

Şaşırtmadı

Vay şer...iz Nutkum tutuldu resmen. Polisi aramadiniz mı? Dava açmadınız mı? Allah belasını versin o aşağılık herifin.
Size bu şekilde tepki veren arkadaşınız da pisliğin teki. Bir daha yanına bile yaklaşmayın. Ne demek ne var bunda değdi mi? O zaman bir kaba micsaydiz al ye bakalım deseydiniz bu kadar normalse. Elim ayağım titredi yemin ederim köpeğe bak sen.

Ah ve guzelim aile dediğin senin iyiliğini ister sana resmen iğrenç işkence uyguluyormus ailen bunu bilip nasıl hala o insanla devem etmeni istiyorum sasiyorum yedi yabancı bile sesiz kalmaz bu işkence ailene pes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…