Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk baş açıp açmasammı diye çok kararsız kaldım kızlar sizlerle paylaşmak istedim bu sorunumu annemin hayatında birinden şüpheleniyom bikaçgündür bu arada annem dul.davranışları ve hareketleri değiştir herzaman çok mutlu.
ilk baş açıp açmasammı diye çok kararsız kaldım kızlar sizlerle paylaşmak istedim bu sorunumu annemin hayatında birinden şüpheleniyom bikaçgündür bu arada annem dul.davranışları ve hareketleri değiştir herzaman çok mutlu.
aynı şeyi bende yaşadım aynen bende senin gibi ilk başta kabul edememiştim zor gelmişti anne sonuçta..baba da aynı şeyleri hissetmiyor insan ama anneler daha kıymetli kıskanıyorsun bir yandan paylaşamıyorsun çok değişik bir duygu fakat gerçekten nereye kadarki düşünsene..yani yalnız olamsından çok iyi aslında kesinlikle mutlu olmayı hakediyorlar..
konunun ilk başlarını okuyunca aklımdan ne senaryolar geçti bilemezsinizama sonra derin bir ohh çektim,kadın bekar yetişkin biri tabii ki tekrar sevecek ve mutlu olacak.