Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar size bir sorum olacak. eşimin iş yerinde çalışan bayan bir iş arkadaşı var, eşim beni hiç tanımadan önce eşimin ailesi eşimin kız arkadaşı olsun diye etrafta kız bakarken bu kızı gördüklerinde bak hem işyerinde çalışıyor onu tanısana falan demişler. eşimin anneannesi özellikle. hatta bunu bana bile anneannesi demişti. bak zamanında böyle biri vardı ama onla olmadı senle oldu işte nasip nerden nereye falan die. bende bozulmuştum baya ne gerek var sonuçta böyle bişy söylemeye.neyse sonuç olarak eşim o kız için hiç böyle bi düşüncesi olmamış hatta ailesini susturmuş olmaz öyle bişy die (bana böyle anlattı ) o kızı tanıdıktan 6 ay sonrada benle tanıştı ve 2 yıl sonrada evlendik.. şimdi kayın validem bu kızı sorup duruyor konuşma arasında sevalde hala senin iş yerindemi falan diye ama 1-2 değil 2 haftada bir falan kızın adı geçiyo bu durum beni rahatsız ediyor sizce eşime söylemelimiyim bunu yada eskiden benm bilmediğim bişymi var diye sormalımıyım yoksa böyle bişy yoksa bile aklına kızımı sokmuş olrum![]()