Acaba?

Bu arada bende 161 46 kilo idim ikinci bebeğim kucağımdayken, hastaymışım acınacak haldeymişim gibi davranıyorlardı çok sinir olurdum. Bu sene beş altı kilo aldım ve şimdi de aaa kilo almışsın ver biraz diyorlar ,

Veririm ki

Son düzenleme:
kilonu söyleyince evet zayıf geldi ama fotoğraftan anlaşılmıyor. Gayet iyi duruyor. bende kendi adıma hafif toplu seviyorum.. Sen nasıl mutluysan öyle kal..

zayıfsınız diyebilirim..

boy ile orantılı olarak;
( 0 , +5 ve 0 , -5 ) değerler arası normal,
(+5 , +10 ve -5 , -10 ) idare edilir
( +10 , +20 ve -10 , -20 ) değerler arası dikat edilmesi,
( +20 ve yukarısı ) veya ( -20 ve aşağısı) değerler sağlığınız açısından sıkıntılı
olduğu söylenir..
şöyle ki;
boyunuz 161 cm
kilo sınır değerleriniz
67 arası 56 normal
67,,,71 ve 56,,,51 idare edilir
71,,,81 ve 51,,,41 dikkat edilmesi
81 yukyarısı ve 41 aşağısı sağlık açısından iyi olmayan değerler olduğu ifade edilir..

bulunduğunuz kiloda herhangi ibr sağlık sorunu hissetmiyorsanız ve kendinizi mutlu hissediyorsanız sorun yok..
ama
acizane görüşüm;
normal değerler arasında bir kiloya sahip olmanız albeninizliğinizi arttırır..

Hayır zayıf değilsin.
Kaç kilosun, boyun kaç? Fiziğin gayet iyi duruyor.

Ben senin yarın kadarım herhalde sana kilo al diyenlere göre yaşamıyorumdur :) kesinlikle zayıf değilsin kilo alırsan biraz daha baya dolgun balıketli olursun baya baya basenin var ben squatla kalça yapıyorum yok diye bakma sen insanlara bence kıskançlık

ya ben 1.60 boy 45 kiloyum resimde en az 50 kilo görünüyor ben de mi tuhaflık var heryerimden kemikler fırlamış afrikalılar gibiyim

İşte bunlar hep kıskançlık. Boy ve kilo oranın bence gayet normal. Maşallah fiziginde güzel hani sağlık durumunu tehlikeye atmıyorsa ki bence atmiyordur normal bu oran.

En son ölçtüğümde 51 kiloydum 161 boyum. Hedefim de 47 48 kilo 44 zayıf sanki.Bana da çok zayıfladın diyorlar.Ama bunun nedeni yüzden ve göbek bölgesinden vermem keşke bacaklardan versem löp löp geliyor gözüme jdndjenensj

gayet normalsin moralini bozanlardan uzak tut kendini başkalarının dediğine bakma 35 40 kilo olanlar var onlar zayıf

Bu arada yağ oranım yüzde 18 19 çıkmıştı . Yağ oranını ölçtürebilirsin.

Kesinlikle fotodan belli olmaz zayıfsan zayıfsındır ki zayıfsın ki söyluyorlar ama sen memnunsan halinfen kime ne ama bence sen de kendini zayıf buluyorsun ki konu açma gereği duydun

Kızım gece bile uyanıp yemek yer ama maalesef dediğim gibi genler kilo almasını engelliyor, eşim 1,80 ama bildiğiniz yeme sıskası :))) dünyayı yese kilo almaz zayıftır, ben deseniz öyle, hamilelik hariç kilo nedir bilmedim, kızım umursamıyordu da aynı A anon gibi arkadaş çevresi çok zayıfsın demeye başladı, gerçi ben de çok zayıfsın çocuğum diyorum ama aman anneeeee iyiyim ben diyordu, arkadaşları da zayıfsın deyince kilosunu sorun etmeye başladı, sağlıklı olun da zayıf olun, kilo alamıyorsanız pek de yapacak bir şey yok çünkü inanın ben kızıma pekmezler mi yedirmedim, ballar mı, vitamin hapları, balık hapları, sütlü muzlu karışımlar mı denemedim ama yok kilo almıyor bir türlü :)))

Evet gördüm ama söylememi istemezsiniz diye çaktırmamıştım, çok da güzel bir kızsınız yüzünüz ince olduğundan kilonuz daha çok göze batıyor ve benim gördüğüm fotoğrafta buraya koyduğunuz gibi değildi, o fotoda zayıflığınız daha çok belli oluyor, sanırım yüzünüzü de görünce aslında ne kadar zayıf olduğunuz anlaşılıyor.
Ailede özellikle anne baba iri değilse çocuk da çok iri olmuyor, yapı olarak hangi tarafa benziyorsunuz? Anne tarafı mı baba tarafı mı? Ben baba tarafına benziyorum o yüzden kilo almıyorum en azından bu yaşa kadar kilo almadım, kızımda vücut yapısı olarak baba tarafına benziyor, babası ince uzun, babaannesi hep fit bir kadın oldu.
Kendinizi sağlıklı ve zinde hissediyorsanız, zayıflık yüzünden sağlık sorununuz yoksa kilo alacağım diye çabalamayın, kilo alamayınca daha çok sorun edersiniz, yapınız buysa gerçekten yapacak bir şey yok.

Fistik gibisiniz :)
O diyenleri hiiiic umursamayin. Kilo alinca da kilo ver diyolar tecrubeyle sabit :)

Kasaba et borcun mu var bacım nee bakıyon millete yıllarca ben de maruz kaldım bu laflara şimdi 58 kilo oldum daha da almasam diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…