I cant say my name for the sake of myself.What is your name ?
Bari faydamız olsun
Aman be ckcum unv hayati en guzel yillarin ttadini cikart okul bitince askerlik evlilik sknra annenle esin arasinda kalmalar ha bir de elti olur ugras dur .su gunlerin tadini cikar.soyle caliskan akli basinda bir kizla cik okulda genelde olur ya pelinsu tipli kizlar dersleri iyidir akkilidir ha oyle isteKiz arkadas yok deet yok okul iyi hazirlik atlama sinavini gectim ama ingilizcem iyi degil 5 temmu da yani yarin ing calismaya baslayaacagim
Yaradılıstan gelen şeyler.İyi de ben ne yaptim ki ?
Ortalama bir kaynana mi gucludur gelin mi ?atom ne ki? bizim burda yaptığımız şeyi rahmetlik aynştayn gelip yapamaz, beyni yanardı.
kolay mı sanıyosun kaynanalara karşı çeşit çeşit taktik üretmeyi ha çekirge??
Sit down zeroI cant say my name for the sake of myself.
WhyI cant say my name for the sake of myself.
Kv herzman kendini guclu sanar ama gelin kazNir ana gibi yar olmaz ama ana dan da es olmaz neticede.Ortalama bir kaynana mi gucludur gelin mi ?
Ortalama bir kaynana mi gucludur gelin mi ?
Oralarda takildim baya baydi artik 6 yollik dh hesabim var daha onceden de girerdimCanin bu kadar sıkılıyorsa eksi'de, ne biliyim dh'de falan takilsana. Uzun sureli olur hem de. Erkekler baska nerede takiliyor bilmiyorum, ortamlarina uzak kaldim :-D
Bk senin yaslarda hemen asik olunur kesin platonigin vardir anlat cocugum ablalarina kime asiksin o sana asikmi sakin kanka ollayina girme o kizla:/Oralarda takildim baya baydi artik 6 yollik dh hesabim var daha onceden de girerdim
Ustte dedim ya yok .Ayyy sorsak bununda kesin çok sevdiği sevgilisi vardırburda fink atıyo. Tipik kütük türk erkeğinden
Yalan atmaUstte dedim ya yok .
Ustte dedim ya yok .
Bir tane edin o zaman.Ustte dedim ya yok .
Kelime ile noktalama işareti arasına boşluk koymuyoruz, sizler nasılsınız?Ee napionuz ?
Ben oyle kullaniyorum :)Kelime ile noktalama işareti arasına boşluk koymuyoruz, sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?