- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
161, 44 kg falanımdır şu an
161, 44 kg falanımdır şu an
Ben senin yarın kadarım herhalde sana kilo al diyenlere göre yaşamıyorumdur :) kesinlikle zayıf değilsin kilo alırsan biraz daha baya dolgun balıketli olursun baya baya basenin var ben squatla kalça yapıyorum yok diye bakma sen insanlara bence kıskançlıkMerhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
ya ben 1.60 boy 45 kiloyum resimde en az 50 kilo görünüyor ben de mi tuhaflık var heryerimden kemikler fırlamış afrikalılar gibiyimgoruntu olarak evet zayif bir kiz derim ama kotu anlamda degil.kilo zaten kolay alinan bisey.evliligi var masabasi isi var hamileligi var.var da var... o yuzden gencken saglik olcutu dahilinde ne kadar zayif olunursa o kadar iyi diye dusunuyorum.cunku zaten alacaksiniz ileride.
gayet normalsin moralini bozanlardan uzak tut kendini başkalarının dediğine bakma 35 40 kilo olanlar var onlar zayıfMerhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Evet zayıfsın161, 44 kg falanımdır şu an
Kızım gece bile uyanıp yemek yer ama maalesef dediğim gibi genler kilo almasını engelliyor, eşim 1,80 ama bildiğiniz yeme sıskası :))) dünyayı yese kilo almaz zayıftır, ben deseniz öyle, hamilelik hariç kilo nedir bilmedim, kızım umursamıyordu da aynı A anon gibi arkadaş çevresi çok zayıfsın demeye başladı, gerçi ben de çok zayıfsın çocuğum diyorum ama aman anneeeee iyiyim ben diyordu, arkadaşları da zayıfsın deyince kilosunu sorun etmeye başladı, sağlıklı olun da zayıf olun, kilo alamıyorsanız pek de yapacak bir şey yok çünkü inanın ben kızıma pekmezler mi yedirmedim, ballar mı, vitamin hapları, balık hapları, sütlü muzlu karışımlar mı denemedim ama yok kilo almıyor bir türlü :)))Aynı benmis yaaa kızınız. 167 boy 45 kg kemiklerim sayılıyor ,yüzümde uzun,cok guzel kilo alınıyor diyetle ama ben istikrarli olamamıştım. Günde 6 öğünü yiyememgercekten genetikte önemli. Kafasına takıyor mu? Ben dönem dönem takıyorum zayıflığı.
Hehe, evet Mune siz gördünüz yüzüm de sivri ve kemikli. Kızınız maşalla 1.70 manken gibi. Ben de alamıyorum dikkat etsem öğün atlamasam bile. Sadece ciddi anlamda hayatımda her şey yolunda olursa 47yi görüyorum. Onda da babanem sağıma soluma elleyip duruyor ne güzel olmuşsun diye
Kasaba et borcun mu var bacım nee bakıyon millete yıllarca ben de maruz kaldım bu laflara şimdi 58 kilo oldum daha da almasam diye bakıyorumMerhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?