• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi elti

Bu seferlik alirsin, sohbetlerinizde de" bazen disarda takilalim yigelim icelim, daha farkli olur" diye soyliye bilirsin. Hediyelerin guzel evet, bir arkadasin yazdigi gibi, yaninda bir pasta olsa, guzel olur diye dusunuyorum.

Evet pastayı ekledim şuan hafızama
Onu giderken alırım.

Keşke böyle bir eltim olsaydı..
5 ay önce nisan oldum ..
Ne çağıran ne hediye alan nede arayan oldu..
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz .
Hoş dusunmussunuz .
Benim için de dışarı daveti daha iyi olurdu.
Hem yemekten sonra dolaşma sansiniz olur ..
sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))

Ben bozulmam
sonrada eglenmeye gıderdık

Yaaa elbette guzel oluyor ama ben de mahvoluyorum birini cagirinca. 1 yasinda oglum var durmuyor zaten ben yemek yaparken. İnsanlar cok doke saca yiyor,onlerine onluk baglicam yakinda :KK66: hem onden hem de onlar gidince temizlik cok yorucu. Ben de kimseye gitmek istemiyorum cunku ev sahibi surekli ugrasip didiniyor, yuzunu bile goremiyoruz. Birsuru dezavantaj yani ev davetinde

Evet
Ben yorumlara cevap verirken sen böyle yazmaya devam et
İyi oluyor :KK48:

Dışarıda yemeğe davet ederdim, sonuçta dışarıdaki yemek de maddi olarak külfetli!

Güzel bir mekanda yemeğe davet etsen, İnan ki az geleceğini de düşünmüyorum.

Tatlı dil, samimiyet, hoş sohbet... Bunlar varsa, yemektir, çaydır, şudur, budur... Çok da önemli değil ;)

Ama bu is boyledir yani.herkes boyle usense kimse kimsenin evine gidemez ki:)haftasonu alin bence.madem sevdiniz kizi.birazcik katlanin yorgunluga.onlar sizi davet etmis hem.kibar bir bayansiniz incelik etmeniz lazim.disarda cok ozensiz olur bence.
Ben de oyle diyorum zaten,kimse kimsenin evine gitmesin,disarida gorusulsun. Hele ki yemege misafir tamamen anlamsiz. Yorulmaya hic gerek yok

Ama o da benim ailemi davet etmedi ki.
Ben eşim oğlum sadece.

Sizin aileniz değil kayinpeder, kayinvalide falan da gelecek sandım. Sadece sizseniz mesele değil. Ama ailesi mi ağırlayacak sizi yoksa eltiniz mi? Aile ağırlayacaksa onları da davet etmek gerekir diye düşünüyorum. Eltiniz kendi evinde ağırlayacaksa aileye gerek yok.

1. Cevap: hediyelerini begendim. Guzel bence.
2. cevap: evet, sende davet etmelisin.
3. Cevap. EVE... dışarı davet etsen ben olsam bozulurum.

Soru 1: neden eve davet alamiyorsunuz? Merak ettim

Pfffff.
İnsanlar karşıda ki kişinin durumunu anlamayacak kadar sığ tipteler.
Bu bozulmalık bir durum değil ki.
Bozulacak haddi kendimde görmezdim açıkçası.

Herkesin kendi hayatının kuralı, düzeni, işleyişi vardır.
İlla herkes bizim gibi olmak zorunda mi ya.
Hayret bir sey.
Nasıl sinirleniyorum şöyle durumlarda.

Şuana kadar kimseyi eve almadıysanız eğer eşinin kardeşi bu durumdan haberdardır.

Siz dışarı yemeğe davet ettiğiniz de bunu nişanlısına kendi açıklayabilir.

Yengemin hayat felsefesi böyle. Yemeklerde dışarıda buluşuyoruz, sakın yanlış anlama herkesin kendine gore bir düzeni var vs desin iste.

Neden insanlar herkesi kendi gibi görmek zorunda ya da beklentilerini düşürmeden yaşamak zorundaymış gibi davranıyorlar anlayamiyorum

Hediyeler çok güzel olur.
Sonuçta siz düşüncesiz ve mesafeli bir insan olsanız hediye almazdınız. Ben böyle bakarım olaya.

Ayrıca bu hafta sizi davet etti diye haftaya hemen sizin davet etmeniz gerekmez.
Biraz zaman girsin.

Bana gore de ilk davet için dışarısı daha uygun mesela.
İnsan samimi oldukça evinde ağırlar.

Ben direk eşimin kardeşiyle konuşim dil mi.
O zaten benim yemeğe misafir almadığımı biliyor.
Hani onları almayıp
Daha sonra başkalarını ağırlamak gibi bir durum söz konusu olmayacak.

Yazdıklarına katılıyorum herkesin tarzı farklı sonuçta.

Yemeğe neden misafir alamıyorsunuz? Mantıklı bir açıklamanız varsa alınmaz sanırım diye düşünüyorum.

Back
X