tam olarak kelime bu sanki evet:yüklendiğim ve sadece tek başıma taşıyor gibi gördüğüm bir yük var sırtımda ve çok zorlanıyorum.okuyorum ben bu sene okulum bitecek o askere gicek nasipse geldiğinde yana en az bi sene daha var evliliğe..yinede çok teşekkürler inanın kafamı dağıtmaya ihtiyacım var,okulun son sene olması,kpss,onun uzaklığı herşey üstüste geldi sanki :2:
erkek arkadaşımla uzakta başlayıp uzakta devam eden 2yıllık bir ilişkimiz var.sık sık geliyor yazları görüşebiliyoruz kendisi özel bir okulda öğretmen ve elimizden geldiğince görüşmeye çalışıyoruz.ama yaşayanlar bilir uzakta olmak çok çok kötü bişe,katlanamıyorum artık.herşey güllük gülistanlıkken bazen onun bi yere giderken haber vermeyi unutması,bazen bana mesaj atmaması beni çıldırtabiliyor.yanımdayken herşey tüm bunlara oranla çok daha farklıyız.sırf bu nedenden dolayı katlanmaya çalışıyorum.ama erkeklerin mi yoksa benim sevgilimin mi durulup kendi içine kapandığı zamanlar oluyor.ben sorunların üstüne gidip çözülmesi taraftarı biri iken,o da susup biraz bekleyip zamana bırakma taraftarı.öyle ya ben belirsizliklerden hiç hoşlanmıyorum.bu sorunlar ille bizimle ilgili olmak zorunda değil mesela bu seferki,işteki yoğunluklarından dolayı benimle çok fazla ilgilenenmemesinden kaynaklandı.tamam diyorum uzaktayız diye herşey bana böyle geliyo,ama zaten mesafeler bu kadar uzakken ve paylaşabildiğimiz o kadar çok şey yokken,konuşup bi ortam kurmaya bişeler paylaşmaya çalışıyorum ama aynı derecede tepkiyi alamayınca çok üzülüyorum ve niye den başlayıp acaba'lı düşüncelere kadar sürüklenip kendimi perişan ediyorum.tamam biraz çok düşünen bir insan olabilirim,ince ve detaycı.benden bunu bekleme sen olmamı demesi yerine,erkek arkadaşımdan bu konuda biraz daha özverili olmasını bana karşı biraz daha hassas davranmasını istiyorum böyle zamanlarda çünkü kafamı çok takıyorum.ama yok öldüren bi sessizliğe bürünüyo,ben çözmek istedikçe hiçbişe yokmuş gibi davranıyo.ama ortada var bi sorun işte ne o kendi ne de ben benimbeni sevdiğini benimle ilgili düşüncelerini çok iyi biliyorum tüm bunlar benim bunlara dayanmamı sağlayan,evet belkide onun benim gibi olmasını birazcık bekliyorum ama bu kadar sessiz olması,susması beni sinir ediyo.diyorum ki insan bunu yapar mı sevdiğine,tamm zamansa zaman,kendine bırakmaysa bırakma ben herşeyi verirken bi kezde evet bu kıza ben bunları yapmamalıyım demez mi insan hiç mi bişelerin hatrı yok diye düşünmeden edemiyorum..haa konu da ne ben arada böyle olurum,geçicidir ama olurum..okuldaki işler beni bu ara çok bunaltıyo..ben anlat diyene kadar da mutluyduk ama ben işte ben hissettim ya bişeler ille gittim üstüne aha kendi elimle düştüm içine.en son dedim ki artık " benimle evlenmek istiyosun e yarın bi gün biz evliyken böyle olduğunda beni kendime bırak,deyip hiçbir sorunu söylemeyecek misin yanıma gelmeyecek misin" dedimde mantık kumkuması kesiliyo,ilerisi için bişe diyemem..gerekli tüm açıklamaları kendime yapabiliyorum ama artık günlerce ağlamaktan kafama bu kadar takmaktan yoruldum ve birilerine söyleme ihtiyacı duydum..onu çok seviyorum,ve ne olursa olsun onun bensiz yapamayacağını,benimle kendini güçlü hissettiğinden eminim,ama galiba yoruldum..