acaipleşen uykularım :)

leblebitozu_88

Hissikablelvuku
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
368
347
Aslında dert değil sabahtan beri gülüyorum kendi kendime paylaşmak istedim.

Sabaha karşı eşimin konuştuğunu farkettim uykusunda (genelde konuşur:)) "benim sevgilim uzakta ya kırşehirde, ben mersinde yaşıyorum ama baba tarafı adanalı" diyo. ne mersinde yaşadığı var ne de adanalılık, ne de kırşehirli bi sevgilisi olmuş. Bi yandan da ben mi rüya gördüm acaba çünkü bu kadar uzun cümleyi böyle anlaşılır söyleyemez uyurken geveler.

adamın uyku bozukluğu 1 ayda bana da sirayet etti Allah sonumuzu hayretsin :KK45::KK8:

Lucid rüyadır o lucid rüyadıır.

En son izlediğin dizi, film falan adana, mersin, kırşehir üçgeninde mi geçiyor nedir?

TV İzleyemiyorum ki pek. Bi Leyla ile Mecnun'a başladım onu da iki gün önce izlemiştim en son :)

Lucid rüya ne ola ki, safsata olanlardan mı?

Böyle uyanıksın farkındasın ama rüya görüyorsun. Rüya çok gerçek gibi oluyor hatta bilincinle rüyana yöne bile verebiliyorsun. Mesela rüyanda sana 100.00 lira vermişler delice alışveriş yapıyosun ama istediklerini alıyorsun o parayla rüyana sen yön verip gidip hayalindeki şeyleri alıyorsun. Derin uykuda gördüğün rüyalar değil bunlar çok sığ bir uykuda yeni daldığında gördüklerin oluyor.

Mesela derin uykudaki rüyanda olsa o 100.000 lirayla kesin saçma sapan şeyler alırsın, bi araba alırsın son model Mercedes falan 2 dakka sonra o araba bi anda Doğan SL olur, yada kıyafet alırsın güzel güzel rüyanın devamında o kıyafetler sana olmaz, yırtılır, kaybolur absürd absürd bi dolu şey olur. Dubleks ev alırsın bi süre sonra o ev damı akan, dökülen bi gecekondu olur. En azından bana öyle oluyor rüyamda hiç tutarlı olamıyorum.

Böyle uyanıksın farkındasın ama rüya görüyorsun. Rüya çok gerçek gibi oluyor hatta bilincinle rüyana yöne bile verebiliyorsun. Mesela rüyanda sana 100.00 lira vermişler delice alışveriş yapıyosun ama istediklerini alıyorsun o parayla rüyana sen yön verip gidip hayalindeki şeyleri alıyorsun. Derin uykuda gördüğün rüyalar değil bunlar çok sığ bir uykuda yeni daldığında gördüklerin oluyor.

Mesela derin uykudaki rüyanda olsa o 100.000 lirayla kesin saçma sapan şeyler alırsın, bi araba alırsın son model Mercedes falan 2 dakka sonra o araba bi anda Doğan SL olur, yada kıyafet alırsın güzel güzel rüyanın devamında o kıyafetler sana olmaz, yırtılır, kaybolur absürd absürd bi dolu şey olur. Dubleks ev alırsın bi süre sonra o ev damı akan, dökülen bi gecekondu olur. En azından bana öyle oluyor rüyamda hiç tutarlı olamıyorum.

O bana da oluyor sığ uykudayken mesela alarm çaldı kalkmam gerekiyor, kalkıyorum giyiniyorum saçımı başımı yapıyorum evden çıkıcam artık, tekrar alarm çalıyo meğerse ertelemişim (5 dk) ama kalkmışım gibi rüya görmüşüm.

He bide şey oluyo atıyorum para buluyorum rüyada aa bilmem ne faturası vardı onu öderim iyi oldu falan diyorum, gerçekte evet öyle bi fatura var ama ben rüyada olduğumun bilincinde değilim

X