- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ya beklenti degilde cunku zaten benimle degil hic bi kadinla gelecege dair birsey dusunmedigi konusunda ne kadar ciddi oldugunu biliyordumbence üstüne düşünmeye gerek olmayan bir konu.
sadece skypedan konuşup uzaklaşmasına neden aramayın bence.. yani siz fazla beklentiye girmişsiniz
boşlukta olabilir misin?Ya beklenti degilde cunku zaten benimle degil hic bi kadinla gelecege dair birsey dusunmedigi konusunda ne kadar ciddi oldugunu biliyordum
Hoslandigimi inkar edemem ama sadece arkadasligimizin devam etmesini isterdim yani kesinlikle kendisinden bi beklentim olmadi
sanirimboşlukta olabilir misin?
Ya hayatina ciddi manada bir kadin almayacagina adim gibi eminim ama yinede benim arkadaslik tahtima baskasini oturtmussa iste ona icim yanarBence o çoktan kontenjanını başka kızlarla doldurmuştur.
Başka denizlere yelken açın kendinizi boşa üzmeyin
Evli olmadigindan eminim cunku aramizda ask falan yoktu ki yalan soyleme ihtiyaci hissetsinadam evli de olabilir
sence kızlarla chat yapan bir adamı karısı napar?Evli olmadigindan eminim cunku aramizda ask falan yoktu ki yalan soyleme ihtiyaci hissetsin
Şoyle soyleyeyim ilk konustugumuzda ameleyim falan demisti sonra doktorum dedigindede inanmamistim ama hala konusuyorduk taki mesaideyken kamerayi acincaya kadar hatta onluklu falan gormeme ragmen ihtimal vermiyordum taki kamera acik kaldigivzamanlarda hastalariyla konuşmasına sahit oluncaya kadarAdam doktor olmasaydı da bu kadar üstüne düşer miydiniz gerçekten merak ettim.
Normal şartlar altında evli olsa, karısı chattan arkadaşlık kurduğu biriyle muhabbet ettiğini duysasence kızlarla chat yapan bir adamı karısı napar?
illa aşk olması gerekmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?