Acaba yaşadiklarim normal mi?

Sonra? Yanimda mi kalicak saniyorsunuz? O birsey yapmasa ailem yapar, akrabayiz ve kiz kardesimde onun kardesi ile evli,yane kaynimla .
Ölümle Tehdit edildim.
Baska yolum var onu denicem
Pardon başka yol ne merak ettim?
Tehdit edildiğinizi de bildirin işte daha çabuk boşarlar korkmayın dik durun iyice sindirmiş sizi.
Gerekirse ailemi de karşıma alır tek başıma kalır bu adamdan yine boşanırdım.

Orasi öyle Kolay degil.
Yurt dışındayım diyorsunuz da yazanlara niye cevap vermiyorsunuz siz bu adamı bi şikayet edin bakalım ne oluyor ayrıca niye boşanamıyorsunuz o sizin arkanızda durmayan aile olsa ne olur olmasa ne olur hiç biri lazım değil pislikler.
Yurt dışında olup bu eziyetleri çekmenize hiç şikayet etmemenize konunuz fake geliyor bana 🤷🏼‍♀️

Ailem..
Ve Cekismeli olur. Asla bosanmaz. Ben bosanmak icin ellimden geleni yapiyordum, Ama ailem yine bir türlu arkamda duramadilar.

Ki zaten gittim
Ya gittim gittim nereye gittiniz madem gidebiliyorsunuz işiniz gücünüz arabanız bile var gittiğiniz yerde bosanın koca kadınsın kimsenin arkanda durmasına ihtiyacın yok sanarsın tr dd yaşiyor fazla dram seviyorsunuz galiba

Birinin elini ayağını bağlayıp çiş içirmek normal mi sizce ¿ insanlık onuruna aykırı adam size işkence yapmış ne demek normal ? Size bunu normal gösteren herkesin akıl sağlığı yerinde değil, onlardan da eş müsveddesinden de uzaklaşın, kaçın.

Yurt dışındayım diyorsunuz da yazanlara niye cevap vermiyorsunuz siz bu adamı bi şikayet edin bakalım ne oluyor ayrıca niye boşanamıyorsunuz o sizin arkanızda durmayan aile olsa ne olur olmasa ne olur hiç biri lazım değil pislikler.
Yurt dışında olup bu eziyetleri çekmenize hiç şikayet etmemenize konunuz fake geliyor bana 🤷🏼‍♀️

Size Anlayis göstermekten baska birsey elimden gelmiyor. Yasadiklarimla Allahim Sahit

Birinin elini ayağını bağlayıp çiş içirmek normal mi sizce ¿ insanlık onuruna aykırı adam size işkence yapmış ne demek normal ? Size bunu normal gösteren herkesin akıl sağlığı yerinde değil, onlardan da eş müsveddesinden de uzaklaşın, kaçın.
Tabikide NORMAL degil, Bende bu Cileden en sonunda kurtuldum, gec oldu evet Ama baska türlü deniyordum. Sonunda öyle oldu. Bana biri bu yasadiklarima normal bir tepki verince..sinirlerim cok Bozuldu..

Selamlar..

Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.

Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.

Anlatiklarim şunlar:

1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.

2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..

Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..

"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."

Normal mi bu yaşadiklarim?
İnşallah o ne gerek var ki diyenler tam böyle birisi ile evlensin. Anlasın ne gerek var

Hadi dayağı, aldatmayı anlarım da idrar içermek nedir ya?
İnsanlardaki psikopatlık seviyesine yetişemiyorum.
Bir de gelmişsiniz normal mi diyorsunuz?

Hadi dayağı, aldatmayı anlarım da idrar içermek nedir ya?
İnsanlardaki psikopatlık seviyesine yetişemiyorum.
Bir de gelmişsiniz normal mi diyorsunuz?
Normal olmadigini Bende biliyorum, fakat cevremdeki insanlar öyle bir tepki verince, sadece bu yasadiklarima Ben mi normal olmadigini göriyorum Acaba dedim.

Bütün mesajlaşmaları okuyamadım ama aileniz için lütfen boşa üzülmeyin, onlar size eziyet edilmesine izin verip kaçmanıza sebep oldukları için üzülsünler. Aileniz sizi sevmiyır, sizin varlığınızı da haketmiyorlar. Arayıp sormayın bile, kendinize yeni bir hayat kurun, bu adama sabretmenizi isteyen insanların akli dengesi yerinde olamaz. Siz benim evladım olsanız, ya da bunları size yapan babam bile olsa kanalizasyon suyunda boğarım, nasıl sabret derler ya. Sakın ama sakın geri dönmeyin

Kendimi cok yalniz Hissediyorum 😔
Yeni insanlarla tanışıp yeni bir çevre edinmeye çalış, nereye gşttin evden ne kadar uzaktasın bimiyorum ama hayatı yeniden kurmak için asla geç değildir. Yalnız kalmamak için hayvan muamelesi görmeye kesinlikle değmez.

Back
X