İşten 18.30 da çıkıyorum demişsiniz hiç mi hafta sonu tatilinizde mi yok pazar günleri de çalışmıyorsunuzdur herhalde ayrıca masa 4 kişilikse atarsınız 2 sandalye daha ne kadar zor olabilir ki. Sizin ne yaptığınıza nasıl ağırlandığınıza bakmayacaklar ki güler yüzlü olun yeterli bana bahane gibi geldi. Çalışan ve geç çıkan hiçbir hanımın evine yemekli misafir alamaması lazım o zaman. Hadi şimdi öyle yaptınız, daha sonra da evlendiklerinde evlerine çağıracaklar siz yine dışarıda mı ağırlayacaksınız eşinizin ailesi falan bile gelmemiştir size hiç o zaman onca zaman yemeğe uya da hep pasta börek ağırlamışsınızdır. Eviniz herkese kapalı yani ilginç.
Çok düşünceli ve zarif kadınsın
Eltim olsa senin gibi bir elti isterdim sanırım.
Hediyelerin gidip bir mağazadan alınma değil, emek emek bir araya getirilmiş bir hediye üstelik kırk yıl hatırı da var. Eminim bayılacaktır hediyesine.
Onlardaki yemekte o elektrik devam ederse de eminim dışarda yemeğe almak istemeni anlayacaktır. İçine sinmezse de evde yemek halledilmeyecek bir şey değil. En kötü uğraşmak istemezsen catering tarzı bir yerden lezzetli şık yemekler getirtirsin olur biter bence.
Hediyeyi bana getiriyor olsan, çok yaratıcı bulurdum ve açıkçası çokta hoşuma giderdi. Çikolata paketinden çok daha özel bir hediye bence :) eve neden davet alamıyorsun? Özel sebebi var mı? Ayrıca bunu uygun dille söyle " xxx'de restaurant varmış çok met ettiler, sizi orada yemeğe davet etmek istrdim hep beraber gidelim hem hava olmuş oluruz" desen bozulmak aklıma gelmezdi daha yeni aile oluyoruz neticede... O konuşmalardan sonra eltine yavaştan çıtlatırsın durumu, zaten sevmişsiniz de birbirinizi gayet güzel anlaşırsınız :)
shapee sen ne güzel eltisin öyle :)
Eşinin başka kardeşi varsa benimle de elti ol
Bence hediyen Harika ötesi ben olsam bayılırdım..
dışarda yeme fikri de bence hoş.. müzikli biyere götürürsen tadından yenmez :)
Çalışıyorsun sonuçta
İlerleyen günlerde kahve içmeye eve de davet edersin nolcak sanki
Kahvaltiya cagirin o zaman bir haftasonu daha samimi olur. Yetistigim kulturde eve ilk kez gelecek yakin akraba mutlaka yemekli cagirilir. Ben de calisiyorum istedigim zaman haftaici bile agirliyorum. Calismayi bahane ediyoruz bazen. Aksamdan hazirlanilabilir bazi seyler. Ertesi gun ana yemek firina verilir yanina pilav, corba, salata bitti. Gercekten zor degil. El cabuklugu da olmali tabi, ilk zamanlar yetistiremiyodum. Nereye kadar disarida agirlayacaksiniz ki. Yalniz simdiden on yargili gibisiniz, bir sey olursa geri adim atarim falan diye. Akisina birakin ne kadar iyi niyetli yaklasirsaniz o kadar iyi niyet gorursunuz. Hediyenizi de cok begendim bu arada.
Allah muhabbetinizi bozmasın inşallah diyelim ozaman bizde canım :))Uzerine 40 yil hatiri varmis canim elticim
Hatirli muhabbetlerimiz olsun
Yerim seniiiii yazarim bende sogukluk mogukluk kalmaz :))
Saka yapiyorum pasta da alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?