ACELYAM öncesi- sonrasi

Kiz Acelyam buyuk degisim gercekten, yakismis yuzune sis olmasina ragmen:) Sende iyki olmusun diyorum:)

aaaaaaaaaaaa cnm iki resim arasında sanki 10 yaş oynuyorrrr:)okdr deişim var :)güle güle kulan valaa eski halini görünce büyük deşimi anlayabiliyo insan:)

emre beyı yurekten kutluyorumm ne kadar dua etsenız azdır..cok buyuk bır başarııı...seve seve kullanın yenı burnunuzu. arkadasların dedıgı gıbı bambaska bırı olmuşsunuz cok guzell :)

cok begendım canım güle güle kullan ne kadar değiştirmişsin cok güzel olmuş canım ama bırde önden fotolarına baksak asıl mağrifet öndende güzel olması bence.emre beyın ellerıne sağlık

ayyyy çok hoş olmuş yaaaa. fındık gibi bayıldım. güle güle kullan

süper bi değişim olmuş,doktorun çok güzel iş çıkarmış,sevindim enin adına
zemuszemus
eklersen albüme de bakiyim

vayy kuzum yaa sennn 10 yaş gençleşmisinn emre beyi tebrik ederimm çok hoşş...
eski resmini görmeden yeni resimleri görüncee acaba eskisi nasıldı diye topiğe girince şok oldum resmenn:)))))))))) yaşasın güzel burunlarr...

bu arada naçizene bir fikir istersen çene protezide düşüne bilirsinn ozman gerçektenn ultraaa süper olursunnnn çizim yaptırıp birr bakabilirsin:))) kanına girmiyim tabii:)

Canım maşallah diyim önce çoook çok güzel olmuş gerçekten fıstık gibi olmuşsun tam barbie burnu olmuş bu burun herkese gitmez ama senin yüzüne tam gitmiş sanki önceki burnun senin değilmişte doğuştan burnun buymuş gibi olmuş alkisalkisalkis hayırlı olsun yeni burnun güle güle kullan canımm a.s

açelyam çok hoş olmuşsun. yüzün açılmış. maşallah .

değişimeeeee inanamadımmmmmmmmmmmsüper tek kelimeyleee tadını cıkar yeni burnusunun):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…