Acabaa hamilemiyimmm

Sarisinill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
12
2
1
32
Merhabalar
7 aylık evliyim ve evlendiğimden beri Yasmin doğum kontrol ilacını kullanıyorum. Şöyleki 30 aralıkta(perşembe) regl oldum 2 ocak ta (4 gün snra Pazartesi) ilaca başlamam gerekiyordu ve ben üst üstte o günler haftaiçerisinde unuttuğum için günüm şaşmasın diye 9 ocak(birsonrakipazartesi) içmeye başladım 2 2,5 hafta kullandım ve 23-29 ocak haftası ilacı bıraktım, bıraktığımdan dolayı 1 şubatte tekrar regl oldum we 4 gün sürdü. Hala regl olmadım hamile olma ihtimalim var mıdır böyle durum yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz

21 günde 1 mi regl oluyosunuz? Bende 29 ocakta olmuştum daha 3 gün var olmama.. inşallah olmam orası ayrı da:)

Adet başladıktan 1-3 gün içinde başlamalısınız doğum kontrol hapı kullanmaya. Üstüne görmüş olabilirsiniz. Beta baktırın.

Ewlendikten snra hep hap kullandığım için 21 gnde 1 oluyordum normalde kaç günde bir olucam bilmiyorum yani 22 23 değişiyor ya, ara ara karnıma sancılar giriyor gerginim bazı belirtiler var ama yine de onun heyecanına girmek istemiyorum ☺ hastalığın ilk gününden itibaren 14 gün hamilelik başlarmış normalde araştırdım da test te yapmak istemiyorum

Aşırı yemek yemek, aşırı akıntı, karnıma ara ara sancılar giriyor, aşırı gerginlik( normalde bu kdr olmuyorum) karnım çok şiş hissediyorum gazım vrmış gbi ama yok aslında, ruh halim değişiyor bilemiırum

Aşırı yemek yemek, aşırı akıntı, karnıma ara ara sancılar giriyor, aşırı gerginlik( normalde bu kdr olmuyorum) karnım çok şiş hissediyorum gazım vrmış gbi ama yok aslında, ruh halim değişiyor bilemiırum
Bunlar bende de var ek olarak sivilceli bi insan değilimdir ama sırtımda çenemde sivilceler çıktı.. göğüs ucum bariz şekilde etrafına göre koyulaştı.. test de yaptım silik çıktı bakalım bi 10 gün bekliycem tabi benimkiler gelmezse..

Ayy inşallah güzel haberler alırız :)

Ben biraz daha bekliyim o zMan ayın sonuna kdr di mi :/
Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin :)

Benim geçen ay düşüğüm oldu 4 haftayı yeni geçmişti kaybettiğimde.. adet döngüm değişebilir ya da aynı durumu yaşarım (Allah korusun) diye o yüzden 10 gün veya 2 hafta bekleme kararı verdim..

Pazzartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır bence. Güzel haberleri alınca buraya da yaz ama unutma beni olur mu :)

Yaa çok üzüldümm çok geçmiş olsunn :( yani bklemkle çok iyi yapmışssn biraz dha bkle bnce ki kndini toparlasin.. aslına bakarsan biz daha çocuk düşünmüyorduk ama hissi bile çok başkaymış :) yok yok unutmam haber vericemm.. iyi gecelerr :)

Hayırlısı canım.. bebek düşünüyosanız eğer folik asit alımına başla bence.. yumurta kalitesini arttırır.. ayrıca eşin sigara alkol kullanıyosa ona da folik asit içir sperm kalitesini de iyileştiriyo.. Allah gönlünüze göre versin

Bunlar bende de var ek olarak sivilceli bi insan değilimdir ama sırtımda çenemde sivilceler çıktı.. göğüs ucum bariz şekilde etrafına göre koyulaştı.. test de yaptım silik çıktı bakalım bi 10 gün bekliycem tabi benimkiler gelmezse..

