Acele mi ediyorum acaba ?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arkadaşlar ilk görüşmemiz 23 nisan günü oldu.bugün 13 mayıs haziran ayında sözü ve nişanı yapmaya karar verdik.en başında ona acele ediyorsun derken ben ona aşık oldum.ailesini henüz tanımıyorum o benimkileri biliyor.buraya 4 saat uzaklıktalar.ama açıkçası çok mu acele ediyorum diye bir korku da aldı beni.kuzenim çok iyi olmasa da tanıyor çocuğu arada onlar olduğu için de biraz daha rahatım.henüz aileme bu kararı açıklamadım ne dersiniz 16 haziranda istemeye gelelim dedi doğrusu ben acele ediyosun dediğim için kaç gündür kıvranıyorum ağzımı açamıyorum dedi ne dersiniz çok mu erken yoksa siz de bizim gibi uzatmaya çok gerek yok diyenlerdenmisiniz.

arkadaşlar ilk görüşmemiz 23 nisan günü oldu.bugün 13 mayıs haziran ayında sözü ve nişanı yapmaya karar verdik.en başında ona acele ediyorsun derken ben ona aşık oldum.ailesini henüz tanımıyorum o benimkileri biliyor.buraya 4 saat uzaklıktalar.ama açıkçası çok mu acele ediyorum diye bir korku da aldı beni.kuzenim çok iyi olmasa da tanıyor çocuğu arada onlar olduğu için de biraz daha rahatım.henüz aileme bu kararı açıklamadım ne dersiniz 16 haziranda istemeye gelelim dedi doğrusu ben acele ediyosun dediğim için kaç gündür kıvranıyorum ağzımı açamıyorum dedi ne dersiniz çok mu erken yoksa siz de bizim gibi uzatmaya çok gerek yok diyenlerdenmisiniz.

Canım bu hız ne :53::53::53:

Du bakalım tanı biraz.... ikinizde bi yere kaçmıyosunuz nasılsa:9:

Öncelikle ailenle durumu paylaş,fikirlerini al.Sen onun ailesini tanı ve Adayınla çok vakit geçir.Bu kadarda acele etme.Bu bahar havasına kaptırma kendini:)

Şimdi kalkıp da yıllarca birbirinizi tanımanızı tavsiye etmem-edemem de. Ama yerinizde olsaydım ortalama en az bi 4-5 ay kadar tanımaya çalışırdım. O süreç sonrasında tanımak mümkün mü,elbette değil ama sizinki çok hızlı gerçekten. Kesinlikle doğru olmadığına inanıyorum.İçinizde(artık karşı tarafın neyinden etkilendiyseniz ,kaş göz boy..kısacası fiziken..) ani oluşan kıpırtılarla hemen karar vermeyin lütfen.
Öyle kolay değildir birine ömür boyu evet demek..

canm bilmiyorum ya biraz da haziran ayında kadrolu atanacağım bir de kardeşimin düğünü var acele etmemin nedeni biraz da bu artk düzene kavuşmak istiyorum.gerçekten çok mu erken ya kafam karıştı

Acele az bir laf bence!

Dur biraz daha görüş, nedir ne değildir anla iyice, sinsin içine..
Yangından mal kaçırmayın hemen..

Hayat sizin hayatınız,fakat gerçekten çok acele. Başka da bir şey diyemem.

Acele az bir laf bence!

Dur biraz daha görüş, nedir ne değildir anla iyice, sinsin içine..
Yangından mal kaçırmayın hemen..

haklısınız canm biraz daha zaman vereyim ozaman bir kaç ay daha hem kendime hem ona

ya aslında onunla 7 8 ay önce kadar muhabbetimiz olmuştu ama sonra görüşmemiştik sonra kuzenim nişanlısı falan arada olunca ben biraz daha güvenle başladım bu ilişkiye belki bu yüzden çok daha önceden beridir tanıyorum gibi hissediyorum ama sanırım haklısınız.

izin verirsen sana bi örnek vermek istiyorum. Bi arkadaşım vardı çok isteyenleri oldu o esas oğlanı bekledi bu arada yaşı 30a dayandı.çok ii kariyerli biri karşısına çıktı onu sevmedi ama yaşı geçiyor die mantığıyla hareket ederek ok dedi.aileler tanıştı ama bir sorun vardı,arkadaşımın içi adama ısınmadı bi türlü ve birden caydı.Herşeye rağmen ailelere,geçen yıllara ve geçen yaşına rağmen vazgeçti bekledi ve sabrının mükafatını fazlasıyla aldı.Ne mi? Deli gibi sevdi sevildi 4-4lük bir adamla evlendi:)
Cnm sözün özü şudur ki; bekle ve ailenin olurunu alarak bu hayırlı işlere kalkışın.Sen bişi yapma,bırak herşey kendiliğinden gelişsin.ısrarcı olma derim cnm ama genede sen bilirsin...

