acaba:(

sweety_89

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
2
0
16
Kocaeli
ilk baş açıp açmasammı diye çok kararsız kaldım kızlar sizlerle paylaşmak istedim bu sorunumu annemin hayatında birinden şüpheleniyom bikaçgündür bu arada annem dul.davranışları ve hareketleri değiştir herzaman çok mutlu.

Öncelikle "dul" kelimesini pek sevmiyorum, suna anneniz bekar diyelim.
Madem böyle bir düsünceniz var annenizle oturup konusun.
Son günlerde onu cok mutlu gördügünüzü ve özel bir sebebi olup olmadigini sorun mesela.

annem mutluysa ben buna dert demem açıkçası. eğer size hala açmadıysa kafasında erkek olduğunu düşündüğü içindir. biraz daha bekleyin. hala açmazsa siz açıp sebebini sorun.

ilk baş açıp açmasammı diye çok kararsız kaldım kızlar sizlerle paylaşmak istedim bu sorunumu annemin hayatında birinden şüpheleniyom bikaçgündür bu arada annem dul.davranışları ve hareketleri değiştir herzaman çok mutlu.

şüphelendiğin biri varmı peki?annen koca kadındır artık sen de yuvadan uçmak üzresin eğer 89 luysan.mutlu olabileceği biriyse destekle,eğer tehlikeli biriyse araştır,ortalama biriyse kabullen diycem sadece...
annen de kadın sonuçta onun da sevmeye sevilmeye ihtiyacı var.baban vefatmı etti yoksa boşanma mı?

Ne güzel işte. bence sevinmelisin. Anneni MUTLU eden birisi var demek ki.
Okumaya başladığımda annemin hayatında biri var yazısını görünce aaa kocasınımı aldatıyor dedim. ama sonuçta bekar kadın. Elbette olur hayatında birisi ki mutluda ediyorsa bırak kadın hayatını yaşasın.

annenin hayatında birinin olmasını kabullenemeyebilirsin ama onun da mutlu olmak hakkı ( biraz klişe oldu ama ) yarın sen evlendiğinde annen tek başına kalacak yalnızlık gerçekten çok zor bizler genciz bilemiyoruz ama ilerde anlayacağız. annenle açık açık konuş annende senin anlayışla karşılayacağını anlarsa seninle paylaşır.

kadın herzaman kadındır her kadın sevmek sevilmek ister. mutlu olmasın mı annen. buna hakkı yok mu? bence üzülme anne için sevin sende mutlu ol.demekki kendisini mutlu edebilen birisi var hayatında ne güzel demelisin.biraz özel olucak belki ama babanın yerini başkasının alması düsüncesiyle seni üzen onun yerine kimi koyabilirisin ki.kimse onunla aynı kefede zaten olamaz üzülme.sadece annenide anlamaya çalış..

aynı şeyi bende yaşadım aynen bende senin gibi ilk başta kabul edememiştim zor gelmişti anne sonuçta..baba da aynı şeyleri hissetmiyor insan ama anneler daha kıymetli kıskanıyorsun bir yandan paylaşamıyorsun çok değişik bir duygu fakat gerçekten nereye kadarki düşünsene..yani yalnız olamsından çok iyi aslında kesinlikle mutlu olmayı hakediyorlar..

dul kelımesınden ben de hıc hoslanmıyorum .medenı durumu bekar desenız daha yerın de olurmus .

ayrıca annenız suc ıslemıs gıbı "hayatın da bırısının oldugundan suphelenıyorum "demenız de hos olmamıs .

sonuc da o da bır kadın .bosanmıs olabılır bosandı dıye kımseyı sevmeyecek sevılmeyecek degıl ya !

annenız mutlu ıse sevınmelısınız .haa eger hayatında kı yanlıs bırı ıse tabıkı de uzulursunuz ama ,

sanmıyorum annenız yetıskın bırı ,yanlıs bırı mı dogru bırı mı sızden daha cok ıyı bılır .

endıse duymayın bence .annenızle konusabılırsınız .

Canım bu seni neden rahatsız etti? Mutlu olmazsını istenezmisin? Üzülme işaretinden bunu çıkarttım.

aynı şeyi bende yaşadım aynen bende senin gibi ilk başta kabul edememiştim zor gelmişti anne sonuçta..baba da aynı şeyleri hissetmiyor insan ama anneler daha kıymetli kıskanıyorsun bir yandan paylaşamıyorsun çok değişik bir duygu fakat gerçekten nereye kadarki düşünsene..yani yalnız olamsından çok iyi aslında kesinlikle mutlu olmayı hakediyorlar..

Kocaman kiZ neresini kıskançak? Olgun bir kızda anlaya bilir bu durumu. Bencillik yapacaksa bence hiç hakı yok. Ama şu üfey baba bilirsiniz hani nedemek istediğimi arkadaslar.. Ozaman konu sayıbini anlayabilirim.
Bu durumda gercekden böyle biri varsa, bence onu önce tanımaya cali$ şahsen bir tuhaflığını bulursan ozaman düşünürüz bir seyler.

annen sonucta bekar bir insan hayatinda birisi olmasi bence normal,
tabi beraber oldugu insan nasil biri medeni hali nedir bunlar onemli...

Bende annen babanı aldatıyor sandım ya... Bekar kadın, hayatında biri olabilir tabi ki çok normal.. Bence oturup konuş.. Bunda utanacak,çekinecek,kızacak ve ya üzülecek bir durum yok bence..

Bekar yerine dul diyen bir insan doğal olarak bekar annesinin hayatına biri girdiyse üzülür

Son düzenleme:
Bende arkadaşlar gibi ilk önce babanı aldatıyor sandım.

Ne güzel mutluysa ama seni çok iyi anlıyorum. İnsan belli yaşlarda anne ve babasının bile cinsel anlamda birlikteliğine nasıl ya diyor :) Onlar anne ve baba, nasıl böyle birşey olsun ki :) Hele de babadan başka bir erkek olunca, çocukların kabullenmesi çok zor. İş o zamanda benim annem yapmaza geliyor.

Sen işin o kısmını hiç düşünme, sadece mutlu olması kısmıyla ilgilen.

Ya birde ben dul, bekar kısmına takılmıyorum. Niye derseniz sekreter oldu yönetici asistanı, kapıcı oldu apartman görevlisi, şoför oldu ulaşım hizmetlisi eee peki yaptığı işin özü değişti mi hayır.

Dul evlenip ayrılan yada eşi ölen demek. Bekar desen bu yaşadıkları değişiyor mu hayır. Kelimelere fazlaca takılmak bize artı birşey katmıyor.

Kabul ediyorum bekar daha hoş duruyor ama sadece o kadar.

Son düzenleme:

Başkalarının bizi rencide etmesine gerek yok değil mi? Eğer birilerine bir etiket verilecekse aile içinden birileri verir zaten.

Annenizin her zaman mutlu olması sizi neden endişelendirdi bu kadar?

konunun ilk başlarını okuyunca aklımdan ne senaryolar geçti bilemezsiniz:9: ama sonra derin bir ohh çektim,kadın bekar yetişkin biri tabii ki tekrar sevecek ve mutlu olacak.

konunun ilk başlarını okuyunca aklımdan ne senaryolar geçti bilemezsiniz:9: ama sonra derin bir ohh çektim,kadın bekar yetişkin biri tabii ki tekrar sevecek ve mutlu olacak.

Psikopata bağladık iyice :1:

Back
X