Acaba yaşadiklarim normal mi?

Ailemin akrabasi oldugu icin onlardan ASLA vazgecmiyeceklerini bildim zamanla.

Herzaman onlarin Yüzü yere gelmesin diye Cabaladim. Ama Eminim Arkamda durmadiklari veya elimi tutmadiklari icin Pismanlar..
Ben Aileme cok Bagliydim. Yeri gelince annelik, ablalik ve Cocuk oldum onlara.
Eski tip kafa yapısına sahipler yani. :(
Sen dimdik dur sana ne kapılar açılacaktır inşAllah. Bundan sonra karşına öyle güzel insanlar çıksın ki tüm yaşadıklarını unuttursun. 🤲

nasıl bir hayat bu nasıl bir insan siz belki iyi bir insan olabilirsiniz ama siz yetişkin olamamışsınız ki aynı instagram hesabını kullanmak nedir ?

O pislik (affedersiniz) öyle istiyordu, yapmasaydim her gün telefonumu kucaklardi, ki bunu istagram ortak oldugu halde halen yapiyordu..whatsapp..Son silinen Fotoraflara kadar.. yillarca!

Sonra kabull etim kendime.. nekadar saf oldugumu anladim bu kac hafta.
Kendime ozamanlar ne diyordum biliyormusunuz? Ne var bundan en azindan ise gidiyorsun araban altinda ( beraber kullaniyorduk) istedigini alabiliyorsun 😂 (bunlari yazinca basimi alip duvara vurmak istiyorum) sevmiyorsun bu adami anliyorum Ama mecbursun. Bak ne güzel özgürsün (ise gitmem özgürsün denildi ve aklimda öyle kaldi) dedim kendime. Ya bu duruma katlanip yasarsin yasiyan bir Ruhsuz gibi yada HERSEY ve HERKEZI arkanda birakip gidiceksin.

Ben neleri Feda etmisim.. Bir bilseniz..

Aileni hic dusunme, onlar seni hic düşünmemişler. Bu anlattıklarını bile bile bir anne baba istedigi kadar karşısındakini sevsin önemli olmazdi, cunku hicbirsey evlattan daha önemli olamaz. Onlar tercihini yapmis. Sen bu hayatta kendin için en iyisini yapmışsın, üzülme. Bundan sonrası senin icin cok daha iyi olucak, arkana bakma.

Selamlar..

Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.

Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.

Anlatiklarim şunlar:

1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.

2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..

Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..

"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."

Normal mi bu yaşadiklarim?
Uzucu şeyler ama ne yazık ki benzer şeyleri yaşamışız ben Instagram Facebook hiç kullanamadim bile çalışan bir kadın olduğum halde paramı aldım yedi vs .neyse artık o günleri anmak isttemem rabbim yardımcın olsun seni anlayan iyi güzel insanlar çıkarsın karşına .normal değil diyen hastaları senden uzak eylsein .umarım toparlanirsin en yakın zamanda

Aileni hic dusunme, onlar seni hic düşünmemişler. Bu anlattıklarını bile bile bir anne baba istedigi kadar karşısındakini sevsin önemli olmazdi, cunku hicbirsey evlattan daha önemli olamaz. Onlar tercihini yapmis. Sen bu hayatta kendin için en iyisini yapmışsın, üzülme. Bundan sonrası senin icin cok daha iyi olucak, arkana bakma.

Her an Aklimdalar.. cok zor tarif edemiyecek kadar Zor.

kac defa ailem beni "esime" Kurban etiler..
Ailem onlara normal olmayan bir Sekilde bagli, 7/24
Anneme demistim Ben senin Kizinim ac gözlerini velan Ama yok..
Bide kiz kardesim "esimin" kardesi ile evli, yani kisacasi Bosanmak Mümkün olmazdi. Ben Bosanmak istiyorum dedikce sanki Günah isliyorum gibi
Şaşkınla Bana bakiyordu herkez.

Baska carem yoktu.
Amin insallah, cok Tesekür ederim

Uzucu şeyler ama ne yazık ki benzer şeyleri yaşamışız ben Instagram Facebook hiç kullanamadim bile çalışan bir kadın olduğum halde paramı aldım yedi vs .neyse artık o günleri anmak isttemem rabbim yardımcın olsun seni anlayan iyi güzel insanlar çıkarsın karşına .normal değil diyen hastaları senden uzak eylsein .umarım toparlanirsin en yakın zamanda
Cok Tesekür ederim.

Selamlar..

Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.

Anlatiklarim şunlar:

1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.

2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..

"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."

Afedersin sana bunları söyleyen kişi gerizekalı mi ya . Bu yaşadıklarının neresi normal ya çıldırcam ..

Bir de yurtdışında yaşıyormuşsunuz böyle şeyler orada daha buyuk suç adamın hayatı kayar burada olsa kocandır yapar kızım diyip eve gönderirler de orada adamlar da korkar kanundan düzenden hukuktan. Allahım yarabbim

Selamlar..

Anlatiklarim şunlar:

Sen ciddimisin .Lütfen gercek olmasın

Ben artık bu bakış açılarını, bu olayları kınayamıyorum. Ülkemin insanına üzülüyorum. Gerçekten üzülüyorum. İnsanların psikolojisi ciddi anlamda bozuk. Anormallik de değil bu. Ciddi depresyon. Konuyu açan kişi durumun anormalliğini sorgulayacak kadar güvensiz ve korkmuş, o yorumu yapan kişinin algısı şaşmış. Toplu terapi lazım bu ülkeye.

Eski eş bildiğin sadist. Ruh hastası ya kendince o nasıl cezalar öyle. Size ne var ki bunda diyenin de bildiğin ağzına mıçılması lazım bakalım ne varmış bunda?

Bu konu doğru mu ya
Ne yazik ki Dogru.
Bunlar daha neki..
Psikolojik siddet.. her gün cocuk Konusu vardi evde, her aksam sohbetimiz olucaksa bu tür.. örnek verseyim.. -> birbirimize sahip cikalim, cocugumuz olsun, hanim gibi otur evinde, üstüne kötü bir laf Getirme olursa öyle birsey kafani kes öyle gel.. VS
Halbuki Ben evden ise, isten eve Biden bir Bayandim, arkadas ortamim bile yoktu.
Yane her aksam hemen hemen ayni konular.. insan yoruliyordu, ezbere bilmeye basladim bir Süre sonra.

Selamlar..

Anlatiklarim şunlar:

Valla ben elimi bagladidsn sonra okumadım çünkü pasifliginiz Boyun egisiniz çok itici. Böyle birine yardımcı olmam

Back
X