ACELYAM öncesi- sonrasi

Acelyam cok gecmis olsun degisime inanamadım ;> cok daha küçük göstermiş yeni burnun seni iyi günlerde mutlulukla kullan burnunu :))

Acelyam cok gecmis olsun degisime inanamadım ;> cok daha küçük göstermiş yeni burnun seni iyi günlerde mutlulukla kullan burnunu :))

tuonela his sorma artik daha genc gösteriom caktirma:) guzel mesajin icin tsk ederim...ama komik bi yani var eskiden asilan olsada benim yas grubundan oluyodu..simdik baya yass grubu düsdü:)) :teselli:

ayyy açelya çok tatlısın yaaa gülüdrdün beni. valla bana da takılanlarıın yaşı küçüldü. ben 33 üm takılanların yaşı 23 -26 falan inanmıyorar yaşıma.eskiden baya büyük gösteriyormuşum. eeeee burun büyük olunca tabii

hahahha aynenn varya basen yasimi sakliyom söleyince inanmiyorlar cunkii:)) ama harbiden uzun burun yasida uzun gösteriyormus demekk:DDkaydirigubbakcemile5

ohaaa süper olmuş yaa :))) ben de isterdim emre beyi ama param yok o kadar :))

inş benimde böyle güzel olur canım güle güle kullan burnunu..

ohaaa süper olmuş yaa :))) ben de isterdim emre beyi ama param yok o kadar :))

inş benimde böyle güzel olur canım güle güle kullan burnunu..

saolasin bitanem tsk ederim..insallah sende istedigin buruna kavusursun...darisi tüm olmak isteyenlerin basina diyorum..muvukss:)kaydirigubbakcemile2

ayy seninkinin yarıısı kadar güzel olsun yeter bana açelyammm.. bakalım bantın altından ne çıkacak :) civcivmi devekuşumu..

ayy seninkinin yarıısı kadar güzel olsun yeter bana açelyammm.. bakalım bantın altından ne çıkacak :) civcivmi devekuşumu..

civciv cikicak cano ben buna yürekden inaniom o cekdiklerine degicek ALLAH in izniyle...kalbim bunu sölüyoo:) dert etme sakin ...guzel mesajin icin cok tsk ederim bitanem hersey gönlünce olucak inaniom buna...sadece sabirli8 ol mucukssskaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…