Acemi elti

Kahve dunyasinin kahveleri cok güzel oluyor gercekten.
Damla sakizli kahve cok icerim ama farkli markadan.bunu da deneyecegim hemen: )

Bunun çok yumuşak bir tadı var,
Kahve dünyasının damla sakızlısıyla bu aynı değil mesela.
Kesin beğenirsin.

niyet önemli niyetiniz eltiniz ve kardeşinizle vakit geçirmek ise yerin ne önemi var
tabi şuda var neden evinizde ağırlamıyorsunuz sizde bir ailesiniz sizinde eviniz var sonuçta hediyelerde gayet hoş düşünülmüş sorun yok bana kalırsa

Kesin beğenirsin.

Şimdi baktim aman Allahim mabel cikolata da var burda :rolleyes:
A101 aktüel urunlerinde beklemekten icim bayiliyordu aman Allahim diyet resmen gume gidecek: (
Sipariş vereceğim damla sakizliyi baska var mi bu sitede tavsiye edebilecegin kahve cesidi?

Kesin beğenirsin.
Marka kaçırdım canım ben neydi, ben şekersiz içtiğimden aromalı içiyorum hep damla sakızlı çilekli favorilerim ;)

Bu şekilde direk zaten söylemem çok ayıp olur.
Hiç bir şey söylemeden
Bir daha ki haftasonu davet etmek için aradığımda
Dışarıya davet etsem olur mu?
Ben senin yerinde olsam şöyle derim; "mutfak ve yemek konusunda iyi değilim o yüzden aksam yemeği yerine bana pazar günü kahvaltiya buyrun gelin" bence daha mantikli hem kahvalti davetleri daha kolay bence,masaya kahvaltiliklar ve disaridan pogca,börek,simit turu bitti gitti :) öğlende bir kahve molasi aksamada yemekleri disarida yersiniz...güzel olmaz mi sence?

Insanina gore degisir bu.
Ben ilk gorusmelerde samimiyet kurmaktan hoslanmayan birisiyim, kimi cekingen der kimi suratsiz der:KK53:
Bu sebepten her iki ortamda da daralirdim, ev ortaminda yardim edeyim mi ne yapayim diye disarda da rahat rahat siparis veremez herseyin fiyatina bakardim amma yedi ne masraf cikartti denilir diye.
Hediyeler icin fikir belirtecek olursam da kahve kokusunu coook severim ama cok fazla kahve icmem.
Ben asil zeytin kolonyasina takildim, oralarda meshur bir sey mi bu biraz garip geldi yani.

Canım zeytin kolonyası da çok güzel geliyor bana.
Herkes sever mi beğenir mi bilemem tabi ama
günlük kullanım için çok ideal.
Bebe kolonyaları gibi düşün :)
Elleride besliyor.

Ben hediye olacağı için cam şişe aldım
kendim plastik düz olanlarından kullanıyorum :)
Şunu aldım.

zeytin-kolonyasi-200-ml-cam.webp

Bu arada kahve dunyasinin frubitonlari var draje.cilek ve yaban mersini cesitleri var.tek kelimeyle muhtesem.
Konuyu nerelere cektim yaaa :halay:
Boğaz iste :KK53:

Şimdi baktim aman Allahim mabel cikolata da var burda :rolleyes:
A101 aktüel urunlerinde beklemekten icim bayiliyordu aman Allahim diyet resmen gume gidecek: (
Sipariş vereceğim damla sakizliyi baska var mi bu sitede tavsiye edebilecegin kahve cesidi?

Kakuleli yide deneyebilirsin.
Süryani ve çikolatalı olanı da güzel :)

Ay ben hiç bozulmam. Hatta sevinirim. Ev davetini sevmiyorum. Ev sahibi ortada dönüyor, hizmet etmeye çalışıyor. Ben de geriliyorum. Dışarıda mis gibi. Rahat rahat yemeğimizi yeriz.

shapee shapee konu biraz fazla kişiye göre değişkenlik gösteren bir şey bence. benim düşüncemde bir eltin varsa hiiiiç sorun olmaz, önemli olan güzel vakit geçirmektir. ama daha böyle adetlere bağlı biriyse beni evinde ağırlamadı triplerine girebilir. yani bu soruya net cevap verebilmek için müstakbel gelini tanımak gerek bence :)

Ben senin yerinde olsam şöyle derim; "mutfak ve yemek konusunda iyi değilim o yüzden aksam yemeği yerine bana pazar günü kahvaltiya buyrun gelin" bence daha mantikli hem kahvalti davetleri daha kolay bence,masaya kahvaltiliklar ve disaridan pogca,börek,simit turu bitti gitti :) öğlende bir kahve molasi aksamada yemekleri disarida yersiniz...güzel olmaz mi sence?

Akşam şart yaa
O beni akşam davet etti :)
Biraz zaman geçince bu şekilde görüşmeler de illaki olur.
Sonuçta o da çalışıyor bende.
Sürekli birlikte olamayız ama olan zamanı da bu şekilde degerlendirebiliriz.

Hehe aynı benim gibisin. Birileri gelmek istese mideme kramplar giriyor. Misafir geleceği zaman yaptığım börek çörek yemek hep berbat olur. Ben de yemeğe gelinmesini sevmiyorum. Gelene mangal yakıyoruz mesela, sanıyorlar ki bana zahmet oluyor. Halbuki kolayıma geliyor. :D
Bence böyle şeyler şu açıdan karşılıklı, şimdi beni hiç yemeğe çağırmayan insan yemeğe gelmek istese, yemeğe almak istemem. Ama beni yemeğe çağıran insana kendimi borçlu hisseder ve yemeğe almaya çalışırım.
O yüzden ne yemeğe gitmeyi severim ne almayı. :d
Mesafeli durduğum için de gel gitlerimiz seyrek oluyor.

Back
X