yaz aşkımıdır bilemicem ama sevdim onu yani zaten mesaj atmıyorum ama belki bir şeyler yapılabilir. yani kafamı onunla dağıtabilirim diye düşünmüştüm. zindana dönmüş bir hayatım var.
:):):) Yaaa şekerim, okulda edebiyat dersleriniz boş mu geçiyor. Konu başlığındaki şeytan konunun neresinde bi göremedim .)
Nasıl da hayatını hemen zindana döndürüyorsun anlamadım. Senin hayatın ona mı endekslendi yani sen onsuz yaşayamıyor musun? Niye anlamadım bir hafta önce erkek arkadaşın yoktu ve sen o yokken de yaşayabiliyordun değil mi? Şimdi ne değişti de onsuz hayatın zindan oluyor. Bir haftalık tanıdığın birine şimdiden bu kadar kapılıyorsan ilersini düşünemiyorum. Kişiliğini ve özgüvenini kaybetme. Kendine gelmelisin. Senin arkadaşların yok mu? Çık gez dolaş. Hayatını yaşa. 16 yaşına bir daha gelmeyeceksin. Salağın biri için hele ki senin kıymetini bilmeyen biri için hayatını zehir etme. Önünde koca bir ömür var ve karşına daha bir sürü kişi çıkacak. Hemen birisini buldum diye ona yapışıp kalma. Bilmiyorsa değerini sal evrene gitsin.
hayır ondan dolayı değil. diğer açtığım konu başlıklarına bakarsanız hayatımın pek de muhteşem olmadığını görürsünüz. onunla kafamı dağıtabilirdim diye umuyordum ama olmadı. yine yalnızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?