acayıp uyuz oluyorum tavsıye...

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
arkadaslar sırkette bı arkadasım gunde 100 bın kere telefonla konusan ınsan mılletıde arayan dk faln var yanı... ben hasta olup ıse gıdemeyınce msj atıyor neyın var dıye yaa bıde sohbetım olan bı ınsan msj atmasına uyuz oluyorum ınsan aramazmı yaa bugun hastayım ıse gıdemedım pzt de gıdeemısstım gene msj attı bugunde ya cvp vermek bozmak ıstıyorum zor tutuyorum kendımı sız ne yapayım

zorla beni ara mı diyceksin ???????????????????
msjına cvp verme yeter

Msj atıp yinede soruyormus sağlığını
O da birşeydir
Belki hastasın, dinleniyor olduğundan rahatsız etmemek adınadır :26:
Çok geçmiş olsun bu arada
Böyle şeylere takılma

Belki hastasınız, yatıyorsunuzdur diye düşünüp rahatsız etmemiştir :44: Neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ?

Bunu bile kendiniz çözemiyo musunuz? Bugün cevap atmayın işe gidincede insan bi arar aşkolsun mesajla olur mu öyle diyip siteminizi belli edersiniz.
Ayrıca bencede hasta insanı aramak mantıklı bişey değil belki uyuyosunuzdur diye uyandırmamak için rahatsız etmemek için aranmaz zaten uyuz oluncak bişey yok bence.

yaa bide şu var hastasın raporlusun diyelim,ciddi bişey değilse zaten 3-5 gün sonra işe döneceksin ciddi bişey olsa ameliyat operasyon vs gibi zaten ziyaretine gelir iş arkadaşların

bencede aramaması mantıklı yani..sonuçta hastasınız..uyuyor olabilirsiniz, dinlenmek istiyor olabilirsiniz..mesaj atılması daha doğru..

Bunu bile kendiniz çözemiyo musunuz? Bugün cevap atmayın işe gidincede insan bi arar aşkolsun mesajla olur mu öyle diyip siteminizi belli edersiniz.
Ayrıca bencede hasta insanı aramak mantıklı bişey değil belki uyuyosunuzdur diye uyandırmamak için rahatsız etmemek için aranmaz zaten uyuz oluncak bişey yok bence.

aynı fikirdeyim arkadaşı merak etmiş nasıl olduğunu arayıp rahatsız da etmek istememiş aslında gayet nazik ve düşünceli biriymiş.. konu sahibinin uyuz olması çok yersiz.

Bu kadar küçük şeye uyuz olursanız etrafınızda hiç arkadaşınız kalmaz.

Ben arkadaşıma mesaj atsam o da beni niye mesaj atıyorsun da aramıyorsun cart curt diye bozsa bir daha ne ararım ne de sorarım.

Acayip uyuz olduğun biriyle neden konuşmak istiyon konuşurken bile boğmak isteyisin gelir çokta önemli değil yani boşver. Sakin ol =)
Geçmiş olsun bu arada ...

Back
X