Acaba?

Boyunuza göre zayıfsınız, ben gibi bir buçuk metre olsanız ideal kilonuz 44-45 olur ama sizin için ideal kilo 53 kg, yüzünüz de yuvarlak değil sanırım, zayıflığınız daha çok göze batıyordur böyle olunca, ben yuvarlak yüzlüyümdür o yüzden kış aylarında kazakla montla gören kilo almışsın der, yazın aaaa zayıflamışsın der aslında hep aynı kilolardayımdır :))
Bünyeniz zayıflığı kaldırıyorsa mesele yok, kızım da 1,70 civarları ve maalesef 46-47 kg yüzü de uzun, resmen kemikleri sayılıyor lakin ne yazık ki genleri böyle, istese de, yemesine içmesine dikkat etse de kilo alamıyor.
Hehe, evet Mune siz gördünüz yüzüm de sivri ve kemikli. Kızınız maşalla 1.70 manken gibi. Ben de alamıyorum dikkat etsem öğün atlamasam bile. Sadece ciddi anlamda hayatımda her şey yolunda olursa 47yi görüyorum. Onda da babanem sağıma soluma elleyip duruyor ne güzel olmuşsun diye :KK70:

Fotoğrafta çok düzgün,orantılı bir fizigi olan hoş bir genç kadın olarak çıkmışsınız.Ama matematiksel olarak bakılınca evet zayifsiniz. Ben istahin,kilo alımının stres duzeyimizle çok ilgili olduğunu dusunuyorum. Paylasimlarinizi az bucuk bilen birisi olarak da sizin gergin ve kaygı düzeyi yüksek bir ruh halinde yaşadığınızı ....bunun da istahinizi etkilediğini düşünüyorum.

Tabi bir 50 kilo gibi kulağa normal gelmiyor ama 44te çok zayıf bir kilo değil bence, fotoğraftada öyle iskelet gibi durmuyorsun ayrıca. Kimisi 50 kiloda zayıf duruyor kimisi 45 kiloda normal duruyor bu tamamen kişinin genleriyle alakalı bence. Bende 44 kiloya çıksam daha ne isterim ki :) Sen kendini böyle seviyorsan sorun yok, o yüzden kimseye aldırma

Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Bazı zayıflar vardır yakışmaz,çok ince durur vücudu.Siz öyle değilsiniz.Bende arkadaşıma zayıfsın diyorum fakat o kendini kilolu gördüğünden gerçektende zayıf fakat güzel duruyor.Siz dinlemeyin kimseyi

Evet kollarin belin ince,benim gibi😁 ama bacaklarin dolgun gözüküyor hosuma gitti. Bende o da yok 45 kgım bende ve senelerce insanların laf sokmasını dinledim,ne gariptir ki bana ayyy cok zayıfsın diyenler kilolu ve kilo vermeye çalışan insanlar. Yemeyim yaaa kilo aldım modunda gezenler.
Kıskançlık olabilir. Herkes bizim gibi olmak istiyor bakma :)
Neredeyse 2 senedir evliyim esim bir kez kiloma laf etmedi. Fizigim cok güzel yaaa off diyorum evet aşkım cok guzel diyor. Oysa oyle bisey yok😁 ben artık kendimi teselli ediyorum ve boyle mutluyum. Hic takma o ınsanları emin ol senin gibi olmak için neler yapmazlar. Sağlığın yerindeyse bosver. Görüntü olarakta hiçte kötü durmuyorsun cok zayıf durmuyorsun . Bu insanlara noluyor anlamıyorum ya saka gibi

Fotoğrafta çok düzgün,orantılı bir fizigi olan hoş bir genç kadın olarak çıkmışsınız.Ama matematiksel olarak bakılınca evet zayifsiniz. Ben istahin,kilo alımının stres duzeyimizle çok ilgili olduğunu dusunuyorum. Paylasimlarinizi az bucuk bilen birisi olarak da sizin gergin ve kaygı düzeyi yüksek bir ruh halinde yaşadığınızı ....bunun da istahinizi etkilediğini düşünüyorum.
Evet tam olarak öyle Anamnez. Hayatımdaki işleri yoluna koyduğumda ancak düzgün beslenebiliyorum ve bu son zamanlarda çok az oluyor. Canı sıkkın olduğunda iştahı açılan insanlar da var elbet ama ben onlardan değilim ilk vazgeçtiğim yemek, su oluyor. Bu da bir bozukluk bence.

Zayftan ziyade balik etli dahi geldiniz gozume. Dert etmeyin gayet hos bi fiziginiz var.

