Kahve dunyasinin kahveleri cok güzel oluyor gercekten.
Damla sakizli kahve cok icerim ama farkli markadan.bunu da deneyecegim hemen: )
Bunun çok yumuşak bir tadı var,
Kahve dünyasının damla sakızlısıyla bu aynı değil mesela.
Kesin beğenirsin.
Düşün ne kadar masrafsız naif relax bir eltiyimahahaha :) burger ne yaaa seni ben nerelere götürürüm
denizde kum bende mekan
Bunun çok yumuşak bir tadı var,
Kesin beğenirsin.
Marka kaçırdım canım ben neydi, ben şekersiz içtiğimden aromalı içiyorum hep damla sakızlı çilekli favorilerimBunun çok yumuşak bir tadı var,
Kesin beğenirsin.
Düşün ne kadar masrafsız naif relax bir eltiyim
Ben senin yerinde olsam şöyle derim; "mutfak ve yemek konusunda iyi değilim o yüzden aksam yemeği yerine bana pazar günü kahvaltiya buyrun gelin" bence daha mantikli hem kahvalti davetleri daha kolay bence,masaya kahvaltiliklar ve disaridan pogca,börek,simit turu bitti gitti :) öğlende bir kahve molasi aksamada yemekleri disarida yersiniz...güzel olmaz mi sence?Bu şekilde direk zaten söylemem çok ayıp olur.
Hiç bir şey söylemeden
Bir daha ki haftasonu davet etmek için aradığımda
Dışarıya davet etsem olur mu?
Insanina gore degisir bu.
Ben ilk gorusmelerde samimiyet kurmaktan hoslanmayan birisiyim, kimi cekingen der kimi suratsiz der
Bu sebepten her iki ortamda da daralirdim, ev ortaminda yardim edeyim mi ne yapayim diye disarda da rahat rahat siparis veremez herseyin fiyatina bakardim amma yedi ne masraf cikartti denilir diye.
Hediyeler icin fikir belirtecek olursam da kahve kokusunu coook severim ama cok fazla kahve icmem.
Ben asil zeytin kolonyasina takildim, oralarda meshur bir sey mi bu biraz garip geldi yani.
Bizi dışarı yemağa götürücek elti aranıyorEltim olsa beni kebapçıya götürse mesela
menengiç var mı kız onu de.. olsa da içsem mis gibi de kokar..
Bizi dışarı yemağa götürücek elti aranıyor
Şimdi baktim aman Allahim mabel cikolata da var burda
A101 aktüel urunlerinde beklemekten icim bayiliyordu aman Allahim diyet resmen gume gidecek: (
Sipariş vereceğim damla sakizliyi baska var mi bu sitede tavsiye edebilecegin kahve cesidi?
Marka kaçırdım canım ben neydi, ben şekersiz içtiğimden aromalı içiyorum hep damla sakızlı çilekli favorilerim
Ben senin yerinde olsam şöyle derim; "mutfak ve yemek konusunda iyi değilim o yüzden aksam yemeği yerine bana pazar günü kahvaltiya buyrun gelin" bence daha mantikli hem kahvalti davetleri daha kolay bence,masaya kahvaltiliklar ve disaridan pogca,börek,simit turu bitti gitti :) öğlende bir kahve molasi aksamada yemekleri disarida yersiniz...güzel olmaz mi sence?
Kakuleli yide deneyebilirsin.
Süryani ve çikolatalı olanı da güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?