Slm kizlar 2 saat once basimdan gecen bi olayi anlaticam size ...
Almanyada bir alisveris markasi her ay indirim yapar alisveris marketlerinde sadece giyil eloktronik esyalar olur ayda sadece 3 gun vardir bende turkiyeye tatile gidicegim icin belki bir seyler bulur aliril diye umut ettil gittim ama kalabalik oldugu saatte degil biraz durgunlastigi saatlerde gittim hamile oldugum icin dikkat etmem gerek...
Neyse kizlar gittim pek umdugumu bulmadil bi kac ufak sey aldim kizima .
Kuyrukta bende onde 9 kisi falan var onumde bir turk aile biraz beklerken tansiyonum dustu hamilelikten olsa gerek kendimi ne kadar toplamaya calissamda olmadi oraya yığildim tam bayilmamistim gozlerim cok bulanikti ..
Turk adam ve alman bi kadin kolumdan tuttu bni gorevli cagirip bi sandalyede oturttu adam hamile oldugumu tansiyonumun dustugunu soyledi gorevlide su falan getirdi biraz kendimk topladim onumden turk bi bayan daha gecti ve dedigi şu tanimiyorum kadini tabi
"Sana ne oldu "
Ben "hamileyim tansiyonum dustu rahatsiz oldum"dedim kizlar kadinin dedigi yine soyle oldu
"Ne diye cikiyorsun disari evinde otur Alla alla sanki ne varda cikiyorsunuz kucuk kizinda var "deyip gecti ben ŞOK SOK SOK ..
Agzimi bile acmadan gecip gitti ne vicdansiz insanlarda varmis insan bi sorar yani hamileyim diye cikmayayim mi ...