- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
Evet Kadin. BaGlantimizi kestikBu tepkiyi veren bi kadın mı?
Ayrıca o her kimse, kendisine bir bardak idrarınızı verin de içsin. O zaman da diyebilecek mi aynı şeyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Kadin. BaGlantimizi kestikBu tepkiyi veren bi kadın mı?
Ayrıca o her kimse, kendisine bir bardak idrarınızı verin de içsin. O zaman da diyebilecek mi aynı şeyi?
Hayirr burda üye degil.O kişi burdan biri mi
Ne hayatlar var...
Böyle erkeğim diye gezen soytarıyı ve bunları normal gören zavallıları terk et bir daha ne yüzünü görsünler ne sesini duysunlar.
Dilerim konu fake olsun.
Sadece iki örnek verdiniz ve ikisi de inanılmaz korkunç. Kim bilir siz neler yaşadınız ne eziyetler gördünüz.
Hayir degilim.O manyak pisikopatların içinde değilsindir umarım?
Kendinizi kurtarın. Heba etmeyin onların arasında yaşamınızı.Inanirmisiniz Kirmizi oda daki Hikayelere benzetiyorum simdiye kadar yasadiklarimi..
Anlamadim..Ben ne okudum dedim ya
Kendinizi kurtarın. Heba etmeyin onların arasında yaşamınızı.
Çok fazla manipülasyon'a maruz kaldığınız için böyle ikilem de kalıp düşünüyorsunuz. İnanın ki doğru yapıyorsunuz.Bilmiyorumki.. iyi mi yaptim, kötü mi yaptim ..
Ailem arkamda olmamasi beni cok Kirdi.
Ailem icin cok üzüliyorum..Çok fazla manipülasyon'a maruz kaldığınız için böyle ikilem de kalıp düşünüyorsunuz. İnanın ki doğru yapıyorsunuz.
Üzülmeyin diyemiyorum biliyorum üzüleceksiniz normal olarak.Aileme cok üzüliyorum..![]()
çiş mi içirdi?
inşallah ama inşallah trollsündür.
Çok fazla manipülasyon'a maruz kaldığınız için böyle ikilem de kalıp düşünüyorsunuz. İnanın ki doğru yapıyorsunuz.