Fotograf birebir aynı mı bilmiyorum ama zayıf değil gayet güzel gözüküyor fizigin
Kilo al diyenlere kulaklarını kapa kendi kıskanclıklarından söylüyorlar
Hem zaten eskidenmiş balık etli kadın sevdası simdi anca neneler dedeler balık etli sever :)

Tabi bir 50 kilo gibi kulağa normal gelmiyor ama 44te çok zayıf bir kilo değil bence, fotoğraftada öyle iskelet gibi durmuyorsun ayrıca. Kimisi 50 kiloda zayıf duruyor kimisi 45 kiloda normal duruyor bu tamamen kişinin genleriyle alakalı bence. Bende 44 kiloya çıksam daha ne isterim ki :) Sen kendini böyle seviyorsan sorun yok, o yüzden kimseye aldırma
Evet mesela 2 kisinin boyu aynı olur kilosu da aynı olur ama birisi daha iri durur. Bu biraz kemik kas yapısıyla alakali. Kimi kaslı olur kimi yağlı
Ben mesela cok ince duruyorum kaslıyım çünkü. Benimle ayni kiloda iri duranlar da var.

Bence çok zayıf değilsin :) iyi yani böyle ben 1.62 boy 48 kiloyum her şeyde yerim ama kilo alamıyorum bu arada yaşım 30 ablalarim beni hep kıskanır ama ben 55 olmak istiyorum😉

161, 44 kg falanımdır şu an
goruntu olarak evet zayif bir kiz derim ama kotu anlamda degil.kilo zaten kolay alinan bisey.evliligi var masabasi isi var hamileligi var.var da var... o yuzden gencken saglik olcutu dahilinde ne kadar zayif olunursa o kadar iyi diye dusunuyorum.cunku zaten alacaksiniz ileride.

Evet mesela 2 kisinin boyu aynı olur kilosu da aynı olur ama birisi daha iri durur. Bu biraz kemik kas yapısıyla alakali. Kimi kaslı olur kimi yağlı
Ben mesela cok ince duruyorum kaslıyım çünkü. Benimle ayni kiloda iri duranlar da var.

Evet kesinlikle haklısın, bende bunu demek istemiştim

Evet tam olarak öyle Anamnez. Hayatımdaki işleri yoluna koyduğumda ancak düzgün beslenebiliyorum ve bu son zamanlarda çok az oluyor. Canı sıkkın olduğunda iştahı açılan insanlar da var elbet ama ben onlardan değilim ilk vazgeçtiğim yemek, su oluyor. Bu da bir bozukluk bence.
Kesinlikle olumsuz ruh haliyle sürekli yemek aramak..sürekli yemek yemeyi düşünmek gibi yemeyi reddetmek de yeme bozuklukları içinde yer alıyor.Hatta insanın bağırsakları ikinci beynidir ya ...ben stres altındayken tuvaletten çıkamıyorum😕 Benim tavsiyem "bal ye,muz ye " şeklinde olmayacak güzelim.Kendini sev,bedenini sev ve vücut bütünlüğü olan ,kafası çalışan bir kadın olduğun icin ne kadar şanslı olduğunu farket...Hayatta tüm kiyaklar sana cekilemeyecegi için bazı pruzler sana da denk gelecek ...bunu da unutma !! Yalnız ben dönüp dönüp tekrar fotoğrafa bakıyorum...arkadasin da sen de harika görünüyorsunuz 💕

Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Kız yeminle seni kıskanıyorlar...harikasın..evlenince bu kilolarını ararsın benden söylemesi....

Kesinlikle olumsuz ruh haliyle sürekli yemek aramak..sürekli yemek yemeyi düşünmek gibi yemeyi reddetmek de yeme bozuklukları içinde yer alıyor.Hatta insanın bağırsakları ikinci beynidir ya ...ben stres altındayken tuvaletten çıkamıyorum😕 Benim tavsiyem "bal ye,muz ye " şeklinde olmayacak güzelim.Kendini sev,bedenini sev ve vücut bütünlüğü olan ,kafası çalışan bir kadın olduğun icin ne kadar şanslı olduğunu farket...Hayatta tüm kiyaklar sana cekilemeyecegi için bazı pruzler sana da denk gelecek ...bunu da unutma !! Yalnız ben dönüp dönüp tekrar fotoğrafa bakıyorum...arkadasin da sen de harika görünüyorsunuz 💕
Ya çok sevimlisiniz çok teşekkür ediyorum.

fotoğrafta iyi görünüyorsunuz ama 161 boya 44 kilo zayıf gerçekten, ben de aynı boyda 52 kiloyum görenler çok zayıfladın diyor :)

Zayıflık herzaman iyidir. Doğum yapalı 8 ay oldu 15 kilo verdim nasıl rahatladım. Hafifleyince insan daha dinamik oluyor.ama eski kiloma dönmeme rağmen doğumdan sonra vucudum genişledi gibi. Sağlığın iyiyse boşver kiloyu. İlerde doğum yapınca bir beden büyüyorsun zaten

Bu yıl o kadar yaşını gostermiyorsun iltifatı aldim ki,ben bunu zayıflığa bagladim....
48 kg dan selamlar...ekmegini yiyoruz yavas yavas zayıflığın,bırak kudursunlar :D

Kız sen dalga mı geçiyorsun o çıtır bacakları nasıl yaptın ay böyle kal aylardır 4 kilo fazlam var veremıyorum.
Zaten yaş ilerleyince kilo alıyorsun, maşallah sana böyle kal.

Back
X