Acemi anneye yardım

Naday

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
17
6
1
38
34 günluk bir oğlum var inanılmaz ağlıyor ve gaz sancısı var ağlamasından dolayı sesi kısıldı ve iki 3 defada öksürüyor günde emmesinde bir problem yok ilk bebeğim ve panik yaptım bilgisi veya bir yorumu olan varmı varsa kütfen yardım edebilirmi

Karnına masaj yapın, ayaklarını karnına çekip uzatın.
Yanındayken yüz üstü yatırıp karın bölgesine bir kat battaniye vs yükselti yapıp sırtını ovalayın.
Kiraz çekirdeği yastıklarından ya da patiklerinden edinebilirsiniz.
Baktınız birkaç gün böyle, takibinde olduğunuz doktora gidip gaz damlası önermesini isteyin.
Minnoş ya, kıyamam:(

34 günluk bir oğlum var inanılmaz ağlıyor ve gaz sancısı var ağlamasından dolayı sesi kısıldı ve iki 3 defada öksürüyor günde emmesinde bir problem yok ilk bebeğim ve panik yaptım bilgisi veya bir yorumu olan varmı varsa kütfen yardım edebilirmi
kiyamam kuzuya memede uyutmaya calis ve sap simplex gaz damlasi ise yariyor bilgin olsun kiloya gore damlatiliyor ve hergun ayni saat alinmasi sart ayak topuguna masaj yap esin bebegin karnini oksasin erkeklerin elleri bayanlara gire daha sicak olur

Benimki de 2 aylik.Ayni anlattigin gibiydi.Bir program indirdim bebek uyutucu diye..Icinde sesler var.Benimki kolik muzigi diye bir muzikde mucize gibi 1 dakika olmadan uykuya daliyor..Deneyin isterim.Ben masaj,kiraz cekirdegi yastigi,kimyon yagi,sallama hepsini denedim.Bir tek bu iyi geldi.

Back
X