Acaba?

bana yazdın yanlışlıkla ama yorumuna katılıyorum :)

Zaten o insani sutten cikma ak kasik gibi gormuyorum o itirafindan sonrada normalde ondan nefret etmem gerekirken nasil kendimi kaptirdim onada bi anlam veremiyorum

Dışarıda hiç görüşmemişsiniz.Yani gerçekte nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Belki aslında sevgilisi vardır, belki evlidir, belki aslında doktor filan değildir, belki baska biriye görüşmeye baslamıstır cunku cok ayran gönüllüdür.Belki boyum 1.80 demiştir ama aslında 1.60tır. Yani gerçek hayata dair bişey bilmedğinizden, oda size yalan söylemiş olduğundan kalıcı olamicağı için hiç uzatmamayı tercih etmiştir.

Uzaklaştırmak şöyle dursun yakınlaşmamışsınız ki.sadece sohbet etmiş hatta geyiğe bağlamış unutamadığı kız arkadaşını anlatmış.

O değil de hastaları varken görmüşsünüz inşallah hastası değilizdir yahu nereleri açmıyoruz doktora.

Yok ya iciniz rahat olsun oyle degil

Mesela konusurken hasta gelirdi hastanin yanina giderdi sesler falan gelirdi iste ilac yazardi sikayetini dinlerdi falan yoksa hastayi onumde muayene etmisligi yok ama yapan varsa bilemem dogrusu

seni beğenmemiş ve istemiyor görüşmek filan illa bu kadar açık ve net yazmak mı gerekiyor anlamanız için bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi ya bu erkekler böyle böyle kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor artık

Zaten o insani sutten cikma ak kasik gibi gormuyorum o itirafindan sonrada normalde ondan nefret etmem gerekirken nasil kendimi kaptirdim onada bi anlam veremiyorum

Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum neden aşık oldunuz vs. diye, nasıl olduysa oldu en azından bundan sonrasında neden vazgecmeniz gerektiğini hatirlarsaniz unutmak daha kolay olur. Aynen kimse ak kaşık degil öyle olsa kimse sevgilisinden ayrilmazdi illa ki bizi rahatsiz eden bi yanlislari oluyor bu erkeklerin malesef.

Siz aşıksiniz, ben degilim. Ikimizin olaylara bakışı farkli olacaktir tabi. Dışardan bakan bi göz olarak şunu söyliyim. Bu adam sizin chatte kötü niyetli bulunmamanizdan dolayı saygisizlik edememistir. O sitelerde heralde 100 kişiden 99u sanalsx icin orada, temiz birine denk gelmek hoşuna gitmistir. ama bence hepsi bu. Onun boşlukta oldugu döneme denk geldiniz, biriyle konuşmak ona iyi geldi ama su an o boşluktan kurtuldu ve ihtiyaç duymuyor. Yani özetle bu başta iyi niyetinizi suistimal etmese de özünde kendini biriyle meşgul etmek varmış. Bencillik etmis. Tavsiyem neden böyle olduğunu düşünmeyin hatta onu hic düşünmeyin, unutmaya çalışın. Umarım daha güzel kapılar açılır size :)

Oncelikle sahisen ciddiye alip zamaninizi ayirip yazdiginiz her satir icin ayri ayri cok tesekkur ederim

Uzun zamandir zaten kendisine yazmuyorum gorusmuyiruz ama icinde bulundugum bosluktanmidir nedir kendisine karsi bi ozlem var icimde sohpetini muhabbetini ozledim

Belki sizin icin sacma yada onemsiz gelebilir ama yaptigim espiriden birinin anlayip ona karsilik vermesini ozledim yada birinin beni onemseyip merak etmeyeyim diye o gun gorusemeyecegimizi haber vermesini ozledim

Asik olmadigima eminim yada oyle dusunuyorum ama bi hoslanti vardi sahiden su aramiza sogukluk girmesine neden olan mevzu olmasa yani kafamda karakter goruntu her acidan bi profil cizmeye kalksam noktasi virgulune o olurdu inan o kadar dusunun ki adi bile benim en cok sevdigim isimdi
Zaten kısa sureli bi arkadasliktan bi tık otesine gitmedik

Ki hicbir zaman bi adim otesini dusunmedim onun ayrildigi sevgilisini ne kadar sevdigini unutamadigini ve onun yerine kimseyi koymama konusundada ne kadar ciddi oldugunu biliyorum

Iste dedigim gibi sanirim bosluktan kaynakli bi ozlem hissi icindeyim ama burdakilerin ve sizin yazdiginiz her cumleyi onemseyip acmuycam o skyp meretini ve bir daha yazmiyicam

Ama belki buraya bu konuyu acmasam burdaki yorumlari okumasam duygularima hislerime yenilmis olacaktim

Ben de teşekkür ederim geri dönüşünuz için. Hiç görmediğimiz insanlara bi nebze de olsa iyiliğimiz dokunuyorsa ne mutlu bize. Ben de sizle konuştum mutlu oldum. Siz de onla konuştunuz, sizi anladı, esprinizi anladı. Üstelik karşı cins. Birileri tarafından anlaşılmak hoşa gider, hele de bu erkekse zamanla ondan da hoşlanılır. Sizin tepkiniz normal ama sorunlu olan o.

Demişsiniz ya adını bile severdim diye. Bir insan ne isterse ona sınırsız sebep bulabilir. İçinizde bir şeyler var ve sevmeye sebep arıyorsunuz. Ama inanın nefret ediyor olsaydınız aynı adamın, bu sefer kötü yönleri iyi yönlerinden fazla olacaktı. Bu sefer kötü bahaneler bulacaktık. Bu sefer soyadı batacaktı belki. Sebep ararsak illa bir şeyler bulunur.

Ciddi olmayan bir şey eğlencesine takılmış sizde ömürlük bir arkadaşlık teklif edince topuklamış

Cok fena bosluktasin galiba. Cocuk hakli soylemis. Bi de emin misin tusa hazirlandigina falan doktor yani ciddi ciddi ve hatunlarla sapik sohbet icin internet basinda zaman harciyo? Vay anasini ya neler neler..gormedigin dokunmadigin sesini kokusunu bilmedigin bi insana boyle baglanman cok sacma bence hemen kendine gel boslukla alakali tamamen ya da yasin cok kucuk 18 19 falansin gercek yasamdan birileriyle gorus hemen unutursun

Sacmaliyorsunuz iyice. Erkekler "gecmiste şu oldu, bu oldu yok, evlilik dusunmuyorum asla vs" şeyler zırvalar. Bunun açıklaması...Ya hayatında biri var, ya evli yada "sana" o gozle bakmiyordur.

Esim ile ilk tanistigimizda (internette) oda evlilige ne kadar karsi oldugundan bahsederdi. :) Sonuç 1,5 sonra elinde bir tektaş ekarşımda evlenme teklif ediyordu. Senin oyle bir durumda yok meydanda zorlayip durma ve boyle seylere kendini inandirma. O adam kendine uygun birini buldugunda, asik oldugunda o laflarin heeeepsini unutacak buyuk ihtimalle. Suan sadece senin hissettiklerini sana hissetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…