Acaba?

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.
Pantolonlu olan benim.

size zayıf diyenler, gözlük taksınlar bence..zayıf değil tam tersi balık etlisin nerdeyse..bence haklısın, kıskanılıyorsun...

Bence gayet iyisiniz öyle çok zayıf değilsiniz bana da hep zayifsin diyorlar artık sıkıldım ben böyle manken gibiyim sagolun diyip pislik yapıyorum

Kilonuz gayet gayet iyi
Maşallah nazar değmesin
Kilo sağlık sorunlarını da beraberinde getirir
Iyiyseniz hic kafaya takmayin
Kilolu kisiler sizi de kendi taraflarina cekmeye calisiyor oyuna gelmeyin

Bence gayet iyisin vallah kilo da alsan ‘ay bu kilo zayıfla hemen derler .. takma kafana ince belli olmak her bayanın harcı değil maalesef hele ki bizim Türk toplumunun geneli basenli ve dolgun .. iyisin iyi

Ben de 1.68 boy 52 kiloyum. İşte herkes formumu nasıl koruduğumu sorarken, memelekete gidince, anneannnem başta olmak üzere" bi derdin mi var, çok zayıfsın, hasta mısın diyorlar. Üç çocuğum var, özellikle yaşı biraz ilerlemiş olanlar zayıf değil de balık etli kadınları daha makbul görüyorlar, gençler de zayıflığı, benim gözlemim. Bu arada zayıf değilsiniz bence

Fotografta kilo anlasilmaz. Benim bi arkadasim var 45 kilo tig gibi ama fotografta anlasilmiyor. Yakindan gorsen sadece kemik. Sizin boy ve kilo orantiniz onemli. Boyunuz ve kilonuz kac

Fotografta kilo anlasilmaz. Benim bi arkadasim var 45 kilo tig gibi ama fotografta anlasilmiyor. Yakindan gorsen sadece kemik. Sizin boy ve kilo orantiniz onemli. Boyunuz ve kilonuz kac
161, 44 kg falanımdır şu an

Hmm ayni arkadasim gibi boyu kilosu seninle uyusuyo. Demekki dedikleri kadar zayifsin. Ama sen mutluysan saglik sorunun yoksa dert etme
Evet haklısınız aslında fotoğrafta biraz daha dolu çıkıyor sanki. Bazen kendimi yokmuş gibi hissediyorum ya. Zaten 5 litreye yakın kan vücutta. Psikolojim zaten sağlam değil bir de buna takacağım.

Zayıf mıymışsın?
Bunu diyenler kaç kilo?
İdealsin hatta spor yapsan şekillensen süper olur

Gayet normal bi fiziğin var kıskanmışlar seni

Evet zayıfsınız ama gayet güzel fiziğiniz var.
Öyle hastalık derecesinde bir zayıflığınız yok.
Söylenenlere "halimden memnunum." deyin. Ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…