çok uzun yazıp kafa şişirdim belki ama belki benimle aynı tecrübeyi yaşayan birileri vardır ve beni mutlu edip kafamı dağıtabilirim.aksi takdirde zihnimde kalbimde 7 gün 24 saat onunla meşgul ve hala nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim de arada ki bu soğukluğu kaldırabilirim diye düşünüyorum.küçük bir dipnot: kesinlikle ayrılık sözcüğünü ağzıma almadım,çünkü o bi kez ağızdan çıktı mı eyleme dönüşüyor malesef ki ne o ne de ben bu durumu istemiyoruz en azından ben böyle düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdurda..[/QU
canım benim sana yardımcı olmak istiyorum öncelikle yapın bana benziyo detaycı ilgili ince birisin ve karşı taraftanda bunu bekliyoruz ama olmayınca üzülüyoruz kahroluyorz peki neden bu kadar yıpranıp bide karşı tarafı yıpratıyoruz onlar bu durumlarından gayet memnunlar nasıl biz kendimizi değiştiremiyoruz biz farklı olup onları biz yormuyoruz neden her sorunu biz görüyoruz ve hep çözme yoluna gidip ömrümüzü harcıyoruz bak tatlım sana tavsiyem sen hiiiiiiiiiiç üzülme düşünme derin bir nefes al ve rahatla Allah bize sağlık sıhhat güzellik ve daha neler neler vermiş bunların değerini çıkartmak yerine bir adama bel bağlayıp ömrümüzü çürütüyoruz ben evlendim gayet mutluyum ama kapalı kutudur eşim ince sayılmaz malesef ama kabullendim artık yoksa ömrüm tükenecekti 8 sene flört ettik ayrı memleketlerde ama yaşadık çıkarken 7 ay küstük yani bitmişti ilişkimiz ve sonra barıştık 2 sene sonrasında yani tam 8 sene sonra evlendik keşke o kadar kafama takmayıp bu kadar yıpranmasaydım meğer herşey elimizde değilmiş zamanabırakmayı ben bilemedm lütfen sen öğrren içini sıkma sen derslerine ver kendini, sorun varsa o bulsun o halletsin o uğraşsın sen neden üzüyosun nasipsede ne kadar ayrı olursan ol evleniyosun bizim aşkımız buna en büyük kanıt hep sevdi sadık kaldı ayrıldık ama neler neler yaptı barışalım diye çok yıpranmıştım bıkmıştım ama bak şimdi evlendk ço...mutluyum ben boşuna yıpratmış ve korkularla saçmalıklarla yaşamışım sen o güzel yüreğini üzme sınavına odaklan üzüldüğün zaman geri gelmiyo şu yazının başındaki dakikaya geri dönebilirmisin hayır yaaaa işte o kadar önemliki vaktin boşuna harcama bitanem sen sessizce usulca bekle düşünme hiç düşünme ben çok pişmanım ne incelikler bekledm boşunaaa ne sen kaba umursamadan yaşayabilirsin ne de o senin kadar ince düşünür kabullen güveniyosanda sev değiştirmeye çalışmak istiyosan sen onu yoracaksın düşündüreceksin öptüm canım Allah seninle olsunnn...
herşey güllük gülistanlıkken bazen onun bi yere giderken haber vermeyi unutması,bazen bana mesaj atmaması beni çıldırtabiliyor.
hiç uzun mesafe ilişkisi yaşamadım ama etrafımda yaşayanlar çok oldu. o yüzden gözlemleme fırsatı yakaladım. bu ilişkileri bitiren ana sebeplerden biri de kadının veya erkeğin kontrolcülüğü oluyordu. sende de biraz bu var sanırım. böyle ufak hatalar seni çıldırtabiliyorsa sevgilin ya aynı şiddette tartışmayı seçer ya da alttan alıp sessiz kalmayı... senin sevgilin de sanırım sessizliği alışkanlık haline getirmiş. üstüne gittikçe de çekinip daha çok sessizleşiyor. bence daha sevecen yaklaşmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?