- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Ailene her şeyi olduğu gibi anlat böyle bir psikopatla yaşamanı onaylamaslar sanırım
Bunu bilip arkanızda durmayan aile değildir zaten. Gidip darp raporu alın ve devlete sığıninAilem Herseyi biliyorlardi
Hayatınıza soktuğunuz insanları sorgulamak yerine hala acaba mı diyorsunuz? Eşiniz de arkadaşınız da çöp.
Ilk siraya ozaman Ailem, akrabam ve "esim" gelir onlari nekadar Sorguliyabiliyoruz? Hade Annem babam akrabayiz diye Sabir et veya yüzümüzü kara cikartma ( bosanmakla) diyorlardi.. Ya Akrabalarim? Onlara ne denmeli? Acitarak veya üzülerek bana bakmadilarki. Sadece Bosanmak istedigim icin üzüliyorlardi okadar.
Ya zaten balık baştan kokuyor. Akrabayı katmıyorum. Ben hiçbir akrabamla samimi değilim ailem de öyle. O yüzden fikrim yok o konuda.
Ama aile ilişkileriniz kötü ve siz kendi kararınızla hayatınıza soktuğunuz insanları doğru seçemiyorsunuz.
Dalga geçiyorsunuz herhalde? Bunlar normal mi diye soruyorsanız bence siz bir tedavi olun en kısa zamanda.Selamlar..
Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.
Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.
Anlatiklarim şunlar:
1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.
2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..
Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..
"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."
Normal mi bu yaşadiklarim?
Ben ailemi nasil Secebilirim ki?
Evet haklisiniz hayatima degmeyen insanlari soktum-> "esim"
Ama cevrem ozamanlar Genis degildi, günüm okuldan, eve , cocuk bakma, ev isi ile geciyordu daha 15 yasinda.."esimle" tanistirdilar. Benim icin degisik birseydi.
BU yasadiklarim normal olmadigini biliyorum. Sadece öyle bir tepki alinca kendimi sorguladim alayca.Dalga geçiyorsunuz herhalde? Bunlar normal mi diye soruyorsanız bence siz bir tedavi olun en kısa zamanda.
Ya bu tip profildeki insanları merak ediyorum gerçekten
Eşinizin mesleği ne ? Eğitim seviyesi ne ? Yetiştiği çocukluğunun geçtiği şehir mahalle ortamı naısl ?
Orta sınıfı mı yoksa alt gelir grubu mu
Yoksa şok şok zengin grup mu eğitimli fln o zaman şok yaşıyoruz genelde
Merak ettim işte detayı
Konuya gelirsek korkunç kaç
Profili anladımMeslegi yok, yurtdisinda yasiyorum, türkiyede asgari ücret çalışıyordu, evlendikten sonra yurtdisina getirdim. Buldugu is yapabildigi isi yapiyor.
Egtim desen Sifir. Ortaokulu bitirdi sadece. Hatta dil kursuna gitmedi.
Yoksuluk büyüdü. Evlendikten sonra Ailesine yardim etik, simdi maddi durumlari iyi sayilir.
Vay şer...iz Nutkum tutuldu resmen. Polisi aramadiniz mı? Dava açmadınız mı? Allah belasını versin o aşağılık herifin.Selamlar..
Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
Anlatiklarim şunlar:
1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.
2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..
"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."
Ah ve guzelim aile dediğin senin iyiliğini ister sana resmen iğrenç işkence uyguluyormus ailen bunu bilip nasıl hala o insanla devem etmeni istiyorum sasiyorum yedi yabancı bile sesiz kalmaz bu işkence ailene pes...Selamlar..
Anlatiklarim şunlar:
Azalacak zamanla. Sızısı kalır o kadar.Nefes alamiyor oldum,dünya bana Dar geliyor.
Ailem bunu bana Yapmamaliydi !
Sizce nezaman geçer Bu içimdeki Ses.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?