ACELYAM öncesi- sonrasi

mucuksss pinkcimm gaza getirdim kendimii:)))) oldum valla ohh be dünya varmisss ama inanki bazen unutuyom eski burnum var saniodum bi yerden gecerken eywah diyomm profillll berbatt sonra aklima gelince gülüom:):lepi:

mucuksss pinkcimm gaza getirdim kendimii:)))) oldum valla ohh be dünya varmisss ama inanki bazen unutuyom eski burnum var saniodum bi yerden gecerken eywah diyomm profillll berbatt sonra aklima gelince gülüom:):lepi:

:))))))) çok sevvindimm olmak istediğini korktuğunu biliyodumm geçmiş olsunnnnnnn tekrar güle güle kullan burnuşunu neşeyleeee (=

aaaaaaaaaaaa cnm iki resim arasında sanki 10 yaş oynuyorrrr:)okdr deişim var :)güle güle kulan valaa eski halini görünce büyük deşimi anlayabiliyo insan:)

canimsin nemcimm azmi senin resimlerine bakmisdim bi zamanlar:sm_cool:

acelya süperrrrrrrrrrrrrr bayildim burnununa ne kadar güzel degisim inanilir gibi degil valla sonunda atlattin geldin ne mutlu sana burnunu cok güzel yapmis emre bey artk ben olursam ondan baska dr gidemem rüyalarimda bile emre bey burnumu düzeltiyor ve ben cok seviniyorum ama sonucu bi türlü göremiyorum burnumdabilmiyorumkismile

bitanem oncelikle guzelö mesajin icin cok tzsk ederim sana..darisi sana diyorum ve uzatma diyorum keske bende daha onceden ameliyat olsaydim copk pismanim neden once olmadim diyee nasip iste tam iki kez ameliyatdan klacdim son gun kala kacmisdim forumda takip edenler varsa cok korkakdim ben ama emre beyle görisdukden sonra inanki hersey hayal gibi ruya gibi guzel bi sekilde geciyor anlamiyorsun bile basen dusunuyorumda nasil olmusum diye kendime bile sasiyorum :)) yardim edebilcem bisey varsa sorabilirsin...ama mutlaka kararali ol ve yaptir burnunu inanki ben bile kendime nazaredicem ALLAH korusun aynalara bakmakdan:)kaydirigubbakcemile

değişim gördüm ama bu kadarını nadiren görmüştüm.Gerçekten muhteşem olmuş harika görünüyor.güle güle kullan canım.Nazar değmesin:))

Selam arkadaslar... Acelyam burnun cok guzel olmus .Arkkadaslar ,bende Adana da bir burun estetigi yaptırdım 2 yıl once pismanım.. ogun bugundur nefes alamıyorum,,revizyon ameliyatı yaptırmam gerekiyor yine eski dokturuma mı yaptırsam yoksa İstanbula Emre beyemi gitsem bilemiyorum bana akıl verebilirmisiniz????

bitanem oncelikle tsk ederim guzel mesajin icin.... egerki eski doktoruna yaptiripda pisman olduysan onma yaptirma derim ...icine hangi doktor siniyorsa ona yaptir...mesela ben 2 kez ameliyat dan kacdim en son emre beye teslim ettim burnumu:) git bi görüs derim sonucda görüsmelerden para almiyor en azindan bi fikir sahibi olursunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…