Ayy inşallah güzel haberler alırız :)

göğüs ucu koyulaşması çok ciddi bir belirtidir canım hamilesin büyük ihtimal zaten silik çizgide çıkmış. Benimde belirtilerim çoktu ama göğüs ucu koyulaşınca emin olmuştum. İnş.bebişin seninledir.

göğüs ucu koyulaşması çok ciddi bir belirtidir canım hamilesin büyük ihtimal zaten silik çizgide çıkmış. Benimde belirtilerim çoktu ama göğüs ucu koyulaşınca emin olmuştum. İnş.bebişin seninledir.
İnşallah öyledir umut verdin bana.. 3 yıldır bekliyorum ya artık o renk koyulaşması bile acaba psikolojik mi diyorum :)) maşallah sende yeni öğrenmişsin sanırım.. sağlıklı bir gebelik ve mutlu doğum diliyorum sana.. çok sevindim adına.. inşallah bende güzel haberler alırım:dua:

İnşallah öyledir umut verdin bana.. 3 yıldır bekliyorum ya artık o renk koyulaşması bile acaba psikolojik mi diyorum :)) maşallah sende yeni öğrenmişsin sanırım.. sağlıklı bir gebelik ve mutlu doğum diliyorum sana.. çok sevindim adına.. inşallah bende güzel haberler alırım:dua:

amin canım teşekkür ederim inş. sende güzel haberler vereceksin bize. Bende her belirtiye kesin psikolojik demiştiö ama göğüs ucunu psikolojik koyulaştıramayız ya :)) kaç gün kaldı bata?

amin canım teşekkür ederim inş. sende güzel haberler vereceksin bize. Bende her belirtiye kesin psikolojik demiştiö ama göğüs ucunu psikolojik koyulaştıramayız ya :)) kaç gün kaldı bata?
:)) 2 gün kaldı bakalım.. işin garibi göğüslerim inanılmaz ağrır acırdı acı namına hiçbi şey yok.. ara ara iğne batıyomuş gibi tuhaf şeyler oluyo.. geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım onda da göğüs acısı kasık ağrısı hat safhadaydı..

Bu defa kasıklarımda batmalar oluyo arada çok hafif de bi ağrım var.. ondan kafam çok karışık

:)) 2 gün kaldı bakalım.. işin garibi göğüslerim inanılmaz ağrır acırdı acı namına hiçbi şey yok.. ara ara iğne batıyomuş gibi tuhaf şeyler oluyo.. geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım onda da göğüs acısı kasık ağrısı hat safhadaydı..

Bu defa kasıklarımda batmalar oluyo arada çok hafif de bi ağrım var.. ondan kafam çok karışık

zaten silik çizgiyi görmüşsün içini rahat tut canım. Tadını çıkar şu günlerin sonra değer yükselecek mi kese görünecek kalp atışı duyulacak mı stres hiç bitmiyor :))

zaten silik çizgiyi görmüşsün içini rahat tut canım. Tadını çıkar şu günlerin sonra değer yükselecek mi kese görünecek kalp atışı duyulacak mı stres hiç bitmiyor :))
Evet ya sürekli bi şeyler.. oğlumda da düşük olcak kanamaydı erken doğum olcak derken nasıl doğurdum bilemedim :) şimdi kardeş diye 1 senedir sızlanıyo o da 3 yıldır uğraşıyoruz ama son 1 yıldır artık iyice heveslendik

Evet ya sürekli bi şeyler.. oğlumda da düşük olcak kanamaydı erken doğum olcak derken nasıl doğurdum bilemedim :) şimdi kardeş diye 1 senedir sızlanıyo o da 3 yıldır uğraşıyoruz ama son 1 yıldır artık iyice heveslendik

ohh 2. çocuk mu olacak senin canım. inş. oğluşuna kardeş sizede 2. neşe geliyor. netleşince güzel haberlerini bekliyorum.

Back
X