Acd3 damla kullanan var mi?

ozlemehm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
902
2
96
Diğer
kızlar ya acd3 damla kullananız varmı? oğlum hiç sevmedi tadını kusuyor hep onu verince midesi bulanıyor bende aç karnına veriorum ozaman kusmuyor bide bişey sorcam ilk aldığımda reçetesini okumamıştım buzdolabında saklayınız yazıyormuş ben kaç gün oda sıcaklığında tuttum bozulmuşmudur acaba siz napıorsunuz?

d vitaminini dışarda vermemiz gerekior hergün güneşe çıkaramıycağımıza göre.doktor 15günlükten itibaren kullanmanız gerekiodu dedi biz 35günlükken gitmiştik doktora ozaman başladık ama sürekli veremedim kusturduğu için...devit3 mü kullansam acaba ACD3 de A ve C vitaminleri de var

özlemcim benim sezeryana giren çocuk toktorum yazmıştı 3 güm lullandım..
sonra beğenmedim doktoru değiştirdim haftalık kontorole gittiğim pediatrist A ve C vitamini s:1hug:uda eriyen vitamindir zararı yok ama anne sütünde yeterince var devit 3 kullan dedi ona başladım daha rahat valla ötekini 10 damla uğraştırıyodu devit 3 3 damla daha rahat..

iyimiş valla devit3 3 damla bide onu deneyim saol destina oğlum da bende işkence çekioz valla garibim midesi kalkıo çok hassas ya bazen mememden bile midesi bulanıo hemen öğürüo doktorumuza bi sorayım bakalım

ben de ACD3 kullanıyordum kızımda. Doktorumuzu değiştirdik. O sadece d vit kullan dedi.ACD3 de az da olsa alkol varmış.

devit3 kullanıyorum bende.3 damla.yalnız daha fazla vermeyın sakın.yoksa kemık gelişimini güçlendırdiğii için bıngıladağın erken kapanmasına sebep oluyormuş tabı buda zeka geriliğine sebep..dıkkatt

babası aldı bugün devit3 deniycem bakalım biraz acıkmasını bekliom tok karnına kesin kusar yine çok midesi bulanıo önceden rezene çayını rahat içiriodum şimdi biberonu diliyle itio memem:oklava:den bile midesi bulanıo bazen napcam bu çocuğu bilmem

bizde de ferrum var sabah akşam2şer damla oğlumun düzeni bozuldu sürekli emdiğini kusuyo bakalımhaftasonu drumuzla görüşücez bu konuyu

bızım bıngıldağımız erken kapanacak gıbımıs oyuzden devıt3 ü 1 yasına kadfar kullanmayacakmışız..

canım valla ben de oda sıcaklığında saklıyorum . çünkü vitamini bebeğime direk olarak verdiğim için buzdolabına koymayı hiç düşünmedim prospektüsünde ise öyle bir bilgi duymadım. 20-21 derece arasında tutuyorum ilacı bir şişeyi bu şekilde bitirdik herhangi bir yan tesirini görmedim. ama sen yine de doktoruna bir telefon aç... için rahat etsin:)

acd3 de alkol mü varmış. bu bir skandal olur ya. öyle bi şey varsa ben hemen bırakırım olur mu hiç öyle şey...

bizde acd3 kullanıyoruz. ilk kullandığımız şişe daha koyu renk ve daha tatlıydı, onu daha çok seviyodu. yeni bir şişe alın belki sizin kullandığınızda bizim ikinci şişe gibidir.

Bende ACD aldım fakat bebeğim çok kusuyor ondan olduğunu tahmin etmiştim 18 tl parada verdim hem ne işe yarıyor anlamadım eczacı vermiş eşime birakmalimiyim acaba

Back
X