- 2 Eylül 2012
- 130
- 2
- 68
Ben ayın 16 sında yani geçen haftaki pazartesi arkadaşımla denize gitmiştim. Denizden dönüşte bir benim yaşımda bir çocuk gördüm 2-3 kere de karşılaştık ve göz göze geldik. Sonra ben eve gidince arkadaşıma o kızı bana ayarlar mısın demiş. Zaten ben de ondan hoşlanmıştım. Neyse telefon nosunu falan aldım konuşmaya başladık. Gayet iyidi hatta ilk defa bir sevgilim olacaktı. Ancak Cumartesi günü arkadaşımla tekrar denize gittim. Hep o mesaj atardı bu sefer ben attım 4 saat sonra cevap verdi, güya uyuyormuş. Önceki kadar samimi de değildi. Mesaj atmayı kesti sonra. Dün ona mesaj attım hala eskisi gibi konuşmak istiyo musun diye, cevap vermedi 40 dk boyunca. Ben de anladım bende artık konuşmak istemiyorum yazdım. Acele ettim belki de cevap verecekti. Bugün sosyal medyada bir şeyler yazmış işte senle ben.. vs vs. Yazdıkları bana mıydı bir başkasına mı anlamadım ama şuan çok pişmanım. Tekrar mesaj atabileceğimi de zannetmiyorum, utanıyorum çünkü ama ona karşı bir şeyler hissediyorum hala. Belki de işi vardı göremedi bilmiyorum ama ne yapacağım lütfen bana yardım edin. Siz benden daha tecrübelisiniz ve bana yardımcı olabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor?