acaipleşen uykularım :)

Hamile olmasam da rüyalarıma girebilitesi var bu saydıklarının ahahah :) kırşehir ne alaka demiştim keşkektenmiş meğer :)
Bi test yap bence nerden aklima geldiyse hamilelik hislerim kuvvetlidir bir anda cikti agzimdan hamile olmasan bile gelecek ay kalicaksin bence oyle hissettim

benim eşimde bazen müşterilerinin ismini sayar ne kadar kredi çıktı faiz oranları nedir sallarda sallar :d ama ben hemen soru sorarrım doğru cvplar verir

müjdelerle gelirim belkilimm :) haber vericem ama :)
Ay hemen bugun yap kizz cok merak ederim beenn. Nerden aklima geldi bilmiyorum ama bir anda icimden hamile kalicagin gecti. Gecen gun bi arkadasima dedim ki eski sevgilin geri donucek, bi de o yakin arkadasin sevgilisiyle kavga edicek. İki uc gun gecti kiz yazdi cocuk bana yalvariyo diye. Bi de yakin arkadasi sevgilisiyle kavga edip ayrilmis. Bana arada biyle geliyolar

benim eşimde bazen müşterilerinin ismini sayar ne kadar kredi çıktı faiz oranları nedir sallarda sallar :d ama ben hemen soru sorarrım doğru cvplar verir

doğru cevap veriyosa iyi bak yine :) benimkine az ileri git demiştim çok uzak ya nasıl gitcem şimdi oraya bu saatte dedi bi kere ahahaha

şimdi mesaideyim çıktığımda eczane kapanmamış olursa alim ya resmen içime fındık kurdu attın şuan patateess :)

şimdi mesaideyim çıktığımda eczane kapanmamış olursa alim ya resmen içime fındık kurdu attın şuan patateess :)
Kiz insallah hamilesindir yaa bol bol bebissss :))) ben de cok heycanlandim vallahi. İnsallah bosuna aklimdan oyle bisey gecmemistir. Cok uzulurumm cok umitlendim bebis gelcek diye :))

Kiz insallah hamilesindir yaa bol bol bebissss :))) ben de cok heycanlandim vallahi. İnsallah bosuna aklimdan oyle bisey gecmemistir. Cok uzulurumm cok umitlendim bebis gelcek diye :))

dur dur gaza getirme beni de çok coolum şu sıra, yakınlar ne zaman diye sorunca " bu kadar erken düşünmüyooruumm hom hom hom" diye konuşuyorum malum 1 buçuk ay anca olucak evleneli :)

dur dur gaza getirme beni de çok coolum şu sıra, yakınlar ne zaman diye sorunca " bu kadar erken düşünmüyooruumm hom hom hom" diye konuşuyorum malum 1 buçuk ay anca olucak evleneli :)
Hadi ya hayirli olsuun. Daha cok erkenmis ya. Ama allahin isi belli olmaz tabi bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…