• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi elti

Ya bu cok ucu açık bir konu.
Simdi nereye çeksen oraya gider.
Eltin iyi niyetliyse oo süper disarda sohbet muhabbet der,
Biraz dedikoducuysa suna bak bi eve alamadı,istemiyor evine sokmak der
Yani bakış açısına bağlı bir olay,
Ha gel gelelim iyi niyetli olup da bu duruma kötü bakan ve eksi puan verende olur illa ki,mesela ben :KK53:
Saka saka
Suan yeni tanisiyorsunuz,ilk izlenim olarak ikinizde pozitif etkilendiniz ama her ne olursa olsun daha tam manasiyla tanimiyorsunuz birbirinizi bu yüzden böyle riskli olaylara girmeyin iyice tanimadan.
Mesela biz eltimle birbirimizi çözdük bu yuzden bu durumu yasasak hic alinmayiz ama ilk evlendigimiz zamanlar olsaydı bi dusunurduk yani anlatabiliyor muyum,siz henüz o raddeye gelmediginiz icin isinizi saglama alın ve annenize kv ye ya da parayla bi yaprak sardirin bi borek actirin yanina kisir cay oh mis,
Yemek olsun dersende firinda cop sis pilav salata corba bi cesit meze,tatliyi gerekirse hazir al tamamdır.
Hediyelere laf yok ama: )
KAhve aşığı biri olarak hic boyle hediye almadim alsaydım cok ama cok sevinirdim.
Nerden aldiniz bu arada marka yani?
Bende esime hediye diye alıp bi guzel gomerim :KK45:
not:sayfalari okumadim.neden yrmege almiyorsunuz kimseyi? yani özel bir nedeni mi var?

Canım kahveleri kahve dünyasından aldım.
Birde bilir misin bilmiyorum Mardin merin kahvesi var
Damla sakızlı.
Bir tek onu ayrıca sipariş ettim. Ben çok seviyorum
Herkesinde seveceğini düşünüyorum.
Bugun sipariş veriyorsun ertesi gün geliyor.

Hepsini sepet yapıcam.

Bide abla mesela çocuğum var benim onu nereye bırakıcam da kaç saat dışarda oturcam, evde sere serpe oturacağıma dışarda sandalye ya da koltuk tepesinde kaç saat oturulacak, yemek tatlı bir de çay sonra garsonlarin kalkın hadi bakışı başlıyor

Bazı restaurantlarda çocuklar için oyun alanları var yine çok sıkıntı olmaz,gerçi durmayan çocuksa biraz zor tabi bunlar..
Sürekli anneyi isteyecekse o yemek zehir olur ..

Canım kahveleri kahve dünyasından aldım.
Birde bilir misin bilmiyorum Mardin merin kahvesi var
Damla sakızlı.
Bir tek onu ayrıca sipariş ettim. Ben çok seviyorum
Herkesinde seveceğini düşünüyorum.
Bugun sipariş veriyorsun ertesi gün geliyor.

Hepsini sepet yapıcam.

Mardin'in dibek kahveside çok hafif oluyor..

İşte davete karşılık almaksa mesele beni dışarıda ağırlaması da aynı mantık değil mi ?

Bana göre aynı mantık
Ama samimi ve özenilmiş gelmiyor insanlara.
Onları da yadırgamıyorum tabi ki
kendilerince haklıdırlar ama
biri ben dışarı davet etse ben evde agırladığım halde
bozulmam yaaa :)
Yapamamıştır, uğraşamamıştır ama karsılıksız da
bırakmak istememiştir diye düşünürüm.

Ya illa kadınların totosundan yer çıkıcak dimi şu yemek olaylarında yoksa değer vermemiş oluyoruz, valla kadınlara en çok kadınlar eziyet ediyor bu konuda da gördüğümüz üzere :KK51:

Valla ben disarda daveti daha cok severim. Ama illa ki eve alman gerekirse de caya ya da kahvaltiya cagirabilirsiniz

Ya illa kadınların totosundan yer çıkıcak dimi şu yemek olaylarında yoksa değer vermemiş oluyoruz, valla kadınlara en çok kadınlar eziyet ediyor bu konuda da gördüğümüz üzere :KK51:

Ay ne ilgisi var bibi hazır bişeyler de olabilir burda kilit nokta bence ev ortamı akraba bu insanlar

Bibicim öyle düşünme sakın,yemek olupta çok ağır bişiler yapmasına gerek yokki zaten..

Mardin'in dibek kahveside çok hafif oluyor..

Evet onuda biliyorum
Ama o kadar kahve içinde bir tane star olmalıydı
Onuda merin kahvesi olarak belirledim :d
Diğerleri zaten herkesin içtigi bildiği şeyler :)

Yaaa ben onun için taaa mardin den kahve getirtiyorum
Bunun hiç mi önemi yok ablaaa
Vurdun beni yerden yere ayıp oluyor bana ahahahah

Bana göre aynı mantık
Ama samimi ve özenilmiş gelmiyor insanlara.
Onları da yadırgamıyorum tabi ki
kendilerince haklıdırlar ama
biri ben dışarı davet etse ben evde agırladığım halde
bozulmam yaaa :)
Yapamamıştır, uğraşamamıştır ama karsılıksız da
bırakmak istememiştir diye düşünürüm.

Ben de aynı şekilde düşünürüm, çay kahve falan sohbet ortamı nasılsa oluyormuş zaten hele bir de çalışıyorsam bence şık bir yemek çok hoş olur.

Back
X