Acacak kpnu bulamadim

Kiz arkadas yok deet yok okul iyi hazirlik atlama sinavini gectim ama ingilizcem iyi degil 5 temmu da yani yarin ing calismaya baslayaacagim
Aman be ckcum unv hayati en guzel yillarin ttadini cikart okul bitince askerlik evlilik sknra annenle esin arasinda kalmalar ha bir de elti olur ugras dur .su gunlerin tadini cikar.soyle caliskan akli basinda bir kizla cik okulda genelde olur ya pelinsu tipli kizlar dersleri iyidir akkilidir ha oyle iste

Okullar ne zaman açılıyor . Canı sıkılan soluğu burda alıyor

Canin bu kadar sıkılıyorsa eksi'de, ne biliyim dh'de falan takilsana. Uzun sureli olur hem de. Erkekler baska nerede takiliyor bilmiyorum, ortamlarina uzak kaldim :-D

Ayyy sorsak bununda kesin çok sevdiği sevgilisi vardır burda fink atıyo. Tipik kütük türk erkeğinden

Canin bu kadar sıkılıyorsa eksi'de, ne biliyim dh'de falan takilsana. Uzun sureli olur hem de. Erkekler baska nerede takiliyor bilmiyorum, ortamlarina uzak kaldim :-D
Oralarda takildim baya baydi artik 6 yollik dh hesabim var daha onceden de girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…