CengOdtulu bence sen degilsin.soyle hangi bolum okuyordun?
Honk
Çok komiksin.Sanki burda atom parcalionuz
Bilgisayar yani ceng okuldaki kisaltmasi computer engineering
Tamamda birasdan kodesi boylarsin.kk niye gelmek iatiyosun her hafta mutemadiyen atiliyorsun yine gekiyorsun.Bilgisayar yani ceng okuldaki kisaltmasi computer engineering
Ooovv nerdeydin sen finallere mi takıldınEvet benim :)
Olsun ya hem belki sabaha kadar admin gelmezTamamda birasdan kodesi boylarsin.kk niye gelmek iatiyosun her hafta mutemadiyen atiliyorsun yine gekiyorsun.
Benim kuzneimde bilg.muh evde yatiyor davar:)
Yok yok gectil sinaviOoovv nerdeydin sen finallere mi takıldın
Okul nasil gidiyor kiz arkadasin varmi anlat derdin varmiOlsun ya hem belki sabaha kadar admin gelmez
Yok yok gectil sinavi
sabaha kadar senle gırgır mı geçicez:)Olsun ya hem belki sabaha kadar admin gelmez
Yok yok gectil sinavi
İyi de ben ne yaptim ki ?Şey mi yapsak , burda ki tüm dertlere sebep olan erkeklerin acısını senden mi çıkarsak
İsten geldimissizlerkulübü degil burasi yavrum
Sanki burda atom parcalionuz
aaa atomu mu parcalıyoruz ayolissizlerkulübü degil burasi yavrum
Kaç yavurumu kaç birazdan seni topa tutarlar.Herkes acısını senden çıkarırİyi de ben ne yaptim ki ?
Kiz arkadas yok deet yok okul iyi hazirlik atlama sinavini gectim ama ingilizcem iyi degil 5 temmu da yani yarin ing calismaya baslayaacagimOkul nasil gidiyor kiz arkadasin varmi anlat derdin varmi
What is your name ?Kiz arkadas yok deet yok okul iyi hazirlik atlama sinavini gectim ama ingilizcem iyi degil 5 temmu da yani yarin ing calismaya baslayaacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?