Acaba

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Devlet dis hastanesindeki personelleri yani doktor yaninda duranlari devlet herhangi bir puanla almiyor mu?Bugun disciye geldim 2 tane uzaktan tanidigim kiz burada calisiyor.Ikisi de lise terk.Burda torpil mi olmus oluyor?

Ben kpss ile alındıklarını sanıyordum hastane personelinin. Öyle değil miymiş yani o_O

Sağlık meslek yada tıp sekreterliği mezunlarıdır. Ya da kursa gidip 'hasta kabul sertifikasi' almışlardır.

Ne iş yaptıklarına bağlı
Taşeron firmadan girmiş olabilirler.
Temizlik personeli, sekreterler bu şekilde çalışıyor çoğunlukla hastanelerde.

Devlet dis hastanesindeki personelleri yani doktor yaninda duranlari devlet herhangi bir puanla almiyor mu?Bugun disciye geldim 2 tane uzaktan tanidigim kiz burada calisiyor.Ikisi de lise terk.Burda torpil mi olmus oluyor?
taşeron firma personeli olarak girmişlerdir..

lise terk almıyorlar diye biliyorum..bende bir dönem orda çalıştım..taşeron firmaya bağlı oluyorsun...atanan kişilerde var tabi ama onlar tıbbi sekreterlik bölümü mezunları..

Torpil olmayan yer yok benim gördüğüm kadarıyla, o girdiğimiz sınavlarda bile adamını bulan torpilini yaptırıyor . Bu benim gördüğüm.

Kadroya atamayla sağlık personeli alıyorlar tanıdıklarınız sözleşmeli taşeron olarak girmişlerdir

Back
X