Acele işe şeytan karışır derler, çok doğruymuş :((

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Ben ayın 16 sında yani geçen haftaki pazartesi arkadaşımla denize gitmiştim. Denizden dönüşte bir benim yaşımda bir çocuk gördüm 2-3 kere de karşılaştık ve göz göze geldik. Sonra ben eve gidince arkadaşıma o kızı bana ayarlar mısın demiş. Zaten ben de ondan hoşlanmıştım. Neyse telefon nosunu falan aldım konuşmaya başladık. Gayet iyidi hatta ilk defa bir sevgilim olacaktı. Ancak Cumartesi günü arkadaşımla tekrar denize gittim. Hep o mesaj atardı bu sefer ben attım 4 saat sonra cevap verdi, güya uyuyormuş. Önceki kadar samimi de değildi. Mesaj atmayı kesti sonra. Dün ona mesaj attım hala eskisi gibi konuşmak istiyo musun diye, cevap vermedi 40 dk boyunca. Ben de anladım bende artık konuşmak istemiyorum yazdım. Acele ettim belki de cevap verecekti. Bugün sosyal medyada bir şeyler yazmış işte senle ben.. vs vs. Yazdıkları bana mıydı bir başkasına mı anlamadım ama şuan çok pişmanım. Tekrar mesaj atabileceğimi de zannetmiyorum, utanıyorum çünkü ama ona karşı bir şeyler hissediyorum hala. Belki de işi vardı göremedi bilmiyorum ama ne yapacağım lütfen bana yardım edin. Siz benden daha tecrübelisiniz ve bana yardımcı olabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor?

yaz aşkımıdır bilemicem ama sevdim onu yani zaten mesaj atmıyorum ama belki bir şeyler yapılabilir. yani kafamı onunla dağıtabilirim diye düşünmüştüm. zindana dönmüş bir hayatım var.

Son düzenleme:
Bu kadar kısa sürede nasıl seviyorsunuz anlamıyorum.
Yapılacak bir şey yok. Üstüne gitme ki değerini düşürme. Arama. Aramazsa da niye aramıyor diye kendini heba etme. Bir haftada senden sıkıldıysa bırak gittiği yerde kalsın bence. Demeki senin için hayırlı değilmiş.

:):):) Yaaa şekerim, okulda edebiyat dersleriniz boş mu geçiyor. Konu başlığındaki şeytan konunun neresinde bi göremedim .)

Nasıl da hayatını hemen zindana döndürüyorsun anlamadım. Senin hayatın ona mı endekslendi yani sen onsuz yaşayamıyor musun? Niye anlamadım bir hafta önce erkek arkadaşın yoktu ve sen o yokken de yaşayabiliyordun değil mi? Şimdi ne değişti de onsuz hayatın zindan oluyor. Bir haftalık tanıdığın birine şimdiden bu kadar kapılıyorsan ilersini düşünemiyorum. Kişiliğini ve özgüvenini kaybetme. Kendine gelmelisin. Senin arkadaşların yok mu? Çık gez dolaş. Hayatını yaşa. 16 yaşına bir daha gelmeyeceksin. Salağın biri için hele ki senin kıymetini bilmeyen biri için hayatını zehir etme. Önünde koca bir ömür var ve karşına daha bir sürü kişi çıkacak. Hemen birisini buldum diye ona yapışıp kalma. Bilmiyorsa değerini sal evrene gitsin.

Arkadaşlar çok doğru söylemiş.yaz aşkı saman alevi gibidir.birden parlar ve birden söner.hiç kafanı takacak bişey değil.sen sabırlı ol.daha karşına neler çıkar..

yaz aşkımıdır bilemicem ama sevdim onu yani zaten mesaj atmıyorum ama belki bir şeyler yapılabilir. yani kafamı onunla dağıtabilirim diye düşünmüştüm. zindana dönmüş bir hayatım var.

sevsen 2 günde anlayamazdın bunun sevgi olduğunu o kadar basit değil bu işler yani sadece ortada beklenti dışı bir hoşlanti var bu onun siniri sendeki herşey olacağına varır..

:):):) Yaaa şekerim, okulda edebiyat dersleriniz boş mu geçiyor. Konu başlığındaki şeytan konunun neresinde bi göremedim .)

şeytan arkadaşın aklına girmiş oda acele edip mesaj atmış

birde konu sahibesi çocuk facebook da yana yakılacağına sana yazsaydıya

Bana da yaz aşkı gibi geldi canım,çocuk belli ki ''şıpsevdi''lik bir durum yaşamış,seni görmüş etkilenmiş. Bence olayı,durumu içinde,kafanda bu kadar büyütme,üzülen sen olabilirsin. Bu kadar çok üsteleme derim ben ;)

Nasıl da hayatını hemen zindana döndürüyorsun anlamadım. Senin hayatın ona mı endekslendi yani sen onsuz yaşayamıyor musun? Niye anlamadım bir hafta önce erkek arkadaşın yoktu ve sen o yokken de yaşayabiliyordun değil mi? Şimdi ne değişti de onsuz hayatın zindan oluyor. Bir haftalık tanıdığın birine şimdiden bu kadar kapılıyorsan ilersini düşünemiyorum. Kişiliğini ve özgüvenini kaybetme. Kendine gelmelisin. Senin arkadaşların yok mu? Çık gez dolaş. Hayatını yaşa. 16 yaşına bir daha gelmeyeceksin. Salağın biri için hele ki senin kıymetini bilmeyen biri için hayatını zehir etme. Önünde koca bir ömür var ve karşına daha bir sürü kişi çıkacak. Hemen birisini buldum diye ona yapışıp kalma. Bilmiyorsa değerini sal evrene gitsin.

hayır ondan dolayı değil. diğer açtığım konu başlıklarına bakarsanız hayatımın pek de muhteşem olmadığını görürsünüz. onunla kafamı dağıtabilirdim diye umuyordum ama olmadı. yine yalnızım.

hayır ondan dolayı değil. diğer açtığım konu başlıklarına bakarsanız hayatımın pek de muhteşem olmadığını görürsünüz. onunla kafamı dağıtabilirdim diye umuyordum ama olmadı. yine yalnızım.

Diğer konularını bilmiyorum ama bence bir psikiyatriste gitmelisin. İnan çok iyi gelecek. Ben de çok kötü şeyler yaşadım ama değmez arkadaşım. En güzel yıllarını böyle üzülerek geçirmeye değmez. Yeniden özgüvenini kazanmalısın. Mutlu olmak için birine ihtiyacın yok ki.
Diğer konularını bilmiyorum ama istediğin zaman bana özel mesaj atabilirsin. Sana yardım edebilirsem ne mutlu. Elimden geleni yaparım.

Salla gitsinnnnn......

İlişkinin ilk başlarında ne zaman buluşucaz telefonlaşıcaz msj çekecek heycanının tavan yapması gereken dönemde

bu kadar umursamazsa işin var.

Back
X