bence cok erken degıl nısanlı olarak da 3-4 ay olsa yeter bence sankı bız 5-6 sene tanıyozda noluyo Allah askına sakız gıbı uzatmaya gerek yok bence hazıran ıstemelerı ıyı zaman olarak

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelrimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

canım çok ecale ediyorsunun bence yani çokta uzatma ama herşeyin uygun zamanı var acale etme derim

bence de erken. ilk önce birbirinizi tanımaya çalısın.ki olurda hoşlanmadığınız yönler çıkarsa araya nişan söz girdiği zaman bazı şeyleri bırakmak daha zor olur. kimse bilmezse bu süreç içinde sadece senin kararların geçerli olur. çünkü bazı insanlar gerçek yüzlerini aylarca hatta yıllarca bile saklayabiliyor.

Aslında evlilik şans işidir. ister kısa sürede karar ver. İstersen yıllarca tanı gez toz.. Aynı eve girince herşey değişir...

O yüzden bazen diyorum bulunca hiç kaçırma karar ver evlen.. Benim annemle babamda çok kısa sürede tanıyıp evlenmişler...

Bazı beklentileirn vardır.. hissettirmeden sorabilirsin?

Isınmak soğumak...Önemlidir.. İçine sinmeyen birşey varsa erken..
Ama içine sindi o benim aradığım kişi diyorsan... sadece bu zamanların tadını çıkar... bekle dedikelri gibi nişanı düğünü 4-5 ay sonra yap..

Flörtün tadını çıkar... Bakarsın herşey uyumlu işde benim istediğim eş dersin

Amcam der ki .. bir eş için aradıklarının %100 olmaz.. senin içim ne önemli onalrı belirle..%50 olurunu alırsa tamamdır. Aİlene benzeyen biriyse tamamdır :34:

Son düzenleme:
Aslında benimde görüştüğüm biri var. O da aynı fikirde kimseyi umutlandırmak sonrada üzmek istemiyorum diyor. AYnen bende öyle düşünmeye başladım.

Peki nasıl tanıyabiliriz ki?

Ben ne sorabileceğimi çözemiyorum... Ben birşey soruyorum karmaşık oluyor ama çok ustaca bir cevap veriyor...
Gelenek görenek sordum yanıtını alamadım...

:50:

2 Aralık 2004 günü şimle tanıştım.Daha önceden tanışıklığım yada hakkında bilgim yoktu. Sadece uzaktan 2 kere görmüş ve aşık olmuştum. Aynı gün elele tutuşup çıkmaya başladık. Bu arada ben 24 yaşındaydım ve 2. öğretmenlik yılımdı.18.Aralık.2004 tarihinde nişanlandık.Ocak 2005 yılında evlendk.Yani 2 ay bile dolmadan. Şimdi 7. evlilik yılımızdayız.Her gün söylüyorum evliik çok zor. Çok kavga ettik.İki insanın aynı evde yaşaması başlı başına zor zaten.Ama başkasıyla evlenmiş olsaydım şimdiye çoktan boşanırdım.Kalbimim sesini dinledim ve mutluyum.

2 Aralık 2004 günü şimle tanıştım.Daha önceden tanışıklığım yada hakkında bilgim yoktu. Sadece uzaktan 2 kere görmüş ve aşık olmuştum. Aynı gün elele tutuşup çıkmaya başladık. Bu arada ben 24 yaşındaydım ve 2. öğretmenlik yılımdı.18.Aralık.2004 tarihinde nişanlandık.Ocak 2005 yılında evlendk.Yani 2 ay bile dolmadan. Şimdi 7. evlilik yılımızdayız.Her gün söylüyorum evliik çok zor. Çok kavga ettik.İki insanın aynı evde yaşaması başlı başına zor zaten.Ama başkasıyla evlenmiş olsaydım şimdiye çoktan boşanırdım.Kalbimim sesini dinledim ve mutluyum.

Büyükler derki fazla uzatmamak lazım.... Hakketen zor günler. Ama en güzeli anın tadını çıkarmak çok da düşünmemek lazım..

Sıkıntı etmemek lazım... Bazen oluruna bırakmak gerekir... artık ne bileyim bilemedim :D

Back
X