Kızzzzzzzzzz ne ara oldun sen ameliyatıııııııııııııııııııııııı çoktandır girmiyodummmmmmmm ayyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))
mucuksss pinkcimm gaza getirdim kendimii:)))) oldum valla ohh be dünya varmisss ama inanki bazen unutuyom eski burnum var saniodum bi yerden gecerken eywah diyomm profillll berbatt sonra aklima gelince gülüom:):lepi:
:))))))) çok sevvindimm olmak istediğini korktuğunu biliyodumm geçmiş olsunnnnnnn tekrar güle güle kullan burnuşunu neşeyleeee (=
aaaaaaaaaaaa cnm iki resim arasında sanki 10 yaş oynuyorrrr:)okdr deişim var :)güle güle kulan valaa eski halini görünce büyük deşimi anlayabiliyo insan:)
acelya süperrrrrrrrrrrrrr bayildim burnununa ne kadar güzel degisim inanilir gibi degil valla sonunda atlattin geldin ne mutlu sana burnunu cok güzel yapmis emre bey artk ben olursam ondan baska dr gidemem rüyalarimda bile emre bey burnumu düzeltiyor ve ben cok seviniyorum ama sonucu bi türlü göremiyorum burnumdabilmiyorumkismile
İnanamadım,bu sen misin yani...Çok başarılı.
Selam arkadaslar... Acelyam burnun cok guzel olmus .Arkkadaslar ,bende Adana da bir burun estetigi yaptırdım 2 yıl once pismanım.. ogun bugundur nefes alamıyorum,,revizyon ameliyatı yaptırmam gerekiyor yine eski dokturuma mı yaptırsam yoksa İstanbula Emre beyemi gitsem bilemiyorum bana akıl verebilirmisiniz????
Mükemmel olmuş,hayırlı olsunnn :)
çok başarılııııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?