- 2 Ağustos 2018
- 606
- 536
- 103
Saglik sorununuz yoksa niye dert ediyorsunuz kiEvet haklısınız aslında fotoğrafta biraz daha dolu çıkıyor sanki. Bazen kendimi yokmuş gibi hissediyorum ya. Zaten 5 litreye yakın kan vücutta. Psikolojim zaten sağlam değil bir de buna takacağım.
Ya kurban olayim...ne milletin lafına takılıyorsunuz ...kendini sen zayif hissediyorsan alırsın kilo..yok böyle iyiyim diyorsan takma kimseyi...ki.gayet iyisin..kilo alip napcanMerhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Şişmanlar zayıflayamayınca bari zayıfları şişmanlatalımda eşitlenelim diye uğraşıyor işte., Kıskançlık sadece. Gayet güzel fiziğiniz.Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
161, 44 kg falanımdır şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?