- 2 Şubat 2016
- 5
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi zordurumsinyali
-
Kanıt var ama sadece onun benim kızlığımı bozduğuna dair. Satıcılığı hakkında bir kanıtım yok...kanıtın yoksa dava açamazsın sanırım
o kişinin yaptğına dair nasıl kanıtın var cnm. başkası ile brlkte olmuş da diyeblr o kişi. ve sen bunu kanıtlayamazsınKanıt var ama sadece onun benim kızlığımı bozduğuna dair. Satıcılığı hakkında bir kanıtım yok...
Facebookta mesajlarımız var. Tartışma esnasında soylemiştim bunu. Oradan duruyor ama satıcılık hakkında suç duyurusunda bulunsam gene de ıspatlamak mı gerekir, yoksa şahitte mi gerekir? Şahit olsa onu bu suçtan dolayı hapise alırlar mı? Bir de dava açmam uygun olur mu?o kişinin yaptğına dair nasıl kanıtın var cnm. başkası ile brlkte olmuş da diyeblr o kişi. ve sen bunu kanıtlayamazsın
ee varsa reşit olmayan kızla beraber olduğu için hapse girerdi. neden girmediKanıt var ama sadece onun benim kızlığımı bozduğuna dair. Satıcılığı hakkında bir kanıtım yok...
daha sikayet etmemis kiee varsa reşit olmayan kızla beraber olduğu için hapse girerdi. neden girmedi
Boşuna dememiş atalarımız.Bıldır ki hurmalar bilmem nereni tırmalar diye.O süre zarfında anneniz hiç hareketlerinizden birşey anlamadı mı?Şikayetçi olmanı annen mi istiyor?İş uzarsa dallanıp budaklanırsa daha çok üzülmez misin?Babanın haberi olmadan açamazsın zaten.Onun tepkisi ne olur.İyice düşünmelisin bence.
Geçen gün haberlerde izledim.Taciz yüzünden kız babasının haberi olmadan dava açmış.Dava sonucu galiba ,postayla eve gelmiş.Baba içeriği okuyunca cinnet geçirmiş.Sonuç malum.Açacaksanız da babanızın haberi olması lazım.Karar senin.İşte bende onu soruyorum, ben bir de o çocuğu dusunuyorum babasız buyumesini de istemiyorum ama bana yaptıkları da yanına kâr kalmasın istiyorum. Siz boyle bir durumda olsaydınız ne yapardınız? Babamın haberi olmadan olmaz mı? Sadece annem olsa. Annem babam duyar diye açmamı istemiyor ama avukat baban duymadan da açmamız olası dedi. Hapse girmedi çunku ben dava açmadım ve anneme o esnada soylemedim. O esnada soyleseydim bile annem açmazdı, babamdan korkusundan. Satıcılığı nasıl kanıtlayabilirim?
etsin o zaman. böyle omazki. bugün ona başka gün başka kıza yapar bunu bu rezil herifdaha sikayet etmemis ki
Posta alımını durdurmak gibi bir şans yok mu?Geçen gün haberlerde izledim.Taciz yüzünden kız babasının haberi olmadan dava açmış.Dava sonucu galiba ,postayla eve gelmiş.Baba içeriği okuyunca cinnet geçirmiş.Sonuç malum.Açacaksanız da babanızın haberi olması lazım.Karar senin.
O kadarını bilemem,avukat bilir.Posta alımını durdurmak gibi bir şans yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?